Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Neața tuturor, se pare că a revenit curentul la mine în localitate.Acum mă duc la liceu să completez câteva fișe că de mâine am practică 2 săptămâni :D deci no school.

# Mult noroc tuturor !

Da da sunt sigur ca ai bani pentru el. Iar chiar daca i esti nab sa dai atata pentru asa ceva.

Uite ma ce inseamna masina cu adevarat si lasa BMW-urile astea....

http://cautare.mobil...ro&pageNumber=1

1. Am avut si Ferrari pt un timp mai scurt.

2. Prefer o masina made in Germany, da' nu Mercedes sau alte prostii naspete.

Salut baieti !

Am venit si eu de la scoala. O sa intru mai tarziu in game.

Se pare ca am fost repartizat in echipa SWAT.

Avem punctaj pentru arrest;kill;amenda;permis ( chiar daca nu sunt 2p )

Spor la raport !

1. Am avut si Ferrari pt un timp mai scurt.

2. Prefer o masina made in Germany, da' nu Mercedes sau alte prostii naspete.

Asculta un pic:

Honda a luat 1.loc dupa calitate .

Tot Honda a luat 1. loc dupa masini de second-hand si chiar masini de 20 ani+. Asa ca iti dau un sfat.

Sa nu am eu parte de shaorma de iti iei o Honda si dupa sa-ti para rau, Familia noastra are o Honda Civic si suntem extra dar extra multumiti de pret/calitate/design/consum. Asa ca Teo crede-ma ca stiu ce zic.Si ca daca e Made in America nu inseamna ca e mai rea ca Germany.

Edited by GeorgeT

Noapte buna, eu am iesit maine am multa treaba.

Mult succes la luat carnete, la dat amenzi si la arestat.

Multumim pentru urari, dar ies si eu :) Noapte buna, maine mai vorbim.

Noapte bună tuturor, acum mă pun și eu la somn că sunt mort de oboseală + că mâine la 6 jumate trebuie să fiu în picioare am practică O.o.

# O seară frumoasă tuturor !

Asculta un pic:

Honda a luat 1.loc dupa calitate .

Tot Honda a luat 1. loc dupa masini de second-hand si chiar masini de 20 ani+. Asa ca iti dau un sfat.

Sa nu am eu parte de shaorma de iti iei o Honda si dupa sa-ti para rau, Familia noastra are o Honda Civic si suntem extra dar extra multumiti de pret/calitate/design/consum. Asa ca Teo crede-ma ca stiu ce zic.Si ca daca e Made in America nu inseamna ca e mai rea ca Germany.

Design naspa.. Mai am 2-3 luni la dispozitie pana sa iau o decizie spre a-mi gasi masina perfecta ... Vreau ceva cu multi cai, putere nene.. Noua nu cred ca o sa iau, deoarece ma plictisesc repede si o schimb si nu are rost sa pierd o gramada de bani.

N'am spus ca America nu are masini bune, are Fordul care e stas.. Ma mai gandesc, dar pica Honda

Alte pareri?:*

A mai trecut o zii, mai stau pana la payday si ies, merg sa dorm.

Ne vedem maine, salut.

@Djteolik - Ford Mondeo.

Design naspa.. Mai am 2-3 luni la dispozitie pana sa iau o decizie spre a-mi gasi masina perfecta ... Vreau ceva cu multi cai, putere nene.. Noua nu cred ca o sa iau, deoarece ma plictisesc repede si o schimb si nu are rost sa pierd o gramada de bani.

N'am spus ca America nu are masini bune, are Fordul care e stas.. Ma mai gandesc, dar pica Honda

Alte pareri? :*

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic