Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salut, va salut din ora de mate. Am si eu o intrebare. Aseara l-am prins un jucator depasind limita de viteza. Nu am reusit sa il amendez ca a fugit si nici wanted nu i-am dat ca nu aveam dovezi cu somatiile, in caz ca-mi facea post. Asadar, azi il pot amenda? Mai e valabila infractiunea? Din cate stiu la confiscarea permisului e timp o saptamana, la amnezi nu stiu.

Salut, va salut din ora de mate. Am si eu o intrebare. Aseara l-am prins un jucator depasind limita de viteza. Nu am reusit sa il amendez ca a fugit si nici wanted nu i-am dat ca nu aveam dovezi cu somatiile, in caz ca-mi facea post. Asadar, azi il pot amenda? Mai e valabila infractiunea? Din cate stiu la confiscarea permisului e timp o saptamana, la amnezi nu stiu.

Salut Clarkk,

Amenzile sunt valabile timp de 3 zile, deci poti sa il cauti azi si chiar si maine ( in caz de nu il gasesti azi) sa ii dai amenda, doar in caz de ai dovada ca l-ai prins cu radarul. Pe viitor iti sugerez sa iti iei fraps (de filmat momente din joc) ca sa iti fie mai usor cu dovezile, prima zi la mine din cauza ca nu aveam dovezi mi-am luat FW, de cand am fraps nu mai am probleme de genul acesta.

Eu am venit de la scoala si trebuie sa imi fac costumul de banchet deci, cred ca intru mai pe seara in joc. Bafta all!

Edited by Julema

Salut Clarkk,

Amenzile sunt valabile timp de 3 zile, deci poti sa il cauti azi si chiar si maine ( in caz de nu il gasesti azi) sa ii dai amenda, doar in caz de ai dovada ca l-ai prins cu radarul. Pe viitor iti sugerez sa iti iei fraps (de filmat momente din joc) ca sa iti fie mai usor cu dovezile, prima zi la mine din cauza ca nu aveam dovezi mi-am luat FW, de cand am fraps nu mai am probleme de genul acesta.

Eu am venit de la scoala si trebuie sa imi fac costumul de banchet deci, cred ca intru mai pe seara in joc. Bafta all!

Ok mersi mult. Am fraps, dar am filmat momentul cand l-am somat odata...inainte il somasem de 3 ori si a fugit...daca faceam poza putea spune ca nu le-a vazut....

Hai va pupa Strandy!

Sper sa va distrati mai mult fara mine in factiune.

Ultimul post in acest topic, la aceasta factiune.

Un sfat penru viitorul vostru: Nu va bazati pe colegi, nu stiti cand va loveste de la spate.

BlackThief, omul meu, bafta boss.

Inferno27, te salut, bafta cu factiunea.

Restul, spor la puncte.

Va pupa Strandy! :*

Hai va pupa Strandy!

Un sfat penru viitorul vostru: Nu va bazati pe colegi, nu stiti cand va loveste de la spate.

Restul, spor la puncte.

Bafta! :* :*

Hai va pupa Strandy!

Restul, spor la puncte.

Bafta. Remember:

strandy.jpg

Edited by Inferno27

Salutare colegi!

Am ajuns si eu acuma de la cununia civila a lui frate-miu si is rupt de oboseala la cat am stat in picioare si am baut:)) ... Ce sa zic, peste 4 saptamani am nunta! :)

Ne vedem olecuta in joc, ca dupaia daca e vreme buna cred ca ma duc la un bar sa ma uit la meci.

Bafta Strandy, ne mai auzim!

@, Hotuuu de avatare, ala il avea Empty_mdy la avatar acum ceva timp=)).

Back si eu de afara ce mai ziceti?

Sper ca s-a dus lagul acela.....

@, Hotuuu de avatare, ala il avea Empty_mdy la avatar acum ceva timp=)).

Back si eu de afara ce mai ziceti?

Sper ca s-a dus lagul acela.....

ASta e un bulgar , in caz ca nu stiai , si empty avea avatarul mai deschis , eu il am asa :) Sa numai zic ca numele nXoid l-am vazut pe enspe mii de site-uri :)

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic