Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

BAAAAAAAAAA am luat BEEEEEST! :X :X :X

Si eu ca prostu mi-am instalat Need For Speed World :)) Daca joaca careva sa imi trimiteti pm cu numele vostru si poate o punem de-un ceai :D

Noapte buna!

Salutari! Joaca cineva Need For Speed World? :D Poate o punem de o cursa :)) Ne vedem la sedinta, pana atunci mai pierd timpu.

Am jucat, ma plictiseam am fost prea bun =)), nu joc cu amatorii =))))).

Salutare baieti ce faceti ? :D eu acuma m-am trezit :)

Neata, eu unu` fac puncte.

Salutari! Joaca cineva Need For Speed World? :D Poate o punem de o cursa :)) Ne vedem la sedinta, pana atunci mai pierd timpu.

Aveam și eu level 26 sau 30, nu mai țin minte. Dar îmi luasem trainer să folosesc orice mașină, deci nu ai șanse :))

Și cică ne auzim la ședință peste 1 oră juma. Baftalos muchachos :))

Stau și mă întreb cum de unii pot fi chiar reduși mintal mă. Era unu Pow3r la Tuning LV și aveam fraps on că-i vazusem arma, și eram sigur că va trage după mine, și a tras. Culmea, că după ce i-am dat wanted 3, tot el era cu gura mare că-mi face post.

Deja mă seacă fazele astea :))

// 10 amenzi până acu', deci 10 pct :)) a mers bine până acum .. până data viitoare, afk.

# ne-am tras instrumental făcut în studio de un prieten :)) mamă, toată ziua bag versuri :X

Edited by nWo TEC ParKeTzaL

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic