Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nu-i problema de razboi sefule, dar preventiv merge si un antrenament..

E frumos cand ne adunam toti, mai ales ca o facem o data pe luna... mie imi era dor >:D< 

Salut! Imi cer scuze ca postez aici, dar asi vrea sa va ajut cu un cophelp care va poate usura foarte mult muca:

Pentru probleme astept oricand PM. O zi cat mai frumoasa va doresc!

Pentru cei din ROADS, nu va recomand sa folositi moduri d-astea. In caz ca se intampla ceva si modul se gandeste sa faca ce vor muschii lui, voi veti fi sanctionati si dupa tot voi va veti da cu fundul de pamant. Ma rog, tot cel mai bine pregatesti [/confiscate x drivinglic 3] din masina pe CTRL+C, cum te-ai dat jos, ai dat CTRL+V, /ticket si ii explici la om ce a facut. Simplu.

@Virusica Da, au fost ceva la antrenament, 16 din 39, presimt ca zilele astea autostrada o sa fie impanzita de patrule pe jos.

Is bune si astea, fac piciorul frumos :)) , oricum parerea mea domnule @South TheoNeuer este sa fie noaptea acest antrenament pe la ora 21, acum este vacanta si ziua lumea este plecata... Cat despre antrenament colegii au zis ca a tinut doar 5 minute, si acum ca e vacanta poate fi si in cursul saptamanii, parerea mea... dar nu-i problema de razboi acum. O saptamana frumoasa tuturor !

PS : Mai bine scrieti cu mana sanctiunea jucatorilor decat sa o faceti lata cu un mod :).

On 02.07.2018 at 8:30 AM, South TheoNeuer said:

@Virusica Da, au fost ceva la antrenament, 16 din 39, presimt ca zilele astea autostrada o sa fie impanzita de patrule pe jos.

:))))) 

On 02.07.2018 at 10:05 AM, Virusica said:

Is bune si astea, fac piciorul frumos :)) , oricum parerea mea domnule @South TheoNeuer este sa fie noaptea acest antrenament pe la ora 21, acum este vacanta si ziua lumea este plecata... Cat despre antrenament colegii au zis ca a tinut doar 5 minute, si acum ca e vacanta poate fi si in cursul saptamanii, parerea mea... dar nu-i problema de razboi acum. O saptamana frumoasa tuturor !

PS : Mai bine scrieti cu mana sanctiunea jucatorilor decat sa o faceti lata cu un mod :).

La ora 21:00 nu e bine.. asa consider eu, fiindca unii pe la 20 ies pe afara cu prietenii/prietenele.. la 19:00 18:00 cel mai bine, nici prea tarziu nici prea devreme. 

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic