Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut! Am facut update la mod. La Roads am rezolvat celebra problema de la auto-stopradar si bugul de la /sl pentru 200+ km/h.

Desigur, avem ceva si pentru cei din SWAT, am readaugat auto-cuff si am rezolvat problema de la auto-arrest. De asemenea am reparat si sj, fd & repair (nu merge cu ChatID)

De altfel, daca va supara modul ii puteti da /PDoff sa se opreasca + alte cateva mici chestii.

Link: *click

Pentru cei carora le place sa o arda periculos, din pacate V5.3 a fost sters si nici nu va mai fi readaugat sistemul de auto-frisk (va reamintesc ca este ilegal).

Acum ca merge din nou a-stopradar, spor la permise (sa i-l luati lui TheTom :))). O zi buna!

*Nu mai sunt in pd si nu am putut testa totul, daca gasiti vreun bug va rog sa mi-l raportati.

Edited by TheTom

On 4/16/2020 at 2:36 AM, South Smara said:

Nuuu. Mai devreme de 4 nu pot sa adorm niciodata

Mie mi-ar plăcea să pot adormi iar așa devreme... Stau până la dimineața din lipsa somnului.

23 hours ago, Maeve said:

Bag cv in el samp ca imi face fite orice mod si cu modpack-ul asta de acum cand mor a 2-a oara imi iasa si nu imi da nici un warning de crash nu nimic

modpackul e anti slăbani.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Eduard.. unpinned this topic