Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baieti mi-a parut bine sa va cunosc si sa va am ca colegi ,vreau sa stiti doar ca nu ies din cauza FW care l-am luat sunt alte chestii din viata mea cu prioritati mai mari si de asta nu pot sa mai raman in LVPD si nici pe sa-mp nu o sa mai intru asa des pentru ca in acest departament este nevoie de activitate ,aceasta insemnand timp,iar timpul e mult prea pretios pentru a-l consuma aiurea, nu ca nu ar fi meritat dar asa consider eu si sper sa intelegeti si sa nu judecati gresit . Vreau doar sa fiti mai uniti ,sa vorbiti mai mult intre voi sa cooperati practic mai mult si sa nu fiti rai si paraciosi ,ca de asta sunteti colegi ca sa va impartasiti problemele si nevoiile intre voi . Ii multumesc inca odata lui Inferno27 pentru ocazia oferita de a intra in LVPD.

Va urez multa bafta tuturor ,aveti grija de voi ! :)

Vreau sa imi iau ramas bun de la toti membri din LVPD si sa va spun ca sunt onorat ca am facut parte din acest colectiv! Imi cer scuze celor pe care i-am suparat sau care i-am deranjat! Mult succes tuturor si aveti grija ce faceti! Mult succes Inferno si BlackThief!

Bafta mai departe tuturor celor care pleaca, ati fost niste membrii buni si de incredere. Sper ca v-ati simtit bine aici si poate o sa va intoarceti.

Sper ca o sa reusim si noi curand sa implem factiunea, am ajuns intr-un prag destu lde rau, 21 de membrii...

Welcome celor noi si felicitari pentru rank.

Oricum, va urez o saptamana cat mai buna!

Edited by Black Thief

@@ScorpioNNNN, @, Bafta baieti, ati fost niste colegi foarte buni. Chiar daca nu am comunicat foarte mult, sper sa nu va fi deranjat si succes in viata!

@, Da nu-i bai, sunt aici eu.

Felicitari celor care au luat rank up.

@, Da nu-i bai ma si eu am postat raportu 7 sapt asta incep raportu nr 8.

Ne auzim in game bafta.

Felicitari blacky pt rank, ai ajuns ce ti-ai dorit :*

Salut baieti, m-am gandit sa mai postez si eu pe aici..

Multumesc @pH zEk0 si @Black Thief de urare si sper sa continuam treaba impreuna, cat si cu restul colectivului. Nu as fi reusit fara nici unu dintre voi sa ajung pana aici..

Cand am intrat in aceasta factiune, ea fiind fiind primul meu departament, mi-a fost destul de greu sa ma acomodez si sa fac sa mearga totul bine. Le multumesc in special lui @South Wisler, cand am intrat aici tu ai fost cel care m-a indrumat in echipa roads; lui @Black Thief , pe care il cunosc cred ca de 3 ani si a ramas aceiasi persoana care ma ajuta si ma incurajeaza cand am nevoie. Tin sa ii mai multumesc si lui @Inferno27 care mi-a acordat sansa si incredere si sper ca nu l-am dezamagit si sper ca nu o sa o fac prea curand. @pH zEk0, sa stii ca nu am uitat de tine, fara tine mi-as fi pierdut increderea si nu as mai fi fost ce sunt acum. @pH SondOfTheTime, despre tine ce vrei sa mai zic ? :))) Te cunosc de la 3 ani... si suntem ca fratii de atunci chiar daca ne mai certam vom ramane chiar daca vrem chiar daca nu vrem, cei mai buni prieteni :).

Ceilalti colegi ai mei, sper ca veti ramane alaturi de factiune, si sa o readucem pe picioare cu cat mai multi membrii... ducem lipsa de ei, chiar cum spune si Thief... am ramas doar 21.

@@ScorpioNNNN, @, Bafta baieti, ati fost niste colegi foarte buni. Chiar daca nu am comunicat foarte mult, sper sa nu va fi deranjat si succes in viata!

@, Da nu-i bai, sunt aici eu.

Felicitari celor care au luat rank up.

@, Da nu-i bai ma si eu am postat raportu 7 sapt asta incep raportu nr 8.

Ne auzim in game bafta.

Felicitari blacky pt rank, ai ajuns ce ti-ai dorit :*

Iti multumesc frumos, sper sa o tinem tot asa si sa ajungem cat mai sus, adica cel ami bun departament.

@@South Blacky07, Uite ma blacky tot spuneai ca jibou nu are nimic... uite avem si noi un rapper in devenire.. are melodii misto cel mai mult imi place asta:

la un moment dat o sa auzi ca spune ceva si de Jibou.

In rest ce mai faceti? acum m-am pus si eu la pc.. mi-am invatat la info si am jucat dead space ne auzim in game

@, Am fost coleg de clasa cu Onix 4 ani de zile + gradinita, eram cei mai buni prieteni. Si acum ma saluta pe strada cand ne intalnim. Prietenii vechi nu se uita niciodata :) Nu este rapper in devenire, este un rapper recunoscut deja prin tara, a fost si pe Prima TV intr-o seara cand si-a lansat prima melodie.

Noapte buna!

@, Ziceam si eu asa, da tu stii tare multe, tu esti coleg cu ala cu ala cu ala cu ala cu toti esti coleg, pe basescu nu la-i vazut acum 2 zile? pe ponta nu il cunosti? acum serios.. tare multa lume cunosti tu..

In rest ce mai faceti? acum m-am pus si eu la pc :)) pana acum am stat in pat.. ne azuim in game

@, Ziceam si eu asa, da tu stii tare multe, tu esti coleg cu ala cu ala cu ala cu ala cu toti esti coleg, pe basescu nu la-i vazut acum 2 zile? pe ponta nu il cunosti? acum serios.. tare multa lume cunosti tu..

In rest ce mai faceti? acum m-am pus si eu la pc :)) pana acum am stat in pat.. ne azuim in game

Ce sa facem, fac nabii posturi aiurea, ba mor stiu ca gresesc dar tot fac post...

@, Mi-l prezinti si mie sa fiu si eu smecher :)) sa ma cunoasca si pe mine toti..

Sper ca nu te-ai suparat..

Intru si eu la raport ne auzim.

Salut curcanilor, eu voi fi noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine :) .

Bine ai revenit printre noi! Sper sa nu se repete istoria de data trecuta :)

Welcome tuturor celor care au intrat recent.

Va reamintesc faptul ca acest topic nu este pentru +1, se discuta doar chestii serioase si doar daca aveti ceva important de spus.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic