Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neah ... stai calm că am văzut ... Toți se murdăresc la gură cu ă - ș - ț - î - â ... dar nu-s în stare să scrie corect... De parcă ar fi mare filosofie să apeși pe niște butoane în ordine ca să iasă cuvântul corect...

AFK .. mă bag la un film.

Neah ... stai calm că am văzut ... Toți se murdăresc la gură cu ă - ș - ț - î - â ... dar nu-s în stare să scrie corect... De parcă ar fi mare filosofie să apeși pe niște butoane în ordine ca să iasă cuvântul corect...

AFK .. mă bag la un film.

daca gresesti o data haide, 2, da, 3, daa, 4 , asaa dar la cate a avut ala.. du-te ma...

AM iesit si eu, bafta, nu uitati, minim 2 posturi la complaints pe zi pt. o vacanta cat mai placuta si sa ii trimiteti pe astia afara la joaca.

Eu am plecat in oras, ma duc sa ma imbat. :))

Sa vezi beleaua, joi, pe 2 mai, e sedinta....si e ziua mea. :))

Te imbeti din timp :))

Neata, am si eu 10-20 minute de cand sunt treaz. Vacanta fratiloooooooor :X

Neatza ofiteri si detectivi :)), acum m-am trezit si eu, frumos afara de 1 mai :X voi ce faceti azi, eu nus daca fac ceva, aveam in program sa merg la un gratar dar nu am cum :(

Bună ziua ... am dormit în reprize azi :)) m-am trezit pe la 7 .. după la 10 .. după acuma :))

1 mai ? Vacanță plăcută !!!

Muzica nu se poate explica, muzica se poate trai.

Dap :X

Aveam și noi una cu și despre muzică făcută la mișto într`o zi de iarnă :))

GG Parket =)))), mai taie din ei da-i drq:)))))), il apucase nervii pe rowe:))))

Na...nu-mi pasă. M-a deranjat faptul că a zis că i-am furat mașina, când eu am găsit-o în parcare descuiată. Ăsta nu se consideră furt. Așa i-am găsit și Buffalo lui Zee. ieri pe stradă și m-am plimbat cu el. N-am furat nimic atât timp cât a fost găsită abandonată pe stradă. Dacă i-o luam când era el șofer pe ea, atunci da, îmi asumam răspunderile. Să vină cu dovezi, nu cu vorbe din astea.

Poate că vine Paștele și e săptămâna mare ... cică să fim mai buni și etc ... dar tot nu mă pot abține să nu iau niște carnete ... tot rău sunt :( ...

// omg :)) ia uitați aici :

realitatea.jpg

Edited by nWo Detective ParKeTzaL

Poate că vine Paștele și e săptămâna mare ... cică să fim mai buni și etc ... dar tot nu mă pot abține să nu iau niște carnete ... tot rău sunt :( ...

// omg :)) ia uitați aici :

realitatea.jpg

Disperata =)))

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic