Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Mă bucur cā raportul meu a fost bun. Încep să mă obişnuiesc cu PD. Doar ca să ştii .Dany. poza care era dublă era datorită faptului că am consfiscat licenţă şi am dat amendă după. Aşa că am decis să pun o poză la licenţe suspendate şi să o mai pun încă odată la amenzi.

Neatza

Nici bine nu m-am trezit si Alright a dat FAIL la cativa robberi imediat dupa ce au dat rob

Congratulations Alright, you are the best cop (SWAT) !

Ba kindere daca te mai bagi peste mine in topic o sa iei FW.

Cat despre Xtazy..

In sfarsit a venit si ziua asta :X:X: Ceaoles.

Dany... despre tine RANK DOWN

Ai uitat culorile de data asta :))

Salut! Acum m-am trezit şi eu, mă bag la puncte. Trebuie să trag tare să fac raport dublu :)

Interesant, probabil voi lua FW. Mi-a părut bine. Abea mă acomodasem, dar oricum, eu când iau FW, înseamnă că nu sunt bun la ceea ce fac, deci practic, daca iau FW, vineri vă părăsesc..

Mi-a parut bine sa fim colegi dar pacat ca ai luat fw-urile astea...

Oricum, ne vom mai vedea, bafta in continuare si mai mult noroc!

Salutare tuturor. Postezi si eu pe aici dupa o luna :))

Nu ne-am mai vazut de 2 saptamani si ceva avand in vedere ca am fost inactiv. Nu am apucat sa va spun bun venit tuturor celor care au intrat in aceasta perioada in SFPD si felicitari celor care au luat rank up. (inclusiv mie :)) )

De acum nu mai am program asa incarcat. Am terminat examenele si acum astept rezultatele. Deci ne vom intalni mult mai des pe server.

Mersi inca o data Dany pentru rank up :* Maine seara dupa ce vad rezultatele te astept sa iti dau cadoul :> :))

Bafta tuturor la raport. Ne auzim in game :-H

Salutare tuturor. Postezi si eu pe aici dupa o luna :))

Nu ne-am mai vazut de 2 saptamani si ceva avand in vedere ca am fost inactiv. Nu am apucat sa va spun bun venit tuturor celor care au intrat in aceasta perioada in SFPD si felicitari celor care au luat rank up. (inclusiv mie :)) )

De acum nu mai am program asa incarcat. Am terminat examenele si acum astept rezultatele. Deci ne vom intalni mult mai des pe server.

Mersi inca o data Dany pentru rank up :* Maine seara dupa ce vad rezultatele te astept sa iti dau cadoul :> :))

Bafta tuturor la raport. Ne auzim in game :-H

Degeaba,daca tot nu ii iei lui Dany cont premium si de folosesti de affliate-ul meu :)))

Neata!

Salut SFPD . De azi eu voi fi noul membru al departamentului .

Ne vedem in game . Bafta

Iar dau de tine aici ma?Nu ti-a ajuns ca am vb destul cu mine in MF ? :))

Welcome celor noi si aveti grija la posthunteri!

Mai ales la tine jOnny :))

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic