Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Bun venit in LVPD

@, Curcan esti tu!

@, Salut si welcome si tie.

Eu sunt la scoala la ora de informatica, ii asculta pe colegi sa isi mareasca mediile eu stau si pierd timpu pe forum ..

Ne auzim in game mai tarziu dupa ce ajung acasa.. dar ma pun sa ma culc :)) bafta.

Mda..eumma bag la tv..

Am sters vreo 15 poze de la raport dintr care 4 erau cu licenta suspendata X((

Trebuie sa trag tare ca mai am doar 10 pct..

Iti recomand 2 filme daca tot te-ai pus la tv. Hot shot 2 si Maria ta, o sa mori de ras iti garantez=)).

N'seara si welcome celor noi. Sfatul meu pentru ofiteri este acela de a face dovezi la absolut tot ce misca, iar ce nu stiu ceva sa intrebe pe /r. Cu siguranta o sa raspunda cineva care stie.

In rest, sedere placuta.

Se pare ca am intrat si eu in clan, sunt [uS] acum :)) Peter, si daca nu dadeai PRO ce ti-o luai :)))

Imi pare rau pentru intarzierea cu postarea logului antrenamentului si sedintei, au fost cateva probleme tehnice. O sa ma stradui sa rezolv cat mai curand.

Cam atat, noapte buna si succes la scoala pe ultima suta de metrii.

N'seara baieti! Ce faceti ma aici, doar posturi cu "salut, ce faceti?"? Daca tot faceti +1, faceti cum trebuie. Vreau sa vad niste lucruri mai interesante postate aici.

Pfai, si maine am o zi destul de grea la scoala, tre sa ma asculte la romana. Am doar 2 note... Ma rog, maine, poimaine si gata, dupa ma consider in vacanta.

Ne vedem in game, noapte buna!

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic