Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Buna seara si noapte buna agentii! Sunt suparat ca nu am prins si eu o sedinta de cand am intrat in sfpd, sapt trecuta nu s-a mai tinut...sapt asta a fost activitate... :((( Suparaaat suparat sunt Doamne iara' . noapte buna !!! succes maine !

De cum m-am trezit am presimțit că asta va fi o zi faină și chiar așa a fost. Vremea a fost perfectă, nu m-am certat cu nimeni, nu am luat note și cel mai important, NU am făcut ora de franceză :X

Sper că o să se mai întâmple și alte lucruri bune azi ^^

Hofy - sper si eu sa revin pana miercuri azi am dus monitoru acum sa speram ca il repara poate chiar azi :))

Ony - nu a bubuit nimic.

Sherloc- meh ne descurcam noi la swat nu-i bai...

Ce mai faceti dragi colegi cum o mai duceti cum a fost aseara la antre si sed. ?

Salut, am venit si eu de la scoala :)), paulee ce-ai facut fratie? acum sa nu vad ca-ti dai demisia ca te bat :)).

Intru si eu imediat in game.

Mai am puțin și fac best.

Azi am chiulit de la latină, și așa dormeam în bancă.

Ä‚sta e paulyks ? :)))

E .DaNy., eu sunt un nab şi jumătate.

Postez din ora de chimie şi cam aşa arată orarul meu azi: Fizica(a fost un concurs la şi nu am făcut), Matematică(idem fizică), Chimie(face pregătire cu 3 crai din altă clasă şi noi "învățăm"), Franceză(stăm degeaba), Română+Psihologie+Engleză(plecăm la un teatru şi după acasă).

http://orasulsuceava.ro/evenimente/2014/03/aventurile-baronului-munchausen/

Pa! :)

Mno ce mai faceti...?

Eu astept sa primesc telefon cu vestea .

Poate pana maine e gata ca mare lucru nu are o piesa nu duce curentu in el...

Succes la raport :D, daca e ceva PM sau scrieti ceva sa fie ceva important ca nu intru prea des pe tableta:)).

Hai sall am mate.... pentru ca aplicatie si pentru ca e nab.... o sa va arat o poza cu el...

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=580548742040288&id=100002555034216&set=a.103720083056492.11228.100002555034216&source=43

O bestie si jumatate dany asta, asta fac si eu 5/7 zile sala, inca putin si sunt Arnold intreg. :))

Mai trec si eu pe aici sa va salut si sa vad ce mai faceti, ca nu prea am mai avut timp sa vorbesc cu voi.

Bine ati venit!, celor noi, si felicitari pentru rank up la toti nabii(stiu ca ati luat de mult, dar mai bine mai tarziu decat niciodata).

Salut, incepand de azi voi fi noul vostru coleg (asta pana voi primi /invite) . Sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba buna impreuna.

Bine ai revenit in SFPD, Costi >:D<<'> Mama, mama, sa vezi ce curate o sa tinem strazile impreuna :))

**Ce faceti?

@, We tu nu mai revii ? :))) eu ti-am zis ca-ti dau monitor dar tu batman il duci la reparat si peste 2 zile iar nu mere :))))

@, Ba esti nebun :O iti dai seama ca asta daca mai pateste asa odata se spanzura :))) ori se apuca sa vanda tot ce are masa de valoare prin casa sa-si ia el sultan bizz /casa ")))))) e grav ma ...

Neatza Tuturor , Welcome costi.

Pai ma hofy mai asteapta si tu cred ca pana sambata e gata ca acolo unde l-am dus nu e de reparat numai monitoru' meu... O sa trb. sa prelungesc cererea de inactivitate..

Voi ce mai faceti cum o mai duceti?

PS: hofy e mai bine fara PC o vreme :))

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic