Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Sal'tare!!!

Ba am vazut filmari de la elevii de clasa a 8-a (banchet) de la liceu din care fac parte si mii dor si mie de banchetul meu :o3

Vreau sa am banchet in fiecare an :o3

Sapt viitoare pe vremea asta ma pregatesc de petrecere :X

Neata all! M-am trezit si eu acuma, ma doare capul de nu stiu ce e cu mine. Azi noapte ziceai ca-s ultimul Spartan la cum beam. :))

Hai ca intru si eu in jeok oleaca:D

Hai noroc. Acum am ajuns și eu acasă...gata cu petrecăreala pentru week-end'ul ăsta...mâine examen și alte treburi :(

Tre' să intru în game să m-apuc de raport ...

// care mai e atmosfera pe aici ?

Hai noroc. Acum am ajuns și eu acasă...gata cu petrecăreala pentru week-end'ul ăsta...mâine examen și alte treburi :(

Tre' să intru în game să m-apuc de raport ...

// care mai e atmosfera pe aici ?

Uita-te la Imagini ce a fost astazi la sedinta, m-am distrat pe cinste la ultima parte :D

Baaaaaaaaaaaa! Sunteti nebuni? :X Cred ca seara asta a fost cea mai faina! Cate un live din asta pe saptamana sau la 2 saptamani si suntem cei mai tari! Va multumesc inca o data pentru ca ati luat acest live impreuna cu mine! :D

Noapte buna LVPD! Spor la rapoarte!

Baaaaaaaaaaaa! Sunteti nebuni? :X Cred ca seara asta a fost cea mai faina! Cate un live din asta pe saptamana sau la 2 saptamani si suntem cei mai tari! Va multumesc inca o data pentru ca ati luat acest live impreuna cu mine! :D

Șmeker live-ul din seara asta :)) Am dat glume bune, fără să luăm kick :)) Luăm și duminica :)) facem show :))

Noapte bună pentru cei care au pijamalele împărțite =))

Eu mai stau să tocesc oleacă, că am examen azi :-S

Edited by TEC ParKeTzaL

Bună dimineaţa !

Ce fac băieţii ?

Mor de somn ... și de cald. De la 9 bântui prin oraș și mor .. mă topesc :))

Mai stau puțin și plec la examen :-S

// cam liniște pe aici :( .... unde-i toată lumea ?

Ziua buna dragi colegi!

Ce faceti? Eu m-am intors de la liceu. Maine scap si eu de manuale ... pot spune ca s-a terminat scoala. Vineri sau sambata am bairam dupa pe marti-miercuri am o onomastica ... viata de boier :X

Edited by AnGeLx

Ziua buna dragi colegi!

Ce faceti? Eu m-am intors de la liceu. Maine scap si eu de manuale ... pot spune ca s-a terminat scoala. Vineri sau sambata am bairam dupa pe marti-miercuri am o onomastica ... viata de boier :X

Da si eu am viata de boier, miercuri competente la TIC, iar de pe 1 Iulie incepe Bacu' vietii. Unii is distrusi la ora asta, noroc ca eu's mai chill de felul meu :)). Oricum Sambata asta se insoara si celalalt frate si o raman singurul burlac din familie :))

Ne vedem in joc!

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic