Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

@@AIM K0rS, nu prea vad motivul acestei postari (nu o sa dau report). Se poate sa fie mai slab la arme, nu zic ca nu, dar in acelasi timp se poate sa fi avut lag, sa fi jucat de pe laptop si sa nu aiba mouse, etc. Sunt mai multe posibilitati. Oricum, fi sigur ca nu ar avea rang 4 daca ar fi asa "paleta". Si da, e tester, iar un tester nu trebuie sa sustina niciun test de arme cu cei acceptati sa dea testele. Si mai bine sa fim "politisti care ar muri daca nu ar avea armura" decat sa fim membri ai mafiilor si in fiecare seara sa luam cate 4-6 ban pentru coduri. Intr-un departament, nu conteaza doar sa "ai talent la digal" ca si in mafie.

Imi cer miii de scuze pentru acest post sper sa nu primesc report (stiu oricum ca haterii o sa-mi dea report).Uitati-va la colegul vostru Laur999 omu e paleta, e paralel cu armele n-are treaba cu deagle il tine invers in mana si as vrea sa intreb atat cum a luat asta testul de arme?Vad ca are si rank 4 deci posibil e si tester pai ce test de arme sa dea asta din momement ce el e paleta.Te omoram de 3 ori pana mi-ai dat tu kill si pe ala mi l-ai dat ca l-am lasat nu avem chef de 3k jail

Sa moara familia mea daca nu nici cand m-am apucat prima data de samp nu trageam asa prost.Majoritatea politistilor sunt asa daca nu ati avea armura ati muri imediat ca sunteti slabi prieteni

https://www.youtube.com/watch?v=vXR2rEPwf-M&feature=youtu.be&hd=1

Acest post al tău nu are nici o relevenţă. Vrei să ne arăţi că ştii să faci c-bug? Beton, super chiar. Marii mafioţi, nu rezistaţi 2 săptămâni sub presiune în departamente.

Salut baieti. Sper sa nu va supar ca fac un post aici insa vreau sa va arat o propunere care ne-ar ajuta pe toti membrii departamentelor. Sunt sigur ca si voua vi s-a intamplat macar o data sa aveti dubii daca un player are in /mdc wanted + cop attack (no drept) sau cop attack + wanted (drept). Aveti propunerea mea mai jos. Sper ca nu v-am deranjat prea mult cu acest post. Pana la urma este spre binele nostru zic eu. Noroc!

http://forum.b-zone.ro/topic/325459-propuneri-diverse/

@@AT S4bin95, Pai nu, mosule, dar acum zic ca poate unii chiar nu pot ajunge, eu de exemplu, sunt ocupat in fiecare duminica seara, poate unii vor sa iasa, poate unii trebuie sa doarma pentru ca maine au scoala si se trezesc la 6:00, zic sa cadem fiecare la un comun acord. Eu 2 weekenduri pe luna nu sunt acasa, pentru ca ai mei sunt despartiti, iar eu merg o data la 2 weekenduri cam 300 km cu trenul ca sa ajung la tata, iar weekendul asta a fost unul dintre ele, eu acum mai am cam 50km pana ajung , deci ajung pe la 8 mort de obosit, abia asteptand sa ma bag in pat sa dorm, dar ai zis ca e important, am inteles asta, in seara asta voi sta, de altele nu promit.

Din pacate azi am facut abuz de functie si na voi primi ban si demitere. Sa nu faceti ce am facut eu. Din pacate aici se termina cariera mea in SFPD. Îmi pare rău ca te-am dezamăgit. SANATATE.

Valoare imi pare rau pentru tine.

Ne-am mai certat noi dar tot frati ramanem.

Te pwp frate si poate o sa ne mai auzim pe /d sau chiar pe /r.

Esti asa sigur ca o sa iei ban sau demitere? adica ce ai facut asa de grav?

Valoare imi pare rau pentru tine.

Ne-am mai certat noi dar tot frati ramanem.

Te pwp frate si poate o sa ne mai auzim pe /d sau chiar pe /r.

Esti asa sigur ca o sa iei ban sau demitere? adica ce ai facut asa de grav?

99% sanse, am facut abuz. Oricum vroiam sa ma las de samp, nu mai contează acum.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic