Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Am intrat aici pentru a-mi lua ramas bun de la voi.Mi-a placut in acest departament cat am stat ( +/- 3 saptamani) dar in viata nu mereu lumea virtuala este mai importanta.Succes mai departe si sper sa-l ajutati pe Dany si sa-i ascultati cuvantul deaorece el stie cel mai bine cum se conduce un departament,cu respect, SFPD Officer kraft.

Claudyu-Cel mai nab sub-lider din SFPD ( glumesc,continua-ti treaba,o faci bine )

Xtazy-mereu m-a ajutat pe /r cand am avut nevoie,multumesc.

Hofyman-un rank 5 bun,succes.

Reyzard-mereu m-a ajutat cu infernusul cand am avut nevoie :)) bun membru si el.

Loliko-mereu il tineam in spawn kill :)

Edited by MF Zlatan Ibrahimovic

Neața băieții, eu ma duc la bunici sa fac un grătar.

Din păcate nu voi fi on pentru ședința si antrenament. Raportul e gata sper sa nu ia nimeni fw.

bafta

@, Ceea ce ai facut tu nu se numeste prezenta la antrenament, drept pentru care ai primit AV. Desi ai luat skin-ul de rank 5 corespunzator pentru war, nu ai fost la poza de inceput si respectiv cea facuta cu cei din LVPD, in schimb, ai stat afk la spawn. Nu ai fost nici la sedinta, rezultatul final fiind AV + FW.

Imi pare rau. Mare grija data viitoare!

neatza baieti te iertam coza nici eu nu am ajuns :)), stie careva sa imi explice in loc de http://forum.b-zone.ro/forum/1395-san-fierro-houses/ sa pot pune de exemplu Clic sau orice alt cuvant si cand apesi sa te duca diect pe site-ul http://forum.b-zone.ro/forum/1395-san-fierro-houses/ stie cineva ca mie imi da batai de cap :))

Tu si cand erai in Safe 4 family erai un mare spammer la discutii asa ca shhh :)) ...... eu ma chinui de 1 an sa fac 500 post si tot nu fac :))

Poate nu faci 500 posturi in 2-3 ani :)) ca ai POST !

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic