Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata..bai, rau e sa scrii dimineata, dar si mai bine pe de'o parte..Mi-a venit o idee azi.Ce ar fii sa organizam diseara un filtru de control, doar noi ? Mai facem si altceva , nu numai raport raport raport raport...bine ca si acolo se fac puncte , dar facem o activitate . Ce ziceti ?

Neata..bai, rau e sa scrii dimineata, dar si mai bine pe de'o parte..Mi-a venit o idee azi.Ce ar fii sa organizam diseara un filtru de control, doar noi ? Mai facem si altceva , nu numai raport raport raport raport...bine ca si acolo se fac puncte , dar facem o activitate . Ce ziceti ?

Sunt de acord sa facem un filtru de spam :)))))

Suna bine Bone ,ar trebui sa ne strangem mai multi si aia e, sa incercam :))

@ScorpioNNNN , @Jack D , merita sa incercam, si nu cred ca trebuie sa anuntam, dar eu zic sa facem numai noi LVPD, ca asa daca vin toate departementele,iese mare harababura,si nu intelegem nimic..Ne auzim in game mai pe seara si discutam.Sa vedem ce zice si Black cu Nate

Salut! Eu zic sa nu facem nimic pana vineri la ora 21

Ziua este ce mai ok din sapmana. Ieri nici n am putut sa ma loghez atat am avut de facut si invatat pt scoala. Ora e ft ok ca nu e nimeni la scoala la or aia.

#Vineri-sambata la orice ora, duminica pana la 22 sunt cele mai potrivite zile pt activitati. In timpul saptamanii n are rost pt ca nu va fi o prezenta ok.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic