Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Este ultima data cand faceti cerei de invoiri cu mai putin de o ora inainte de antrenament / sedinta. De acum nu va mai accept cererile de invoire ce nu respecta aceasta regula de pe prima pagina a acelei sectiuni.

- trebuie să faceți cererile cu cel puțin 1 oră înainte de antrenament/ședință.
- dacă ați avut vreo problemă gravă și nu ați putut face cererea la timp trimiteți un PM liderului/ subliderului cu motivul.

Bună seara SFPD. CE Faceți?

Prima oara când am aplicat am crezut ca merge foarte greu cu raporturile, dar în 2 zile nu am ce face :ll

Cum a mers la raport, SFPD?

A mers, a mers...

Am facut sambata 17p pentru raportul de saptamana asta si de atunci nimic, mi s-a taiat accesul la laptop...O sa ma chinui in weekend sa fac arestari pe pc...

Buna seara colegi. Mai postez si eu pe aici. Sper ca va descurcați cu raportul, mai ales cei noi. Ne auzim maine, acum ma uit la Steaua - Dinamo (4 - 2 in acest moment). Fortza Steaua!!! :X:D Bafta.

Buna seara colegi. Mai postez si eu pe aici. Sper ca va descurcați cu raportul, mai ales cei noi. Ne auzim maine, acum ma uit la Steaua - Dinamo (4 - 2 in acest moment). Fortza Steaua!!! :X:D Bafta.

Asta e meci ma? Numai la rugby sau sporturi de genu se fac scoruri dastea intr-un timp scurt :)).

Da ne descurcam cu raportul eu am deja punctele minime :D, dar fac best cred :)).

Welcone celor noi, va zic si aici. :D

PS: A trecut ceva timp de la ultimul meu post aici:)).

Sunt oamenii mai entuziasmati de un amarat de Steaua-Dinamo care nici macar nu e in campionat decat de Barca-Real, ala da fotbal, nu ce joaca ai nostrii...

Raportul e gata, 3 zile acasa(noroc cu viroza asta), va gandeati ca raportul normal nu?:) Ghice ce, 141p.

Bafta la raport, luati-o incet, incet dar sigur si fara posturi, ne vedem maine seara in joc!

Noapte buna SF-PD, Nu ma asteptam la 5-2 :)) dar totusi e un rezultat destul de mare:D

Trup Si Suflet Pentru Culori : Forta Steaua !

Mai am si eu putin si termin raportul.. sper maine sa fie gata:), Noapte buna!

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic