Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Săru`mâna :D

Bă am fost la o pomană la un vecin :)) am mâncat de-am rupt :)) i-am speriat pe toți =))

Si la mine a murit o vecina azi dimineata, avea deja 90 de ani. Asta este, se mai intampla.. Ce ai mancat bun? =))

Nu conteaza. Momentan m-am razgandit. Am lucrat un pic in PS :)) Nu am lucrat de ceva timp si am zis sa imi fac si o semnatura pe langa avatar.

Ce ziceti? Untitled_1.png

Fa si pentru swat :> Una frumoasa :*

Nu conteaza. Momentan m-am razgandit. Am lucrat un pic in PS :)) Nu am lucrat de ceva timp si am zis sa imi fac si o semnatura pe langa avatar.

Ce ziceti? Untitled_1.png

Mie nu-mi place, renderul nu e integrat bine, textul mult prea incarcat.. culori peste culori, fonturi alese prost.

Mie nu-mi place, renderul nu e integrat bine, textul mult prea incarcat.. culori peste culori, fonturi alese prost.

Nu am lucrat de 1 an in PS. + am inceput acuma cu PS6 :)) Oricum nu ramane asa, doar vroiam sa vad daca mai pot face una alta. O sa fac si pentru SWAT si pentru Roads ceva mai interesant saptamana asta.

* Nick: Cedryk.

* Level: 31.

* Rank: 1.

* Vechime: (cat timp ai stat in factiune): Doua saptamani si 1-2 ore.

* De ce doresti sa pleci din Police Department?: Nu mai e ce a fost. Acum ca sa poti sa iti faci treaba ai nevoie de 10 ss-uri si 2 video-uri.

* Cum te-ai simtit in Police Department ?: Foarte bine.

* Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Police Department pt minim 2 saptamani: Da.

* Alte precizari?: Imi pare rau ca plec asa repede...dar nu mai e distractie in conditiile astea. Bafta.

Ai subliniat tot ce trebuie pe final, Cedryk ... succes mai departe ...

# bună seara everybody ... mâine mă duc la dentist să-mi scot un dinte :))

Buna seara ofiteri.

Vreau sa ii felicit pe cei care au primit rank 2 saptamana asta. De asemenea si celor 2 noi swat.

Welcome celor noi. VA reamintesc urmatoarele:

-sunteti in teste 2 saptamani

-aveti raport obligatoriu in prima sapt.

-sedinta si antrenamentul din prima saptamana sunt obligatorii

Si va dau un sfat: sa va asteptati la posturi din orice nimic. Faceti dovezi ca sa fiti siguri pe voi. Sper sa faceti o treaba buna.

Eu am iesit, noapte buna.

Salutare, de astazi sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelege. Nopate buna celor care s-au culcat.

Salut si bine ai venit!

Cand ai timp scoate si tu semnatura aia, da urat.

Buna seara ofiteri.

Vreau sa ii felicit pe cei care au primit rank 2 saptamana asta. De asemenea si celor 2 noi swat.

Eu am iesit, noapte buna.

Multumesc, Black! Esti un dragut.

__________________________________________________________________________________

Nou record in LVPD. 100 de puncte intr-o zi.

Mi-am terminat raportul in doar cateva ore, iar altii se plang ca nu au timp o saptamana... ( nu fac referire la LVPD )

________________________________________________________________________________

Nou record in LVPD. 100 de puncte intr-o zi.

Mi-am terminat raportul in doar cateva ore, iar altii se plang ca nu au timp o saptamana... ( nu fac referire la LVPD )

Depinde și cât stai la PC.

Mă las afk. Ori caut un film .. ori pe skype cu niște prieteni .. ori c-o muzică bună ...

Nb celor care s-au culcat...eu mai rămân pe aici să casc ochii în niște foi. Vine sesiunea în curând.

S-aveți un început de săptămână frumos. Deja se simte vara afară și încet-încet nu mă mai trage inima să joc samp...se anunță o pauză luuuuungăăăă în curând :X

Neata... debea am reusit sa ma trezesc dupa 10 ore de somn... o_O

Ma duc sa mananc ceva, si ma duc la liceu. Ne auzim pe seara.

Hai noroc la toată lumea...am fost la dentist azi...eram galben la față pe scaunul ăla =))

Se anunță 31 de grade săptămâna asta .... :X în sfârșit e vară afară, căldura e tropicală :))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic