Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, eu sunt madoxxx a.k.a bombardierul si sunt fata de casa, sa stiti.

Am carnet de bolnav nesanatos si copii nedusi la scoala. /transfer madoxxx 69 pentru o viata sanatoasa jucati cel putin 16-15-15 ore de samp si ascultati maneele !!! Acesta sunt eu, MaDoXx BZone pe yt !!

Imi plac gagicile, dar mai mult baietii.

Sunt numit cocalarul manelar B-)

Edited by rTn MaDoXxX

Mi-a fost elev la test-log we ;)

Aveam rank 4 si el era un mega nab care abea raspundea la intrebari :D Se punea afk... L-am trecut si uite ca peste 5-6 luni m-a ajuns la rank 5 :)

Baiatul meu, soarele meu, viata mea !

@, ooooooooo :O

Cum sa nu va stiu.. :)

Doamne, ce mai faci ma ?

Daca va schimbati numele / cont-urile, nu mai stiu care cine-i :D

@@Fira VIP, Stiu ca voi primi un report pentru asta si apoi voi fii sanctionat. Fira, am vrut sa imi cer scuze ''in fata tuturor'' ca ma-i acceptat si eu am dat gresi si am picat testul. Dar te rog iarta-ma nu se va mai intampla sa pic un test. Este foarte stanjenitor sa pic un test pentru mine. Bafta! Sper ca imi vei accepta scuzele. :* Succes :)

Hai noroc ba bajeti? M am gandit sa mai postez si eu pe aici ☺ ca nu prea am mai avut timp de pc in ultima vreme camna teste , ascultari , gagici , alea alea... Cum stati cu rapoartele? Eu aproape l am terminat pe al meu... In fine ne vedem maine dupa ora 13:00 ! O seara faina tuturor!

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic