Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, Posturi mai lungi ca dupa iar ne inchide topicul theo si nu avem unde face spam.

Ce mai faceti bai parduitorilor? Gata si eu raportul pe saptamana asta, si acum ma relaxez cu veteranii mei de brigada cu niste sucuri si niste gagici. Va asteptam si pe voi. Cam ata, ce sa zic.. post doar pentru +1 si pentru a mentine spamul. :))

#dereck #a #fost #aici

Edited by Victory DerecK

@, manelist slaban la CSGO =)

Welcome celor care au intrat acum, aveti raportul optional. Grija mare la post-hunteri, filmati cu Bandicam (recomand) sau Fraps, verificati inainte sa luati un carnet fiecare filmare, dupa actionati. De la o vreme multi copii frustrati au dat de RPG si-l folosesc la maxim. Spor, grija cum luati 3/3 =))

@, Ai uitat cine te-a boostat? #rasist

Cum spune scumpul nostru TheoNeuer, inainte sa actionati sa fiti sigur de fapta pe care o comite playerul, si in afara de cele 2 programe pe care le-a enumerat liderul nostru mai sus, mai exista si OBS care este foarte bun, nu consuma foarte multi GB filmarea, si nu face nici un pic de lag (depinde si de ce setari va faceti in el). Mare grija la filmari !!

Bafta, ne auzim in game, ca intru si eu acum. pwp all :*

SEF DE PAGINA #derecksefupaginilor

Edited by Victory DerecK

O adevarata placere sa fie luni si sa sti ca trebuie sa o iei de la capat cu raportul :) , si mai placut este momentul cand alergi dupa 1 15 min si cand da /q nici macar wanted nu ia :)

Salutare.

În curând o să schimbăm sistemul de antrenamente pentru că deja a început să bată vântul pe la antrenamente.

Ce m-am gândit:

- Rank 1, 2, 3, 4 are dreptul la 2 învoiri pe lună (o lună având 4 săptămâni). La a 3-a învoire acesta va primi Faction Warn.

- Rank 5 are dreptul la 3 învoiri pe lună. La a 4-a învoire acesta va primi Faction Warn.

De asemenea, cei care ați uitat, comportamentul neadecvat sau luatul peste picior al antrenorului (fie că tu ești rank 5 si antrenorul e rank 4) se sancționează cu Faction Warn.

Un antrenament devine interesant când ai prezență maximă și ai cu cine să te înțelegi. Dacă suntem 10 oameni la antrenament (facțiunea având 50 de membri) și ăia 10 facem o linie în 5 minute, e destul de rău.

Aștept o părere la ceea ce vreau să fac (de preferat nu de la inactivii care pretind că au o treabă săptămânal, zi de zi, la orice activitate).

Theo ar fi o idee foarte buna,dar eu am in fiecare Duminica la ora 12:00 meci,accesta se termina la ora 13:30 si nu am timp sa vin la ora 14:00 la antrenament.Daca s-ar schimba ora as veni.

O noua regula a fost adaugata (cea de care vorbeam), iar topicul "Antrenamente si invoiri" a primit un update major. Am grupat toate informatiile pe categorii ca sa poata fi gasite si intelese mult mai usor.

Puteti verifica topicul "Antrenamente si Invoiri" si va astept cu o parere.

@, KAUFLANDEE, posturi mai lungi sau te tai cu flexu'.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic