Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 💬 Discuții | Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Salutari! Postez si eu de pe telefon in speranta sa va apara mesajul asta. Ieri dupa-masa a fost furtuna mare si a rupt 3 stalpi plus fibra optica. Maine dimineata vin baietii sa rezolve, poate prind sedinta. Daca nu, sa fiti cuminti! O seara faina

Salutari! Postez si eu de pe telefon in speranta sa va apara mesajul asta. Ieri dupa-masa a fost furtuna mare si a rupt 3 stalpi plus fibra optica. Maine dimineata vin baietii sa rezolve, poate prind sedinta. Daca nu, sa fiti cuminti! O seara faina

Hai noroc băeții :))

Ne auzim la ședință. Scuzați de inactivitate de ieri până azi, fusăi plecat de acasă.

V-am pwpat :*

Salutare, postez si eu dupa ceva timp pe aici. Felicitari tuturor celor cu rank-up, si sper sa stam cat mai mult aici in acest colectiv.

Am ramas fara net....de la ora11:00.... Maine astept sa vina cei de la deranjamente...imi pare rau ca nu am venit la sedinta..

Am ramas fara net....de la ora11:00.... Maine astept sa vina cei de la deranjamente...imi pare rau ca nu am venit la sedinta..

Oricum eu am luat best:)))))))))))))) teapa prietenash:)))

Baieti eu am iesit, ne vedem maine dimineata.

Noapte buna!

Hai noroc. Se pare ca am intrat si eu. :D Noapte buna celor care ies. :)

Buna seara!

Welcome celor noi. Va reamintesc urmatoarele:

-sunteti in teste 2 saptamani.

-aveti raport obligatoriu in prima saptamana.

-sedinta si antrenamentul din prima saptamana sunt obligatorii. Mai multe detalii

gasiti pe forum.

-nu evitati sa intrebati atunci cand aveti o nelamurire. Orice greseala in aceasta

perioada conteaza.

Cam asta e cel mai important, sedere placuta.

Cat despre ceilalti, felicitari celor care au laut rank up, si de asemenea primilor locotenenti.

Eu am reusit azi sa imi scrantesc mana, da poate imi trece. Acum va las, noapte buna!

Felicitari celor care au primit astazi rank-up si de asemenea celor care au intrat astazi in LVPD. Nu uitati, daca aveti vreo nelamurire nu ezitati sa ne intrebati, suntem aici sa va ajutam. V-as sugera sa filmati situatiile in care aveti de confiscat un permis, DOVEZILE sunt cele mai importante. M-as bucura daca la antrenamentul de joi am putea discuta un pic cei de la Roads, in special cei noi. Vom sta un pic de vorba, daca aveti vreo nelamurire sau probleme intampinate si incercam sa le rezolvam.

Am iesit si eu, maine am o zi destul de lunga. O noapte buna sa aveti!

Multumesc pentru primire. >:D<<'>

Sunt pentru prima data intr-un departament si o sa incerc sa ma acomodez cat mai repede.

Acum am bag si eu la somn. Ne vedem maine dimineata.

Noapte buna! Va pupa BIBANU :*

Felicitari celor care au primit astazi rank-up si de asemenea celor care au intrat astazi in LVPD. Nu uitati, daca aveti vreo nelamurire nu ezitati sa ne intrebati, suntem aici sa va ajutam. V-as sugera sa filmati situatiile in care aveti de confiscat un permis, DOVEZILE sunt cele mai importante. M-as bucura daca la antrenamentul de joi am putea discuta un pic cei de la Roads, in special cei noi. Vom sta un pic de vorba, daca aveti vreo nelamurire sau probleme intampinate si incercam sa le rezolvam.

Am iesit si eu, maine am o zi destul de lunga. O noapte buna sa aveti!

Tu n-ai ce discuta cu mine papushel :))

Mi-am tras PC-ul nou :X i-am dat de cap pana la urma ca nu imi mergea placa de retea :D am instalat-o acum si merge blana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Va rup capu in voi la antrenament =))

Welcome celor noi, sa nu ascultati de Wisler, e un gay !!!

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 💬 DiscuÈ›ii | Discussions 💬
  • Edward locked this topic
  • Scotocell unlocked this topic
  • Kwebbel pinned this topic
  • Eduard.. unpinned this topic