Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

ESTE ULTIMA DATA CAND INCHID TOPICUL PENTRU A EVITA SANCTIUNILE IN JOC. TOPICUL RAMANE INCHIS PANA MAINE DUPA ANTRENAMENT. CINE VA CONTINUA SI DUPA CU SPAM SI DISCUTII CE NU ISI AU ROSTUL VA FI SANCTIONAT CU AV URMAT DE FW!

@, interesante sugestii, insa dupa parerea mea la 2 nu sunt multe cazuri in care avem nevoie de avioane si nu prea ne ajuta mult...Ai dreptate la 3, o licenta se suspenda foarte greu acuma.

Sugestii bune, frumoasa aia cu spartu' rotilor, s-ar mai reduce numaru' de "mafeoti".
Ai +1 de la mine.

O seara faina :*

@, este mult mai greu sa urmaresti decat sa fii urmarit.Pune-te tu in locu' nostru si dupa sa spui asa ceva.

Edited by AT Adii

Salutare. In primul rand vreau sa va doresc o duminica frumoasa si sa va anunt ca trebuie sa verificati topicul anunturi importante. Este un mic update al regulamentului care va aduce un plus departamentului zic eu. Nu uitati de antrenamentul de la ora 21:00 de diseara!

Salut baieti,uite sunt in masina in drum spre casa,unii dintre voi stiti,am fost la un concurs foarte important de karate si am reusit sa abtin 2 medalii prin aceste rezultate m-am clasificat la mondiale! Ascultatii de antrenorii antrenamentului ca sa fie bine si sa nu se lase cu sanctiuni,vorba aia,sanctiunile dor :)) ! Va pup si va doresc o seara placuta,ne auzim maine! Pwp nabii mei :*

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic