South Maximus Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 (edited)  ACEL MOMENT CÂND MEMBRII SFPD ÎȘI FAC RAPORTUL   01:29 ---> Skelet  01:40 ---> S4bin95 Edited February 16, 2016 by Maximus rtv Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM RauleN Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Fraților imi pare rau ca drumul meu in sfpd se sfârșește aici nu credeam ca o sa se sfârșească asa dar eu încă mai am o speranța ca o sa se rezolve dar nu stiu ce sa spun sper sa ne mai auzim pe /d sau in joc ca am planuri sa ajung in FBI sper sa nu ma judecați acum ca sunt cel mai mare codat de pe server ca nu aveam nici un aim va poate confirma totul colegul nostru Aurel. Țin sa ii mulțumesc lui Sabin ca m-a ajutat in tot ceea ce am facut in facțiune, lui SZ_Roby ca m-a trecut testul log, TIBI de tine sunt cel mai mândru fratelo esti cel mai tare si sper sa urci cat mai mult in rank, Aurel despre tine ce sa spun cel mai tare din facțiune sa ii faci praf pr toti la antrenamente si peste tot, Style despre tine ce sa spun nu prea am vorbit cu tine dar din ce am auzit esti un om bun chiar daca vrei sa pari dur, Alin respect boss sa faci cat mai multe antrenamente, imi pare rau ca nu v-am amintit pe toti dar oricum vreau sa va aduceți aminte de mine. Aveți grija cu post-hunteri! Bafta mai departe tuturor.Baftă Darius, sper sa ne auzim curând pe /d. Daca vrei sa iti atingi scopul mai bine începi de la 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnSifEE Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=bvC_0foemLY  ACEL MOMENT CÂND MEMBRII SFPD ÎȘI FAC RAPORTUL   01:29 ---> Skelet  01:40 ---> S4bin95 02:55 ma conectez eu pe contu mic Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alin Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Din ce cauza am fost eu luat la teste.Sabine sper sa te revansezi ca am fost luat la teste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stephan Amer Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Salut praduitorilor din SFPD. Ce faceti praduitorilor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM RauleN Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Din ce cauza am fost eu luat la teste.Sabine sper sa te revansezi ca am fost luat la teste Si ai luat ban? Ba rayzzo jucam cs tu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alin Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Si ai luat ban? Ba rayzzo jucam cs tu? Nu frate nu am luat ban.Cu toate ca stiu ca ai vrea sa iau Doar ca de cand sunt eu in SFPD i-am invatat jmecheriile lui Sabin si stiu cum sa il fac mare parte din ele le stiu de la creepy caruia ii multumesc ca m-a antrenat sa trag mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT S4bin95 Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Nu frate nu am luat ban.Cu toate ca stiu ca ai vrea sa iau Doar ca de cand sunt eu in SFPD i-am invatat jmecheriile lui Sabin si stiu cum sa il fac mare parte din ele le stiu de la creepy caruia ii multumesc ca m-a antrenat sa trag mai bine.  Ai facut SS cand eu eram cu grenada si tu cu TEC De ce n-ai facut in rest  Ai fost luat la teste pentru ca dadeai warning-uri. Si nu doar 2-3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM RauleN Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 VRAJEALA domne, alin e slab, bagi renko tot te fac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madness Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Ce mai fac baietii? Am revenit si eu in forta din inactivitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM RauleN Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 (edited) Jucam cs, ce sa facem si noi la ora de info aka ora de cs Edited February 18, 2016 by AURelValoare VIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
North TheRipper Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Hei . Nu va țineți de prostii cu hackuri Dau și eu Bună ziua pe aici cu această ocazie Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Maximus Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 @@Madness, picat Uite, ba raportul in SAMP, ba cu scoala, ba pierdem vremea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madness Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Asa va vreau baietii mei , fiti cat mai duri(chiuliti de la mate sa jucati sa-mp, lifehack). @, picat si tie, huoa(nu m-ai invatat bine la simulari ) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Maximus Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 @@Madness, de ramaneai in LSSI, tu luai lider bai la ce simulari am dat cu tine. Ar trebui sa fi mandru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madness Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Da ba, fix )). Ma rog, nu aveam in plan sa stau pana la rank 5 macar, d-apoi sa astept lider , deci, pwp Link to comment Share on other sites More sharing options...
LF NightMare Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Salutare Dragi colegi , sunt noul coleg al vostru , sper sa ne intelegem bine si ne vedem in joc. ;D Bafta la Raport! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madness Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Sal nightmare si welcome. Bafta si tie la raport. Â #SwatBa #3/3S4bin Sal nightmare si welcome. Bafta si tie la raport. Â #SwatBa #3/3S4bin Link to comment Share on other sites More sharing options...
South Alin Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 @@AT S4bin95 Sabine mai ti baw minte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM RauleN Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 @@AT S4bin95 Sabine mai ti baw minte? Esti slab, ala era la rifle slabule. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stephan Amer Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Aveam un membru Marcelos rank 2 in factiune? =]]] Acum l-am vazut sa mor =]] Salut bai praduitorilor Haurele maine poate bagam un LoL ca pe vremuri daca joci.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM RauleN Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Aveam un membru Marcelos rank 2 in factiune? =]]] Acum l-am vazut sa mor =]] Salut bai praduitorilor Haurele maine poate bagam un LoL ca pe vremuri daca joci.. Nu mai joc lol doar Cs:Go si SAMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
North TheRipper Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Neata dragilor. Inceput de weekend si au mai ramas doar 2 zile pentru facut raportul Mi-am schimbat numele pe forum si in joc , drept urmare va anunt si aici ca sa nu existe confuzii . Va salut , Bundy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM K0rS Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 (edited) Imi cer miii de scuze pentru acest post sper sa nu primesc report (stiu oricum ca haterii o sa-mi dea report).Uitati-va la colegul vostru Laur999 omu e paleta, e paralel cu armele n-are treaba cu deagle il tine invers in mana si as vrea sa intreb atat cum a luat asta testul de arme?Vad ca are si rank 4 deci posibil e si tester pai ce test de arme sa dea asta din momement ce el e paleta.Te omoram de 3 ori pana mi-ai dat tu kill si pe ala mi l-ai dat ca l-am lasat nu avem chef de 3k jail Sa moara familia mea daca nu nici cand m-am apucat prima data de samp nu trageam asa prost.Majoritatea politistilor sunt asa daca nu ati avea armura ati muri imediat ca sunteti slabi prieteni https://www.youtube.com/watch?v=vXR2rEPwf-M&feature=youtu.be&hd=1 Edited February 20, 2016 by AIM K0rS VALOARE Link to comment Share on other sites More sharing options...
LF NightMare Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Imi cer miii de scuze pentru acest post sper sa nu primesc report (stiu oricum ca haterii o sa-mi dea report).Uitati-va la colegul vostru Laur999 omu e paleta, e paralel cu armele n-are treaba cu deagle il tine invers in mana si as vrea sa intreb atat cum a luat asta testul de arme?Vad ca are si rank 4 deci posibil e si tester pai ce test de arme sa dea asta din momement ce el e paleta.Te omoram de 3 ori pana mi-ai dat tu kill si pe ala mi l-ai dat ca l-am lasat nu avem chef de 3k jail Sa moara familia mea daca nu nici cand m-am apucat prima data de samp nu trageam asa prost.Majoritatea politistilor sunt asa daca nu ati avea armura ati muri imediat ca sunteti slabi prieteni https://www.youtube.com/watch?v=vXR2rEPwf-M&feature=youtu.be&hd=1 Â si care este motivul ca ai tras in mine , eram off duty ,am vrut sa folosesc phoenixul sa deschid poarta si mi-ai explodat masina ai si tras in mine cand nu puteam sa iti fac nimic ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts