Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, interesant, dar ai putea sa nu mai postezi. Incepeti sa deveniti enervanti cu ""DATI + DACA VA PLACE".

Oricum, curand o sa inceapa spam-ul cu "Factiunea/Clanul X de pe RPG1/2/3 va ureaza sarbatori fericite".

Scuzaţi-mă că postez aici, dar am făcut o nouă propunere care s-ar putea să vă placă. Aceasta constă în permisiunea noastră de a participa la [/spray] de la [/clanzones]. Mi se pare nedrept ca doar membrii facţiunilor paşnice, membrii gangurilor şi civilii să poată participa la [/clanzones]. Eu unul vreau să mă distrez cu acestea. Mai multe detalii găsiţi aici: http://forum.b-zone....ropunere-spray/, dacă vă va plăcea propunerea, daţi un +. Sper să ţineţi cu mine.

@, cred ca n-ai vazut post-urile de mai sus :-J, ma rog, data viitoare cand mai postezi, foloseste si tu o culoarea "vizibila", sa nu trebuiasca sa iau monitoru' in brate sa citesc, mersi.

ANTRENAMENTUL DE PE DATA DE 12.04.2015 SI SEDINTA DE PE DATA DE 13.04.2015 NU SE VOR TINE.

ASA CUM AM ZIS SAPTAMANA ASTA AVETI LIBER TOTI DE LA RAPORT SI ACTIVITATI.

VA UREZ TUTUROR SARBATORI FERICITE, SI VA DORESC DISTRACTIE PLACUTA SI ARMONIE IN FAMILIE.

PS : Aveti grija cat si ce beti ! :))

Bunaa baieti! :)

Ce faceti ? V-a placut petrecerea de aseara? (cei care au fost) Facuta in cinstea colegului nostru Inferno(adica el ne-a invitat ) :))https://youtu.be/cD14_3df5uc

Inferno, iti urez mult succes cu noua functie, si sper sa vii si in vizita pe la noi, si noi doi pastram legatura,m-ai ales ca impartim aceeasi casa,(colegi de garsoniera).

Ne mai auzim prin game, v-am pupat :**

In primul rand vreau sa le urez bun venit tuturor noilor ofiteri, voi sunteti cei ma buni care ati reusit sa ramaneti in factiune. Raportul pe saptamana aceasta va fii unul optional asa cum este si pentru ceilalti membrii, dupa vacanta ne vom revenii cu totii cu activitate si vom reintra in forte proaspete.

Vreau sa va aduc la cunostista ca nu voi putea intra vineri si sambata pentru ca voi fii plecat, dar nu va faceti griji, veti fii pe maini bune, tot ce vreau de la voi e sa pastrati pacea si armonia care exista mereu, fara nici o indoiala, si sa asculati de superiorii vostri.

Va doresc un weekend placut !

Topic deschis, aveti girja ce postati, nu vreau post-uri aiurea care nu au legatura cu factiunea.

Antrenamentul de astazi a fost mai eficient ca deobicei, e o idee buna. Pacat ca s-a oprit serverul pe la si jumate'.

Antrenamentul de astazi a fost mai eficient ca deobicei, e o idee buna. Pacat ca s-a oprit serverul pe la si jumate'.

Da, a fost frumos acest antrenament, a fost primul antrenament alaturi de voi, dar a fost aiurea ca s-a oprit serverul ...

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic