Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Băăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă !

Am terminat și eu raportul ! Am făcut echipă cu Hofy și am ciuruit robberi.

Am fost si eu pe acolo sa sti. :))

213 puncte pana acum :>

Noapte buna vorbim Maine.

Hai weeeeeeeeeeee !!!!!!

Ce e cu linistea asta aici =))))

Faceti si voi putina activitate ...

Eu n-am chef..abia am scapat de examene azi, incerc sa ma relaxez cu niste drum`n`bass.. Am stat iar toata ziua plecat..am ajuns pe la 7 acasa.

Ma lupt cu raceala..mi-am mai luat o tura de pastile :))

Vrei activitate? Baţi pariu că-ţi întrec raportul doar cu punctele făcute pe carnetele suspendate? :))

=)))))

EU am zis pe forum activitate nu in SA:MP.

SI pana la urma.. nu prea am nevoie de multe puncte :))) 50 sunt minime.. asa ca e destul sa fac 51 =))

Le stiu. Eu am aceleasi moduri de 6-8 luni de cand joc samp...Nu-mi place sa-l schimb toata ziua..

Noapte buna..va zic de pe acum..mai stau pana la 1-2 sa-mi iau pastilele si cam atat..

Se combina cineva cu mine sa facem un tutorial explicativ pentru cei de rank 1-2 ? La NG am facut cu [DGS]AlexCyo si a iesit cam asa : http://forum.b-zone.ro/topic/8077-national-guard-noutati-informatii-news-info/page-3

Pentru ajutarea celor de rank 1-2 ca sa stie cum si ce sa faca in unele situatii.

Edited by pH HaoS

Se combina cineva cu mine sa facem un tutorial explicativ pentru cei de rank 1-2 ? La NG am facut cu [DGS]AlexCyo si a iesit cam asa : http://forum.b-zone.ro/topic/8077-national-guard-noutati-informatii-news-info/page-3

Pentru ajutarea celor de rank 1-2 ca sa stie cum si ce sa faca in unele situatii.

Woooooooooooaaaaaaaaw, acolo ai tot ce-ți trebuie. Sunt de acord, eu deja m-am săturat să tot întreb "dacă..., am voie?" Un ghid ca ăsta ar fi vital.

Ce trebuie să facem? Doar text?

Noapte bună all!

Edited by paulyks

Woooooooooooaaaaaaaaw, acolo ai tot ce-ți trebuie. Sunt de acord, eu deja m-am săturat să tot întreb "dacă..., am voie?" Un ghid ca ăsta ar fi vital.

Ce trebuie să facem? Doar text?

Noapte bună all!

Nu stiu. In NG am muncit 1 saptamana pentru ce-a iesit acolo. Am pus explicatii text cu exemple video / poze.

Noapte buna all. Ne-auzim dupa-amiaza.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic