Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Seara buna, sunt mort de plictiseala, nu stiu la ce film sa ma uit, sunt curios daca ma puteti ajuta cu un film pe care sa nu-l fi vazut, bineinteles filmul sa fie buna.

Am terminat si eu raportul dupa o saptamana de truda, hai cu best-u!

Noapte buna tuturor, va pupa Hashy!

Edited by Hashy

Seara buna, sunt mort de plictiseala, nu stiu la ce film sa ma uit, sunt curios daca ma puteti ajuta cu un film pe care sa nu-l fi vazut, bineinteles filmul sa fie buna.

Am terminat si eu raportul dupa o saptamana de truda, hai cu best-u!

Noapte buna tuturor, va pupa Hashy!

Neaţa vouă .. Haşoi, uităte la Walk of shame, e din 2014 şi e super fain.. n-am apucat să-ţi spun aseară că am adormit..

Neata , acuma am ajuns acasa !!

Vb in game !!

Thief bagama swat ca te crap , mie nu imi merge bandicam , fraps nimic . Eo cu ce fac dovezi la carnete tu ai cazut in cap ?

Salutare LVPD!

Eu am temrinat raportul de activitate la rutiera, se pare ca am resimtit acel sentiment placut cand stai la pana dupa carnete ca atunci cand eram LVPD Officer... Ce bine ma simteam cand confiscam cate un carnet. ^_^

Felicitari NaTe pentru functia obtinuta!

Salut tuturor, cum stati ? Eu am de facut vreo 5-6 rezumate / referate pe maine, si e 9 deja :)) Las' ca ii vreme si prin pauze.

Maine ma apuc si eu de raport, ca azi daca jucam si nu scriam toata ziua faceam cam 40-50 de puncte.

Si NaTE, felicitari pentru sublider ! :)

Salut tuturor !

Vad ca au fost niste schimbari cat timp am fost eu plecat.

Felicitari Black pentru noua functie, si felicitari si tie inferno ca ai tinut liderul atat timp si ai facut o treaba buna.

Salutare LVPD, ce mai faceti eu acum m-am trezit dupa ce am ramas aseara fara net.

Acum ca sunt si eu insfarsit la SWAT sper sa se mai imputineze posturile astea.

P.S: Chicoo e fain filmul :))

Salutare LVPD, eu m-am distrat de minune la banchet .

Saptamana asta am mult de invatat si repetat pentru capacitate, nici nu stiu daca sa fac inactivitate sau nu .

Felicitari NaTE pentru sub-lider, Ultras South is in domination.

Hai ca ne auzim in game .

Salutare LVPD!

Se pare ca acesta este ultimul meu post in topicul "LV Police Department" deoarece din neatentia mea am distrus laptopul... BlackThief bafta cu factiunea mai departe!

Salutare LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT!

Salutare LVPD!

Se pare ca acesta este ultimul meu post in topicul "LV Police Department" deoarece din neatentia mea am distrus laptopul... BlackThief bafta cu factiunea mai departe!

Bafta kejo, o sa ne fie dor de tine!

Salutare LVPD!

Bafta nab :(, mi-ai lasat singur :)) : http://forum.b-zone.ro/topic/122621-lv-police-department-aplicatii-applications/?view=findpost&p=2909408

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic