Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Raw, ia si invata tata ca si eu am ajuns acasa si ma apuc sa invat ca maine am lucrare la romana, nici nu mai aprind pc. Bafta la rapoarte, daca e vorbim in game maine dimineata sau maine seara.

Dupa o absenta de 2 ani s-a decis si Cedry2k sa mai scoata un album nou cu Sisu Tudor si cu Connect-R LoL Connect-R nu-mi vine sa cred hai Sisu mai zicem dar Connect-R LoL.Oricum Cedry2k ramane pentru HIP-HOP-ul romanesc o legenda:

Edited by AIM K0rS

Noapte buna bajeti . Ma bag si eu la somnic :)). Maine am o zi grea .

tot tu ramai seful aici, te apreciez pentru munca depusa. Cred ca te-ai trezi si la 5-6 dimineata sa postezi :)) . Aranjez si eu pozele pentru raport si ma bag la somn, nu am note si e jale cu scoala. Bafta baieti!

Ma trezesc la 7 nab sa ma duc la gherla si cand ma plictisesc la ore mai fac un +1 :))

Coil la cei de rank 4+ stai calm tu ;)

Edited by Raw SEF

@@South Bone, Imi pare rau pentru tine, cu siguranta te vei plictisi acasa, insa eu nu, voi merge la scoala toate orele (6) si imi voi da silinta si voi invata pentru a avea o viata buna si pentru a deveni cineva in tara asta si in societatea in care traim.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic