Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Poate ca nenea kind3r face antrenamentu'. Sa speram la ceva bun :)).

Kind3r nici nu stie cei ala antrenament,dar nu sa-l faca el =)) .Glumesc nenea Kind3ru =))

Ceva pareri despre cum a fost ANTRENAMENTUL? A fost cam dur cu voi pentru a asculta si a mers destul de bine, data viitoare vreau mai multa atentie si cooperare.

Astept mention cu pareri sincere !!

Ceva pareri despre cum a fost ANTRENAMENTUL? A fost cam dur cu voi pentru a asculta si a mers destul de bine, data viitoare vreau mai multa atentie si cooperare.

A fost frumos,ce sa zic.

A fost destul de frumos,deoarece a fost ceva nou pentru mine , chestia cu duelurile printre ostatici,+fun time cu parasuta mai trebuie gandita deoarece ai vazut si singur ca foarte greu a decurs aceasta etapa.

@@c1uh1, a fost prima oara. Data viitoare va iesi mult mai bine :)

Astept mention cu pareri sincere despre antrenamentul de astazi !!

Tu nu vrei si +1 acuma ?

Vedeti ca nu o sa vin la war fun,pe la 5-6 plec la fotbal si Dumnezeu stie cand ma intorc acasa...

@@c1uh1, a fost prima oara. Data viitoare va iesi mult mai bine :)

Mi-a placut aia cu parasuta.

@, da-i pm lu Rey si da-mi si +1.

@, o sa mai facem pana reusim toti sa urcam acolo. Inainte multi robbery urcau acolo si nimeni nu-i prindea !!

Nu uitati de Warul 4 Fun de la ora 20:00. Eu si Xtazy nu vom putea veni asa ca va vor organiza cei de rank 4. Sa ascultati de ei / el. Cine nu poate sa ajunga sa imi trimita mie PM cu motivul. Va urez succes.

De asemenea nu voi putea fi on la 18:00 ca sa inchid topicul de rapoarte. Dar cine posteaza dupa ora 18 nu ii va fi luat raportul in considerare.

Pentru final vreau sa va multumesc pentru prezenta numeroasa de la Antrenament si Sedinta. Sper sa fie asa mereu. Multa bafta la rapoarte. Ne auzim maine probabil.

@, da-i pm lu Rey si da-mi si +1.

@, o sa mai facem pana reusim toti sa urcam acolo. Inainte multi robbery urcau acolo si nimeni nu-i prindea !!

I-am dat PM ,stai calm,nu risc FW pana cand nu iau rank 4 :D

Cum a zis si robert,maine avem de asteptat multe surprize din partea adminilor. In special $$ , level, eventuri de 50k,CP-uri, etc. Maine o sa fiu on cam toata ziua, sau mai bine zis zilele ce vor urma pentru ca 5 zile consecutive se vor acorda premii. Cu ocazia asta crestem si activitatea :)) , am glumit, sunt destul de activi.

CINE-I URMATORUL BO$$ DE PAGINA? 3|_| $|_|NT!

Noapte buna tuturor!

Edited by Dereck VIP

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic