Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Da da, Salutari cu respect si voua, colegi din LVPD! Nu stiu, vad cam multe invoiri deja facute de vineri... nu cred ca vom depasi de 22-23 de membrii :)) hai pwp

Dupa cate se vede, si Sile si-a pus demisia. Succes in continuare, cam scurta aventura ta, sper ca cine va veni in locul tau sa se implice mai mult. Sper ca cineva din rank 5+ sa fie ales asa cum toti din lvpd cred ca isi doresc. Au cea mai mare experienta posibila, si oricare din rank 5+ merita o sansa la sublider. Succes cel care va fi numit si sper sa ajute factiunea cat mai mult, cat si pe cei incepatori cu diferite sfaturi.

@@Puiu Alin, imi pare rau ca pleaca Sile chiar daca la inceput nu eram de acord cu venirea sa pe postul de Sublider. Insa, cu timpul am vazut ca face o treaba foarte buna si se implica. Dupa cum ziceam, toti pleaca candva. Macar de ramanea ca rank 2 si nu trebuia o implicare foarte mare, insa a ales sa plece :(.

Baieti, in seara asta la antrenament, in functie de cati si cum ne strangem as vrea sa organizam un filtru rutier cat si un filtru SWAT (va voi explica la antrenament daca vom face). Vom face daca ne strangem +18-+19 sa putem sa ne organizam cum trebuie.

@, Pff, slab, eu am aproape 13 ani (ii fac pe 06.06) si nu mi-e frica de fulgere :P

Neata mai praduitorilor? Ce mai faceti, tot cu raportu, tot cu raportu? Hai ca ma duc si eu imediat la scoala

@, Ba du-te ba la scoala, aici se vand verze, nu cartofi :))

Edited by AT DariusZ

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic