Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Rusine,a fost un trucaj ordinar.

Hai pa bogdi.

Te dau in judecata Sharky.

Iauzi ma, de cand faci tu din astea?

Hai ca eu ies, ma bag la somn... ca dimineata asa greu ma voi trezi.

Am stat, ma gandeam ca face Steaua un scor mai bun :(

Asta e... 4-0. Noapte buna baieti, ne auzim maine!

Neata , care ai un keybinder ? ca la mine nu mai merge nush ce are...

Salut , am eu keybinder . Il voi pune la imagini ca sa-l ia si cine are nevoie pe viitor .

Ma pregatesc si eu pentru scoala , ne vedem diseara .

Salut acum am venit de la scoala , mama ce as intra pe pc :(( da nu pot . Oricum nu mai e mult :D succes la puncte .

REMINDER:

>>>>>>>>>>>>>>>>>> DESEARA LA 20:00 - ACTIVITATE SPECIALA <<<<<<<<<<<<<<<

VREAU PREZENTA MAXIMA !

dati toti quote

GG pentru cele 6 luni de lider....duminica fac si eu 5luni:)

Back de la scoala ce faceti?

Inferno si BlackThief , felicitari pentru cele 6 luni de conducere in LVPD . La mai multe luni .

Welcome celor noi si sper sa faceti treaba buna alaturi de noi .

Ma Bag sa ma uit si eu la cateva driftulete de le fac cei din mama Rusie , se pricep chiar bine ! :))

Buna seara va spun si eu. Se pare ca Las Venturas Police Department a implinit frumoasa varsta de 6 luni. În perioada aceasta, multi au venit, multi au plecat. Nu o sa uit momentul în care am aplicat în aceasta factiune si nici nu voi regreta vreodata. As dori sa mentionz doar cativa din cei care au contribuit la ridicarea acestei factiuni. Acestia sunt:

• [PD]Robbie -> Un baiat la locul lui, mereu dornic sa ajute
  • AnDr3uTzZu -> Mereu ai fost acolo cand era nevoie!
  • Parkezal a.k.a. [nWo]Cipi. -> Glumetul factiunii, aveai chef sa razi, doar discutai cu el
  • Jazzzzzzzzzy -> Chiar daca nu am discutat noi asa multe, stiu ca esti o persoana foarte de treaba! Ma bucur ca înca nu ai plecat din LVPD.
  • Csmn13 -> Ai ajutat mult aceasta factiune, sper sa nu pleci de aici!
  • Minnie -> Un caracter incredibil, înca nu ti-am dezvaluit micul secret :D
  • Tato -> Baiat finut, spaniol de meserie, era smecher de smecher patriot :)) Ah, cate nopti am stat noi la panda cu LVPD Car
  • Strandy -> Baiat de baiat, glumet de glumet, pacat ca ai plecat asa urat.
  • Nale -> Un pic cam retras, dar tot timpul sare în ajutorul tau!
  • Taylor -> Ma bucur ca am fost colegi, El Tay :))
  • Greet -> Ai contribuit mult în aceasta factiune, ma bucur ca am fost colegi si sper sa devenim din nou :D
  • xXxS3byxXx a.k.a. [bTD]Zync -> Cu tine am facut istorie, în special noi doi. Ma bucur ca ai ajuns unde esti acum si sa nu faci greseala de a pleca!
  • ILIE2,ILIE3 -> Daca iar pleci cu 3/3 FW, te asteptam din nou :)) Esti o persoana foarte de treaba si mereu ajuti cand e nevoie!
  • Eu_Sharky -> ÃŽnca nu am uitat cum voiai sa-mi cumperi premium si te laudai ca ai bani de 3 Infernusuri =))
  • Caps -> Doar cuvinte bune despre Don Caps, sper sa ne mai reîntalnim candva
  • Stingaciu_Calin -> Pacat ca esti cam retras, ai putea dialoga mai mult cu noi.
  • BogdiBMX -> Un coleg model, mereu la datorie :D

Am facut aceasta 'lista' pentru a va demonstra ca nu v-am uiat si cu siguranta nu voi uita momentele petrecute împreuna si sper ca nici voi nu o sa ma uitati (asa repede)Multumesc înca o data lui Inferno27 sI lui Blackthief ca mi-au acordat sansa de a face parte din aceasta factiune. Sper ca nu v-am dezamagit pana în prezent.Felicitari pentru cele 6 luni de lider/sublider si pentru ca ati tinut aceasta factiune la un nivel înalt.Sper ca nu v-am plictisit cu aceasta aducere-aminte, dar cred ca era necesara.

Edited by South Wisler

Buna seara va spun si eu. Se pare ca Las Venturas Police Department a implinit frumoasa varsta de 6 luni. În perioada aceasta, multi au venit, multi au plecat. Nu o sa uit momentul în care am aplicat în aceasta factiune si nici nu voi regreta vreodata. As dori sa mentionz doar cativa din cei care au contribuit la ridicarea acestei factiuni. Acestia sunt:

• [PD]Robbie -> Un baiat la locul lui, mereu dornic sa ajute
  • AnDr3uTzZu -> Mereu ai fost acolo cand era nevoie!
  • Parkezal a.k.a. [nWo]Cipi. -> Glumetul factiunii, aveai chef sa razi, doar discutai cu el
  • Jazzzzzzzzzy -> Chiar daca nu am discutat noi asa multe, stiu ca esti o persoana foarte de treaba! Ma bucur ca înca nu ai plecat din LVPD.
  • Csmn13 -> Ai ajutat mult aceasta factiune, sper sa nu pleci de aici!
  • Minnie -> Un caracter incredibil, înca nu ti-am dezvaluit micul secret
  • Tato -> Baiat finut, spaniol de meserie, era smecher de smecher patriot Ah, cate nopti am stat noi la panda cu LVPD Car
  • Strandy -> Baiat de baiat, glumet de glumet, pacat ca ai plecat asa urat.
  • Nale -> Un pic cam retras, dar tot timpul sare în ajutorul tau!
  • Taylor -> Ma bucur ca am fost colegi, El Tay
  • Greet -> Ai contribuit mult în aceasta factiune, ma bucur ca am fost colegi si sper sa devenim din nou
  • xXxS3byxXx a.k.a. [bTD]Zync -> Cu tine am facut istorie, în special noi doi. Ma bucur ca ai ajuns unde esti acum si sa nu faci greseala de a pleca!
  • ILIE2,ILIE3 -> Daca iar pleci cu 3/3 FW, te asteptam din nou. Esti o persoana foarte de treaba si mereu ajuti cand e nevoie!
  • Eu_Sharky -> ÃŽnca nu am uitat cum voiai sa-mi cumperi premium si te laudai ca ai bani de 3 Infernusuri
  • Caps -> Doar cuvinte bune despre Don Caps, sper sa ne mai reîntalnim candva
  • Stingaciu_Calin -> Pacat ca esti cam retras, ai putea dialoga mai mult cu noi.
  • BogdiBMX -> Un coleg model, mereu la datorie

Am facut aceasta 'lista' pentru a va demonstra ca nu v-am uiat si cu siguranta nu voi uita momentele petrecute împreuna si sper ca nici voi nu o sa ma uitati (asa repede)Multumesc înca o data lui Inferno27 sI lui Blackthief ca mi-au acordat sansa de a face parte din aceasta factiune. Sper ca nu v-am dezamagit pana în prezent.Felicitari pentru cele 6 luni de lider/sublider si pentru ca ati tinut aceasta factiune la un nivel înalt.Sper ca nu v-am plictisit cu aceasta aducere-aminte, dar cred ca era necesara.

Bai Wisler bai, nici pe tine nu te uita nimeni, cum cerseai tu rank cu demisia pregatita... Ma bucur sa mi-i amintesc pe vechii colegi cu bune cu rele, dar cam seaca descrierea ta pentru fiecare... Nu ai avut inspiratia necesara. Si stati linstiti, cei mentionati mai sus cu rank 3+ inca sunt pastrati in logul meu, asa cum erau la iesire.

Ce mai voiam sa zic, La multi ani LVPD, 6 luni cu bune si cu rele, si mergem inainte. Singurul regret e ca m-a obligat Inferno sa platesc besturi si premiul in seara asta :)) Glumesc, ne vedem in game :*

Edited by Black Thief

Buna ziua LVPD , la multi ani pentru cele 6 luni de vechime , continuati in ritmul asta si aveti grija !

Acesta este ultimul meu post aici , din pacate scoala , temele si samp-ul nu merg impreuna , sunt foarte ocupat cu ele si am ales sa ma ocup de scoala si sa las mai usor samp-ul

A fost o eperienta de neuitat , cu prima ocazie voi reveni in aceasta factiune !

Imi pare rau daca am suparat pe cineva , consider ca nu mi-am facut dusmani , m-am ales cu niste prieteni !

Vreau sa ii multumesc lui Inferno , BlackThief si Wisler pentru sansa acordata si va urez multa bafta in continuare !

Sa o tineti tot asa si sa sarbatorim impreuna 1 AN de vechime !

Abia așteptat mâine sa vin de la Meditație si sa m-a apuc de raport :)) e urat cu meditațiile astea :(( fac si duminica de la 10 la 12. Da e perfect ca pot veni la antrenament si ședința ......bafta la raport vb mâine seara

ÃŽmi cer scZ pt dublu post , sunt de pe tel si merge greu cu 3G

Edited by South Edward Nisan

Felicitari celor care au reusit sa ramana in LVPD de la infintarea factiunii.

Felicitari Inferno si Black pentru tot ce ati facut!

Acum e timpul ca Wisler sa-si dea demisia, o zi faina :))

Hai ca eu ma pun sa fac raportul, ne auzim in game!

• BogdiBMX -> Un coleg model, mereu la datorie :D

Model in sensul ca am corp atletic ? :))

Acum e timpul ca Wisler sa-si dea demisia, o zi faina :))

Stii ce a zis Ceausescu inainte sa moara? Ca vor plange multi dupa el si ca ii vor duce dorul.

Demisia o pot depune oricand, intrebarea e daca va fi la fel fara mine. Da, stiu, nimeni nu e de neinlocuit, mi-am dat seama de acest lucru din experienta avuta in domeniul P2P. Probabil ca multora le convenea sa ma vada civil acum, dar asta este.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic