Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@, O sa ploua toata saptamana.... Asa e vremea si la mine + ca stau in jud Olt...

Voi ce faceti? Eu acum ies prin oras sa-mi cumpar un telefon, ca al meu a cazut in wc =)))

Vorbim mai pe seara . V-am P@ :*

Bahahahahahah ce plictiseala .....

Salutare , incep sa fiu din ce in ce mai inactiv ... :)) Probabil si vremea .....

Ne vedem in game , Loliko cum e cu "Pinguin-ul" we :)))))

Fratemeleu ... ce pinguin :)) daca tu o arzi hai`hui si nu intrii in game :))

Servus baietanii ce faceti ?? totu bine ... la mine ploua de rupe ..

Salut. Acum m-am trezit şi eu şi voi merge până afară cu prietena.

Ne auzim mai târziu în joc. Mult succes la puncte!

Pe o vreme ca asta, poti doar sa va adapostiti sub un bloc si sa-i zici dragei tale precene cu o manea pe fundal ,,draga mea precene te iubi mai rau ca florin salam cum isi iubeste maneaua si mai mult ca mutu si ,,zaharelul ", hai ca te iubesc, hai iesi acas' ca ploua:)) ".

Pe scrut ploua afara si voi iesit afara, pai se ,,raceste" dragostea se lasa cu tuse si stranut, eventual siropel :)).

Buna dimineata colegi. :)

Pe o vreme ca asta, poti doar sa va adapostiti sub un bloc si sa-i zici dragei tale precene cu o manea pe fundal ,,draga mea precene te iubi mai rau ca florin salam cum isi iubeste maneaua si mai mult ca mutu si ,,zaharelul ", hai ca te iubesc, hai iesi acas' ca ploua:)) ".

Pe scrut ploua afara si voi iesit afara, pai se ,,raceste" dragostea se lasa cu tuse si stranut, eventual siropel :)).

Buna dimineata colegi. :)

Se vede că ai o imaginaţie foarte bogată, dar eu nu am înţeles o "iotă" din ce-ai spus aici. :))

P.S: Am revenit.

Salut !

Vremea la Bacău tot nasoală e, îți pierzi cheful cu ea.

Tig3R, am observat că ți-ai ”redeschis” clanul, cum așa?

Pur si simplu era timpul pentru o revenire, iar incet incet il voi ridica singur.

Neaţa băieţi.. ce urât e afară. Ne vedem în joc.

Voi ce mai faceţi? Cum merge?

La Constanta este inorat, posibil sa inceapa ploaia de 3 zile aici e inorat si a plouat, cei drept erau ploi de vara, dar ramanea inorat
Ne vedem in game.

Neaţa băieţi.. ce urât e afară. Ne vedem în joc.

Voi ce mai faceţi? Cum merge?

La Constanta este inorat, posibil sa inceapa ploaia de 3 zile aici e inorat si a plouat, cei drept erau ploi de vara, dar ramanea inorat
Ne vedem in game.

Îmi place avatarul tăi, tu l-ai făcut?

Și aici e tot înnorat...plouă încontinuu...

Bine ai venit Ady !

Restul ce mai faceți?

Îmi place avatarul tăi, tu l-ai făcut?

Și aici e tot înnorat...plouă încontinuu...

Bine ai venit Ady !

Restul ce mai faceți?

Avatarul meu, semnaturile mele cu sfpd si MIster Organization si tot ce am eu ce tine de design sunt facute de catre eLiTe, care i s-a stricat laptopul (in caz ca vrei sa-l contactezi), nu stiu cand o sa-l repare...

De 2-3 luni are si designer pe forum, pot spune ca e un bun prieten si un designer personal :D, dar daca vrei sa dai de el si nu poti imi spui am sa incerc sa vb eu pt tine.

PS: As vrea eu sa fac un astfel de avatar, sincer si pe mine ma bate ideea sa ma apuc de PS, dar nu cred ca am talent :)).

Edited by mR T I G 3 R

Salutare.

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale va doresc tuturor Sarbatori fericite alaturi de cei dragi !

Paste Fericit !!!

SI din partea mea, Paste Fericit !!!

Vremea parca s-a mai imbunatatit putin la mine :) !

Bafta !

Va urez un Paste Fericit alaturi de persoanele dragi voua!

Sa sfaraie micii iar berea sa sara din bidoane :)))

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic