Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Super update, la inceput nu mi-a placut chestia cu rank-ul langa nume adica 1-6/L dar... usor m-am acomodat.

In mare parte sunt fericit de ceea ce vad pe RPG updates... ce pot sa spun? Noi cei de la rutiera si din Departamente avem de castigat foarte mult din acest mare mare update. Felicitari tuturor care au propus unele lucruri ca si EllaFox care ajuta echipele swat " nu mai trebuie sa dai /d nume la mine, apare pe chat automat catre toti." Partea cu bugurile ma fac nefericit in schimb, dar... pana maine se rezolva, San Fierro va fi din nou un oras foarte populat ca si LS/LV <3 si toti vom traii in liniste si pace.

PS: Sunt beat.

Super update, la inceput nu mi-a placut chestia cu rank-ul langa nume adica 1-6/L dar... usor m-am acomodat.

In mare parte sunt fericit de ceea ce vad pe RPG updates... ce pot sa spun? Noi cei de la rutiera si din Departamente avem de castigat foarte mult din acest mare mare update. Felicitari tuturor care au propus unele lucruri ca si EllaFox care ajuta echipele swat " nu mai trebuie sa dai /d nume la mine, apare pe chat automat catre toti." Partea cu bugurile ma fac nefericit in schimb, dar... pana maine se rezolva, San Fierro va fi din nou un oras foarte populat ca si LS/LV <3 si toti vom traii in liniste si pace.

PS: Sunt beat.

Tu esti beat si nab din nastere.Te-a imbatat preotul cand te-a bagat in apa(defapt era bere sau vin) :))

Buna dimineata, ce faceti? Foarte interesant ultimul update, e bine ca se axeaza pe jucatorii noi.

Ma duc sa-mi fac o cafea si vorbim in joc.

Ce liniste pe aici, nu prea va place spamul. Welcome celor noi, grija la post hunteri.

Ce regula noua :)) Doamne, cum sa pui somatii pe nume? In fine... ne adaptam cu drag :) Datorita lui Naruto(bestia cu 9 cozi mrr)

Oricum e mai RP asa zic eu, imi place chestia... Se poate face linistit si asa:

Apesi butonu de la bind pt somatie cand NU esti in masina, copiezi aia, cand trece un suspect scrii doar numele lui si dai enter si cand esit langa el stiti voi cum.

Oricum, naruto felicitari b0$$.

@@c1uh1, uite aici :* si baga +

Nume mod: Police Helper

Descrierea modului:

Acest mod someaza jucatorii pe care ai /find direct pe nume. Trebuie sa fiti intr-o masina de politie ca sa mearga.

Pe tasta 4 aveti somatia : [Ofiter SFPD Naruto.[PhR]: < Stop, NAME! Te predai? Do you surrender? Risti wanted 6!]

Pe tasta 3 aveti somatia: [Ofiter SFPD Naruto.[PhR]: < Stop, NAME! Trage pe dreapta! Pull over! Risti wanted 2!]

Poze / Video (obligatoriu):

Download: http://www.4shared.com/rar/5KvV7M2Kba/Phelper.html?

Alte precizari:

Dezarhivati continutul arhivei intr-un folder, iar apoi copiati toate fisierele in folderul CLEO.

Aveti nevoie de Sampfuncs 3.1

Descrierea modului:

Acest mod someaza jucatorii pe care ai /find direct pe nume. Trebuie sa fiti intr-o masina de politie ca sa mearga.

Pe tasta 4 aveti somatia : [Ofiter SFPD Naruto.[PhR]: < Stop, NAME! Te predai? Do you surrender? Risti wanted 6!]

Pe tasta 3 aveti somatia: [Ofiter SFPD Naruto.[PhR]: < Stop, NAME! Trage pe dreapta! Pull over! Risti wanted 2!]

Alte precizari:

Dezarhivati continutul arhivei intr-un folder, iar apoi copiati toate fisierele in folderul CLEO.

Nu gasesc folderul CLEO :(( ,ma ajuti ?

edit: dupa mai multe cautari am inteles ca CLEO e un mod pentru samp , e posibil de instalat acest mod fara CLEO ?

Edited by c1uh1

Descrierea modului:

Alte precizari:

Hahaha interesanta chestie inca nu am inteles cum se face :)) m-am uitat ca prostu la video si nu am inteles nimic si cu Cleo nu prea le am dar poate ma ajuta cineva care stie deci HELP!!!!!!!!!!!!!

Hallau nabilor:>, Cum mai e treaba?noutati??

A revenit venin:)) Uelcam colegilor noi carora nu am apucat sa le spun:)) Eu sunt venin`us:>

Ne vedem in game, va pupa baiatu !!! :*

Nu ai cum sa-mi spui tu cum sa-mi traiesc viata!

Eu nu ma trezesc dimineata!

Edited by Necomercial

Hallau nabilor:>, Cum mai e treaba?noutati??

A revenit venin:)) Uelcam colegilor noi carora nu am apucat sa le spun:)) Eu sunt venin`us:>

Ne vedem in game, va pupa baiatu !!! :*

Bine ai revenit venin , apropo ai mai reusit sa instalezi cleo mod ??

p.s voua va merge serverul ? eu cand incerc sa ma conectez nu se intampla nimic -_-

Va merge serverul ? Mie nu, imi apare constant 591 playeri, doar pingul se schimba, dar intru, scrie "Connected. Joining the game" si apoi ramane acolo pana scrie "server closed the connection"

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic