Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata neata. Ultima zi de liceu, dupa vacantaa. Presimt ca o sa chiulim toata clasa dupa a2a ora, dar na... :))

Bă Rubby, chiuliți voi, dar tare o să-i mai duceți dorul școlii .... Ce n-aș da să mai fiu în liceu și eu ...

ia citiți aici :

http://www.realitatea.net/copiii-romi-au-speriat-parisul-un-jurnalist-francez-i-a-urmarit-si-a-descris-scenele-de-violenta_1171177.html

^ special pentru rasiști (ca mine)

Edited by nWo Detective ParKeTzaL

Neatza baietile! La noi nu s-a facut scoala deci sunt oficial in vacanta :))

Nici la mine nu se face, dar colegii tot s-au dus. ( cel putin asa i-am zis mamei ) :)):))

Ce atata scoala ma? Ca numa ne tampim de cap mai tare :-J Eu as da vacanta la 1 iunie, sa scap de locul in care mi-am petrecut 9 luni din viata 5 zile pe saptamana, 6 ore pe zi si asa mai departe..

r3 baieit back de la scoala .... ce mai faceti ? :D

Ce naiba sa fac, ma bucur ca am intrat in vacanta, am venit acasa, am facut vreo 3 ture cu masina lui taica-miu si acu, putina relaxare pana la 6-7 cand ma duc la un tenis cu Parket si altii :))

Tu, sanatos ?

Ce naiba sa fac, ma bucur ca am intrat in vacanta, am venit acasa, am facut vreo 3 ture cu masina lui taica-miu si acu, putina relaxare pana la 6-7 cand ma duc la un tenis cu Parket si altii :))

Hai la tenis că mi-a trecut durerea de măsea și cap. Azi vă fac muci pe toți :)) mă simt în extaz :)) dar mai pe seară că-i cald tare acuma ...

Na, poftim cultură .... dacă ei și cu milițianu de față greșesc .... cum să nu-i arzi ? Păi la examenul de conducere așa se face ?

gtasa2013043016494995.jpg

gtasa2013043016495052.jpg

gtasa2013043016495110.jpg

gtasa2013043016495170.jpg

gtasa2013043016495225.jpg

gtasa2013043016512266.jpg

gtasa2013043016512743.jpg

Edited by nWo Detective ParKeTzaL

** !ATENTIE! **

Sedinta din data de 05.05.2013, adica cea de duminica se va muta joi, 02.05.2013, la ora 21. Antrenamentul, de asemenea, se va muta la ora 20.

Asadar, programul ziulei de joi va suna astfel:

* Antrenament - ora 20:00 *

* Sedinta - ora 21:00 *

Anuntati-va si colegii va rog.

Parketzal esti de toata minunea =))))) Ti-as da +1 da ma fac dupa de cacao :))

A, de ce ? Ești cu :* cumva ? Uite de aia prefer să mi se rupă mie de toată lumea și să fac post la oricine :)

Brb fac post lui Rowe. Sper să fie clare dovezile care le-am strâns.

Nu știu cum se face, că orice topic pe care-l fac la Complaints capătă accesări colosale ... Sunt VIP .. sau ... am foarte mulți fani ?

:)):)) :))

ba dar fi atent si la asta

Acum ăsta e adevarul..Nu o sa ma ies niciodata din joc fiindca chiar dacă am bug..Imi fură mașina cineva..

deci baiatu vrea sa scrie cu diacritice, pune 1 cuvant cu un ă apoi ciu ciu, nu vezi cum scrie mda :)), oricum bravo, cartea recordurilor pt. tine ;) POsthunter of the year

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic