Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sa iei ban pentru renko cand tu nu ai nici un cod, asta inseamna sa fii mafiot :)) Dupa raspunsul de la cererea de unban va urez tuturor bafta in continuare! Ne revedem dupa unban, luna viitoare!

Mult succes Andrei, Victim si Bone in conducerea factiunii.

BogdaN27 - Fa-ma mandru, stii tu cum :)

AnDyDJ - Daca nu te vad luna viitoare tot aici ii bai, stii asta, no? :))

Abrakadabra - La multi ani nabule

CannoT - eat banana

Succes tuturor!

EDIT: Mai incerc putin sa iau unban, deoarece l-am luat nedrept, revin cu edit sa va zic cum sta treaba.

Edited by AIM DariusZ

Salutare! Baieti, dupa cum bine stiti sau nu stiti, maine (05.02.2016) o sa fie ultima mea zi in LVPD, cum astazi si maine lucrez nu o sa pot fi online ca sa-mi iau ramas bun de la voi, asa ca va transmit aici cele mai bune ganduri si cat mai multe reusite, atat in joc cat si in viata reala. In ultima perioada nu am fost activ din cauza job-ului pe care il am si ii multumesc lui Andrei ca m-a inteles si in acelasi timp tin mortis sa-mi cer scuze in fata colegilor pentru inactivitatea mea, sper sa ma intelegeti. Nu regret nici macar pentru o clipa experienta in LVPD si ma bucur ca mi-a fost acordata sansa, sper ca in viitorul apropiat sa revin cu forte proastepe si cu o activitate pe masura.

Succese nemasurabile tuturor si sper ca reusitele voastre sa fie pe masura asteptarilor.

Numai bine!

Mult succes Mohe, ai grija cu berile si spor in tot ce ti-ai propus. Oricand vrei ne putem auzi pe skype! Bafta multa!

Edited: Ai fost adaugat in lista legendelor LVPD!

http://forum.b-zone.ro/topic/173804-lv-police-department-legende-legends/?p=2539495

Edited by AT AndreiG

Bagati id 1114 la referral pe rpg 4 !

Bun, am revenit si eu in forta. Am reintrat in AT clan de mafioti, imparati, magicieni si in LPVD, un departament plin cu valoare.

Multumesc lui Andrei pentru ca mi-a oferit o a doua sansa si lui Victim pentru ca este un teste bun. Amandoi sunteti oameni cu valoare deaia mare, respect :*

Welcome tuturor celor noi. Aveți grijă la posthunteri, la dovezile care le faceți, și altele.. Mai bine verificați de două ori înainte să acționați cu un wanted, o amendă, sau un permis. Ședere plăcută vă doresc și sper să ne înțelegem bine. Succes la raport de săptămâna viitoare.

Welcome tuturor celor noi. Aveți grijă la posthunteri, la dovezile care le faceți, și altele.. Mai bine verificați de două ori înainte să acționați cu un wanted, o amendă, sau un permis. Ședere plăcută vă doresc și sper să ne înțelegem bine. Succes la raport de săptămâna viitoare.

Ce atent esti cu jucatori noi in factiune :)))(P.S. Majoritatea au mai fost in PD, respectiv LVPD :D )

Bine ati venit sau ati revenit in LVPD. O parte stiti ce inseamna acest departament, o parte nu, dar cu siguranta o sa aflati si o sa va simtiti bine! Raportul nu va fi obligatoriu in aceasta saptamana, insa cine poate sa il realizeze este foarte bine! Nu doresc sa vad dezordine in garaj ( fara masini personale parcate jos, fara masini de civili abandonate si masini de LVPD spawnate aiurea ). Daca doriti sa faceti duele aveti trainning room, sa nu vad duele in alte locuri ca ne suparam! Acestea fiind spuse va urez sedere placuta si cat mai indelungata alaturi de noi! Mult succes!

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic