Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

, ai filmat și tu toată faza de la teste? Dacă da, fă o cerere de unban, pui filmulețul cu dovada, și posibil să ai șanse la unban... În caz contrar, succes mai departe. Ne auzim la o bere în oraș. :> :*

#șefdepaginăsaL.

Edited by HG Georgeeee

Pfff,atunci se pare ca drumul meu se incheie aici dintr-un motiv banal,nu mergea sa descarc o prostie de program! 2 luni alaturi de voi,au fost minunate,ne-am fost alaturi si m-am bucurat ca v-am putut ajuta mai ales cu retragerea post-urilor,alea alea! :)) . Andrei,iti multumesc foarte mult pentru sansa acordata,posibil ca te-am dezamagit mna,imi pare rau! Sper sa pastram legatura ! App: knazinho,ai o bila neagra! ;)

*Nick:DJmix

*Rank:4

*Nickul jucătorului adăugat:[uN]Roice

*Levelul jucătoruluii adăugat:28

*Motiv: Jignire

*Dovezi (ss/video): http://postimg.org/image/tzdr9pnn7/

*Număr AV (1/2): 1/2.

*Alte precizări:Bafta!

Mixule, lasă și tu un link catre site-ul de unde ai luat C-Hud-ul, te pup.

Hai salut colegi, ce faceți? Bine, sănătoși? Un weekend frumos vă doresc, ne auzim în game.

@@w1kEEEd, Poftim : 16.6. Permisul poate fi coniscat si daca persoana este AFK doar in cazul in care in prealabil a fost anuntat ca ii va fi suspendata licenta ( ex.: I-ai acordat neconformare ordin doarece nu a vrut sa coboare, il iei sa il arestezi iar in masina il instiintezi ca ii vei confisca permisul )

@@w1kEEEd, Poftim : 16.6. Permisul poate fi coniscat si daca persoana este AFK doar in cazul in care in prealabil a fost anuntat ca ii va fi suspendata licenta ( ex.: I-ai acordat neconformare ordin doarece nu a vrut sa coboare, il iei sa il arestezi iar in masina il instiintezi ca ii vei confisca permisul )

Salut, salut! Mda, nu stiu ce sa ma mai fac eu cu viata asta pe care o duc... voi tot pe acasa, tot pe acasa, a?! Praduitorilor... oficial e vacanta la mine! :-J

Am luat ban =)) pentru refuz test =)) Uhh, asta e . Va salut ! Pana aici mi-a fost cariera LVPD . De acum, o sa incerc in NG/FBI dupa ce iau unban. Va pup ! Aveti grija de Andrei, un lider de nota 20 .

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic