Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Stimate domn Fira, din videoclipul pe care l-ati postat pe asa zisul forum, se vede foarte clar ca in timpul unei comande, dumneavoastra practic, nu purtati centura, asta se sanctioneaza cu amenda de la 100k pana la 500k. Va asteptam la sectie in urmatoarele 48 de ore. Daca nu achitati amenda in 48 de ore, aceasta se dubleaza.

P.S: Fira glumeam, suntem pe samp. :)))

Multumesc [LF]Abdennour, kalleN, AdhamTheKing[Zuz] pentru participare si organizare la mini-activitatea de astazi. Aici aveti cateva imagini, nu sunt ele perfecte, dar merg: Click

Din pacate, datorita celor care nu au inteles ce am facut noi astazi, a rezultat asta: Click Noi ne-am organizat foarte bine, insa altii nu pot accepta acest lucru.

Mutlumesc inca odata si sper sa nu dati report!

Edited by South KeNN

@,Iti faceam post intruna, oricum ma bate gandu sa plec ama inebunit :)))) nu imi place la rutiera vreau SWAT mai repede si asta inseamna iara 2 saptamani de chin :(

B-Olympics Summer 2015

As dori sa fac un mic anunt. Olimpiada de vara 2015 a fost mutata cu o saptamana mai devreme, astfel incat acum incepe pe 18.08.2015, adica marti. Mai multe detalii gasiti aici.

Multumesc pentru atentie.

Salutare tuturor astazi m-am hotarat sa imi dau demisia din functia de lider pentru ca timpul nu imi mai permita sa ocup acest loc degeaba si am decis sa dau o sansa la "tron" altor membrii care consider ca o merita (FiraTM si RolexXx), nu ma intelegeti gresit, as fii vrut sa dau aceasta sansa tuturor membriilor, insa adminii nu imi permit acest lucru deoarece depaseam numarul maxim de jucatori propusi, sper ca nimeni sa nu se supere pe mine pentru ca va veni randul fiecaruia.

Voi ramane in continuare ca membru rank 5 si ma voi stradui sa fiu la asteptarile urmatorului lider. As vrea sa raman in amintirea voastra exact asa cum am fost, am regretat si ultimul AV pe care l-am dat, si acel LW pe care il am se datoreaza intr-o oarecare masura si faptului ca v-am luat apararea la fiecare post facut pe rpg.

• Rolexxx - daca vei fii ales lider, vreau sa aduci LVPD-ul la un nivel mai sus decat am putut eu sa-l duc.
  • FiraTM - daca vei fii ales lider, vreau sa faci treaba mai buna decat am facut eu si sa NU iti schimbi comportamentul

Va multumesc tuturor celorlalti membrii care mi-ati fost alaturi si la glume si in momentele serioase. Sper ca de acum sa fiu vazut de voi drept un membru care nu si-ar lasa camarazii la greu.

Baieti and Emilya, vrea sa va multumesc pentru ca m-ati ales in aceasta functie si sper ca nu va voi dezamagi, in saptamanile ce urmeaza o sa aibe loc niste schimbari pe care o sa vi le comunic si voua

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic