Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut! N-am prea postat pe aici Raw si TudorTudy, postati voi si pentru noi, aa? :)))) Gj, cat mai multe. :*

#Shockwave, am plecat si eu la somn. Ajunge pe ziua de astazi.

Imi pare rau pentru tine Pvp. Mult succes, sa speram ca verdictul va fi in favoarea ta. :*Te asteptam inapoi.

O dimineata placuta in continuare, vorbim mai tarziu, ceaw!

Edited by BTD Jack

@,Da postez eu pentru tine =)))

PvP imi pare rau ca a trebuit sa pleci asa dintr-o prostie . Imi cer scuze mno certurile acelea dar oricum noi doi ramanem aia cu VALOAREDAIAMARE.

Shockwave eu cu raw nu ne certam, da de o luna incoace facem +1 cu fiecare ocazie si apoi ne injuram in game ca unu face +1 mai rau ca altu :)) Welcome, btw. Stiu ca nu m-ai vazut in game dar sunt la mare acum si am doar tableta la mine :))

@, @, A intrebat Ashima ce parere aveti despre videoul lui si v-a durut in cur. Si va laudati ca faceti +1 cu motiv aici. O sa incep sa sanctionez +1 aiurea la discutii daca o tineti asa.

@@PvP, Welcome back nab! =))))

Si vrei sa vad ceva din video daca eu am 240p la videourile de pe YouTube? M-am uitat la video dimineata cand am venit de pe plaja si nu am inteles despre ce era vorba. Ma bag in pat, nb.

Sa va amintesc ca nu sunt pe un PC performant ca acasa cu 8 GB RAM si quad-core, ci pe o tableta cu 512 mb RAM si jumate de core, care abea daca intra pe forum dupa ce-l incarca 10 minutes

Edited by TudorTudy23

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic