Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

♫ Iarna cu stelute mii si mii
♫ Clopotei si glasuri de copii
♫ Ne-aduce-n dar Craciunul iara

Îl vedeţi la Vocea României, în reclamele de la DigiTV/net, îl auziţi la ProFM.
Astăzi cu ocazia Crăciunului vă dedic o colindă de Horia Brenciu
http://www.youtube.com/watch?v=AhrcC7hwtDY
Crăciun Fericit!
Să vă aducă Moşu' ce vă doriţi

Craciunita-sexy.jpg

sexy_christmas_girls_wallpaper_e3334.jpg

craciun6.gif

Cu ocazia Sarbatorilor de Iarna clanul Safe 4 Family va ureaza sanatate,mult noroc in anul care vine, multe virtuti si nu in ultimul rand Sarbatori Fericite!

Multumim tuturor pentru urari! Un Craciun fericit si voua!

Salutare baieti! Ceea ce urmeaza trebuie sa fie citita de catre cei interesari sa vina la Olimpiada de Iarna B-Zone.

M-am gandit ca ar fi cazul sa va anunt urmatoarele:

Eu ma voi ocupa de organizarea la Olimpiada de Iarna, asadar v-as ruga, pe cei interesati de participare, sa imi dea un PM inainte de incepere, sa stiu pe cine ma pot baza. Periaoda de desfasurare este 26-30 decembrie, adica de joi pana luni.

Inainte de fiecare proba, eu voi tine un mic antrenament, asa cum a zis si Infenro, de incalzire si prin care voi alege ce membrii participa. Acest antrenament va fi anuntat de mine pe forum sau in game, depinde de situatie, cu 30 de minute inainte de incepere, asadar trebuie sa fiti foarte atenti. Antrenamentul se fa desfasura cu aproximativ o ora inainte de probe, pentru a avea timp de eventuale schimbari in program. Nu vreau sa vad pe nimeni ca se supara pentru ca nu a fost ales, sau mai stiu eu ce motive. Deasemenea, voi participa si eu la anumite probe, asadar sper sa nu aud comentarii aiurea. Participantii vor fi alesi doar daca voi considera eu ca merita sa participe, astfel incat sa castigam. La antrenamente trebuie sa va straduiti cat de mult puteti, dar si mai multa energie va trebuie in timpul probelor. Daca este vreun membru care incurca in vreun fel organizarea olimpiadei sau duce la depunctarea factiunii, acesta va primi direct Faction Warn.

Acesta ar fi programul problelor, pe scurt:

Proba 1: joi, 26 decembrie 2013, ora 14:00.
Proba 2: joi, 26 decembrie 2013, ora 18:00.
Proba 3: vineri, 27 decembrie 2013, ora 14:00.
Proba 4: vineri, 27 decembrie 2013, ora 18:00.
Proba 5: sâmbătă, 28 decembrie 2013, ora 14:00.
Proba bonus: sâmbătă, 28 decembrie 2013, ora 15:00.
Proba 6: sâmbătă, 28 decembrie 2013, ora 18:00.
Proba 7: duminică, 29 decembrie 2013, ora 14:00.
Proba 8: duminică, 29 decembrie 2013, ora 18:00.
Proba 9: luni, 30 decembrie 2013, ora 14:00.
Proba 10: luni, 30 decembrie 2013, ora 18:00.

Repet, ar fi foarte bine sa imi dati un PM pana pe 26, in caz ca vreti sa participati.

De asemenea, va rog sa dati quote la acest post de fiecare data cand posteaza cineva. Multumesc.

Nu se mai inscrie nimeni? Am doar 2 membrii care mi-au dat PM. Haideti baieti, mai astept PMuri. Pana maine. Apoi vom stabili cate ceva.

Craciun Fericit LVPD!

Edited by Black Thief

E Craciun! Este divin! Ne uitam pe geam afara, prin zapada Mosul zboara ? Ni se trage de la vin, afara nu este zapada.

Alaturi de Federal Bureau of Investigation(RPG 1) va urez un Craciun plin de impliniri si sanatate! Craciun fericit!

Salutare baieti! Ceea ce urmeaza trebuie sa fie citita de catre cei interesari sa vina la Olimpiada de Iarna B-Zone.

M-am gandit ca ar fi cazul sa va anunt urmatoarele:

Eu ma voi ocupa de organizarea la Olimpiada de Iarna, asadar v-as ruga, pe cei interesati de participare, sa imi dea un PM inainte de incepere, sa stiu pe cine ma pot baza. Periaoda de desfasurare este 26-30 decembrie, adica de joi pana luni.

Inainte de fiecare proba, eu voi tine un mic antrenament, asa cum a zis si Infenro, de incalzire si prin care voi alege ce membrii participa. Acest antrenament va fi anuntat de mine pe forum sau in game, depinde de situatie, cu 30 de minute inainte de incepere, asadar trebuie sa fiti foarte atenti. Antrenamentul se fa desfasura cu aproximativ o ora inainte de probe, pentru a avea timp de eventuale schimbari in program. Nu vreau sa vad pe nimeni ca se supara pentru ca nu a fost ales, sau mai stiu eu ce motive. Deasemenea, voi participa si eu la anumite probe, asadar sper sa nu aud comentarii aiurea. Participantii vor fi alesi doar daca voi considera eu ca merita sa participe, astfel incat sa castigam. La antrenamente trebuie sa va straduiti cat de mult puteti, dar si mai multa energie va trebuie in timpul probelor. Daca este vreun membru care incurca in vreun fel organizarea olimpiadei sau duce la depunctarea factiunii, acesta va primi direct Faction Warn.

Acesta ar fi programul problelor, pe scurt:

Proba 1: joi, 26 decembrie 2013, ora 14:00.

Proba 2: joi, 26 decembrie 2013, ora 18:00.

Proba 3: vineri, 27 decembrie 2013, ora 14:00.

Proba 4: vineri, 27 decembrie 2013, ora 18:00.

Proba 5: sâmbătă, 28 decembrie 2013, ora 14:00.

Proba bonus: sâmbătă, 28 decembrie 2013, ora 15:00.

Proba 6: sâmbătă, 28 decembrie 2013, ora 18:00.

Proba 7: duminică, 29 decembrie 2013, ora 14:00.

Proba 8: duminică, 29 decembrie 2013, ora 18:00.

Proba 9: luni, 30 decembrie 2013, ora 14:00.

Proba 10: luni, 30 decembrie 2013, ora 18:00.

Repet, ar fi foarte bine sa imi dati un PM pana pe 26, in caz ca vreti sa participati.

De asemenea, va rog sa dati quote la acest post de fiecare data cand posteaza cineva. Multumesc.

Buna dimineata. Cum v-ati petrecut seara de craciun..?

Craciun fericit tuturor!

~Va saluta noul vostru coleg si va ureaza un Craciun fericit tuturor !

N'seara! Va reamintesc, maine trebuie sa luam aurul, asadar:

GGhrtTT - maine la ora 14!

zEk0. si Blacky07 - ora 15!

Csmn13 - ora 18!

Va astept, maine suntem pusi pe castig!

Pana acum nu am avut rezultate prea bune, dar inca avem timp, asadar speranta! Hai LVPD!

Csmn13 - ora 18!

Pana acum nu am avut rezultate prea bune, dar inca avem timp, asadar speranta! Hai LVPD!

HAI LVPD!!!!

Neata baieti ce faceti eu dabea, m-am trezit ne vedem in Game.

Csmn13 - ora 18!

Succes celor care participa la olimpiada , hai LVPD !

Salut , cum merge treaba ? Intru si eu in game peste 1-2 ore.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic