Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Asa cum am anuntat si ieri si la sedinta se va face urmatoare modificare la rapoartele echipei rutiere:

Important: Fiecare raport ROADS trebuie sa contina cel putin 5 licente confiscate.

Desemenea echipa SWAT sa fie azi on la ora 20:00 pentru a lua parte la activitatea organizata de Csmn13.

Membrii swat care nu dau dovada de implicare si activitate vor fi mutati la roads.

- Urmatorii 10 sa-mi dati quote ca sa vada toti mesajul.

+1

-1

Asa cum am anuntat si ieri si la sedinta se va face urmatoare modificare la rapoartele echipei rutiere:

Important: Fiecare raport ROADS trebuie sa contina cel putin 5 licente confiscate.

Desemenea echipa SWAT sa fie azi on la ora 20:00 pentru a lua parte la activitatea organizata de Csmn13.

Membrii swat care nu dau dovada de implicare si activitate vor fi mutati la roads.

-69

Important: Fiecare raport ROADS trebuie sa contina cel putin 5 licente confiscate.[/size]

Buna dimineata baieti,ne auzim in game mai tarziu.

@,bun venit.Te voi invata tot ce stiu :)).In legatura cu spamu,ne-a cam speriat Ice.ca daca mai postam posturi de genu "sal pa =))" ne da warn :D.

@,of Damian...mai multa atentie pe viitor,pacat ca ai fost demis.Bafta!

Felicitari celor care au luat rank up azi, imi pare rau ca nu am putut fi prezent dar dupa cum uni stiti am avut niste probleme cu PC-ul...

Iar ai facut schimb de monitor cu Mike? :)))

Felicitari celor care au luat rank-up, imi pare rau sa aud ca au plecat si astazi 2 membrii ai factiunii. Sper sa nu luati si voi calea lor.

Noapte buna LVPD!

Iar ai facut schimb de monitor cu Mike? :)))

Felicitari celor care au luat rank-up, imi pare rau sa aud ca au plecat si astazi 2 membrii ai factiunii. Sper sa nu luati si voi calea lor.

Noapte buna LVPD!

EU eu eu iau calea :))

SAlut, felicitari celor care au luat up!!!!! :)>-

Salutare LVPD uitati ce a scos RDS :

internet de 1GB pe secunda dar sa atingi o asemenea viteza iti trebe pc racheta uitati cerintele oficiale : Pentru a putea atinge viteza MAXIMA de 1000 Mbps, calculatorul tau trebuie sa fie echipat cu:
  • Procesor: Intel I7 2,2Ghz (4 CORE) sau echivalent
  • Memorie RAM: 4GB
  • Hard Disk: SSD
  • Placa de retea gigabit
  • Sistem de operare: Microsoft Windows 7, Linux, MacOS
  • Router care sa suporte trafic sustinut de 1 Gbps (optional)

Salutare LVPD uitati ce a scos RDS :

internet de 1GB pe secunda dar sa atingi o asemenea viteza iti trebe pc racheta uitati cerintele oficiale : Pentru a putea atinge viteza MAXIMA de 1000 Mbps, calculatorul tau trebuie sa fie echipat cu:
  • Procesor: Intel I7 2,2Ghz (4 CORE) sau echivalent
  • Memorie RAM: 4GB
  • Hard Disk: SSD
  • Placa de retea gigabit
  • Sistem de operare: Microsoft Windows 7, Linux, MacOS
  • Router care sa suporte trafic sustinut de 1 Gbps (optional)

Totusi, cine crezi ca ar baga 40 de milioane intr-un PC doar ca sa aiba internet de 1 Gbps, adica aproximativ 150 MB/s ? Viteza de 1 Gbps vine impartit la 7 inainte sa intre la tine in PC, iar viteza reala este in MB (Megabytes) pe secunda. Giganet a aparut peste tot in Europa acum vreo 5 ani, a ajuns si la noi in sfarsit. Prin iarna trecuta am vazut ca se testeaza in Bucuresti acest tip de internet.

Salut baieti.

De azi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine

Mersi inferno pentru sansa acordata csmn/zync si tuturor celorlalti.

Ce nick sa imi pun? :(

Salut baieti, se pare ca aici se opreste drumul meu de politist...M-am simt cel mai bine aici nu o sa va uit niciodata...Mi-am facut multi prieteni in aceste 7 luni, sper sa nu ma uitati si sa nu-mi luati permisul cand ma vedeti pe contrasens :))

Salut mult respect, inferno sper sa nu te superi pe mine..Mult succes cu acest Departament.

Salut baieti, se pare ca aici se opreste drumul meu de politist...M-am simt cel mai bine aici nu o sa va uit niciodata...Mi-am facut multi prieteni in aceste 7 luni, sper sa nu ma uitati si sa nu-mi luati permisul cand ma vedeti pe contrasens :))

Salut mult respect, inferno sper sa nu te superi pe mine..Mult succes cu acest Departament.

Pacat ca pleaca un membru cu vechime ca tine, acum...nu mai are cine sa imi faca fata la duele deagle :)).

Pentru tine :

Edited by Captain CosminN

Dada, s-o crezi tu ca pleci asa usor. Da-ti 2 palme si iti revii. Nu totul se rezuma la rank-up.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic