Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neata all .

La multi ani Cenusa & Cabral , deasemenea tin sa felicitit toti membri ce fac / au facut parte din acest departament deoarece cu ajutorul lor am reusit sa ajungem unde multi nu credeau ca o sa fim.

Cu o conducere si un colectiv serios si muncitor cred ca am facut o treaba buna si sper ca TU Cabrall sa fii mandru de noi .

Acestea fiind spuse sper ca in continuare sa ne tinem de treaba si sa dam dovada ca suntem uniti si ca stim sa lucram in echipa.

Inca odata LA MULTI ANI San Fierro Police Departament !!!

La multi ani Cabral sa ti functia asta inca un an sau poate 2 sau chiar si mai mult !

La multi ani SFPD a fost un prim AN plin de rob FAIL in SF si de suspecti arestati in SF si multe multe amenzi si permise DOWN :D.

San Fierro Police Departament e baza !

La multi ani Seba(Cabral), sa ramai lider 999999 de ani si mai mult. :*

La multi ani si tie Baxter, tot ce iti doresti sa santate in blana. Pwp :*

Edited by pH Yly

La mulți ani Seba, SFPD care își serbează astăzi 365 de zile de la start.

Sper să stau cât mai mult alături de voi, bine-înțeles, cu tine lider (poate până atunci mă prind când glumești și când nu!)

La multi ani Seba97, chiar daca nu mi-am petrecut mult timp alaturi de voi, mi-am facut o impresie buna despre voi de la inceput. Esti un lider excelent, sper sa mai fi capul acestui departament mult timp, deoarece ai o experienta de lunga durata, si nu cred ca altcineva va putea face fata atata timp ca lider, fapt pentru care meriti un mare FELICITARI!

Edited by eZekeL xD

Eu am plecat la scoala, ne auzim in game cand vin, o zi buna ! Apropo, azi e ziua mea

Pacaleala de 2 aprilie

Acum vedeti mai bine ?! Ziua mea e pe 8 decembrie mada' faka'

La multi ani Seba97, chiar daca nu mi-am petrecut mult timp alaturi de voi, mi-am facut o impresie buna despre voi de la inceput. Esti un lider excelent, sper sa mai fi capul acestui departament mult timp, deoarece ai o experienta de lunga durata, si nu cred ca altcineva va putea face fata atata timp ca lider, fapt pentru care meriti un mare FELICITARI!

Frumos clipul cu bebelusul :)).

Today was a good day, many things happened.

Good night guys I will hope you all will pass the actiivty report and not Fail , good luck bye!

Ty gingi man :), every one a good activity report :) , i finally finish my activity, Aiming for the 100 :), good luck Gingi people ( MrPhilip ) , :)

Salutare. Ce mai faceti? Acesta este postul meu pe luna Aprilie. :))

Welcome celor noi si bafta la raport tuturor.

Am o întrebare pentru voi: Ce mașina ar merita sa imi iau? Sultan, Cheetah, Jester, Elegy, Alpha sau Euros? Mie imi place Sultanul, dar vreau si o mașina de viteza. Problema e ca am bani doar pentru una din ele. Daca credeți ca mai bine mi-as lua alta, spuneti care din ele si motivul. Mersi. ;)

Cheetah

Arată bine și are și ceva viteză...

Mai postez și eu pe aici după 100 de ani, ce mai faceți?

Eu mai am puțin și termin raportul, fac best.

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic