Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Baaa Florin ,nu te lua tu de domnul ofițer Tuckson ,ca Îți dau FW! :)))

Bai dragi mei colegi, de ce va dați bătuți așa ușor pentru un loc la radar sau eu știu pentru tot felul de motive penibile . Încercați sa fiți cei mai buni în tot ce faceți și nu mai lăsați un loc la radar la CarRent sau un FW sa va demoralizeze sau eu știu ce .Aveți grija de voi și vedeți ce faceți #CoroiuComingSoon va pwp bajetii lor :)):*

Edited by Coroiu VIP

Ce vrei mai Coroiule, crezi ca toti ajung rank mare in politie? :) Lasa-i sa se duca in pasnice :))

Baaai, ce-ai cu pasnicele ca te tai!

Ce mai faceti? astia care mai ramaneti ca din ce vad e ziua si demisia?

Eu incep sa ma distrez.

Mai am inca 5 probleme. Noaptea abia a inceput.

TjZSNhc.png

Buna seara SFPD. Ce placa video imi recomandati de tip AMD?? Am un buget de 1000-1500 Ron.Mi s-a ars si as vrea si niste pareri de la voi in caz ca va pricepeti! NB pwp

Iti recomand sa nu iti iei AMD, sunt fan Nvidia, mi se par mai bine. Si la bugetul ala iti iei o placa de-ti faci calculatorul sa zboare.

Gaucho pentru rapoarte și rank up care am văzut ca trebuia sa iei de o sapt și ceva , da-i PM lu Sabin și vorbește cu el . Ca tot e vorba de placa video și chestii eu mi am făcut propriul meu pc o sa va pun și vouă linkul sa vedem și sa îmi ziceați o părere. Spor la rapoarte!

Linkul aici: www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1424043

Atunci nu știu man ,nu este treaba mea aici , eu sunt doar Un rank 5 , nu sunt rank 6 sau lider . Deci ce spun eu nu prea contează.

Coroiule, pai normal ca nu conteaza ca zici numai prostii :)) Ca sa lamurim situatia Rank-Up urilor:

Pentru a va da Rank-Up manual, nu cel automat, aveti nevoie de 2 lucruri:

1. Perioada minima ( aici toti indepliniti conditia)

2. Sa aveti 3 rapoarte in pagina Faction Reports de pe pagina personala pe RPG. (nu aveti)

Singurul care a intrat in mandatul meu si care a indeplinit cele 2 conditii a fost Cristi_C7, care a si primit rank up. Nu va mai plangeti la mine, nu eu totalizez rapoartele pe RPG.

Nu mai plangeti, asa e la inceput, si eu am luat rank 3 cu o luna mai tarziu tot datorita RPG-ului, si uite unde am ajuns :)). Puneti mana mai bine si faceti best-uri sa nu se repete povestea si la urmatoarele Rank-Up uri.

I-auzi mă ca eu zic numai prostii bravo man :)))) Sa zică și colegi dacă le a plăcut ce am făcut cu ei:)

Atunci nu știu man ,nu este treaba mea aici , eu sunt doar Un rank 5 , nu sunt rank 6 sau lider . Deci ce spun eu nu prea contează.

Din ce stiu eu, nici rank 6 n-au treaba cu rapoartele. :(

Desi ar fi fost frumos.

Sunt Seic!!!

Edited by AT Tuckson

Sănătate tuturor, ce mai faceți dragi colegi? Gata cu rapoartele sau iar stați pana la 23:59 sa le faceți! Sa aveți sport! :))

Edited by Coroiu VIP

N'seara bajetii. As avea o propunere referitoare la sedinta. As vrea sa se mute, deoarece majoritatea memberilor sunt la scoala, chiar si dimineata. Este foarte obositor sa stam pe samp de la 20:00 pana la 22:00 mai ales ca urmatoarea zii trebuie sa ne trezim la 6/7. As avea o idee, cu mutarea sedintei vinerea, de la aceleasi ore, sau duminica dar de la 12:00/ 15:00, cum fac si celelalte departamente. Multumesc, noapte buna SFPD, pup. #SFPDPOWER =))) :*

N'seara bajetii. As avea o propunere referitoare la sedinta. As vrea sa se mute, deoarece majoritatea memberilor sunt la scoala, chiar si dimineata. Este foarte obositor sa stam pe samp de la 20:00 pana la 22:00 mai ales ca urmatoarea zii trebuie sa ne trezim la 6/7. As avea o idee, cu mutarea sedintei vinerea, de la aceleasi ore, sau duminica dar de la 12:00/ 15:00, cum fac si celelalte departamente. Multumesc, noapte buna SFPD, pup. #SFPDPOWER =))) :*

Antrenamentul si sedinta sunt puse la acea ora deoarece e cea mai buna perioada din week-end. Sambata in timpul zilei, mai este lumea plecata poate din oras sau in alta parte, Sambata seara lumea mai iese in oras, Duminica in timpul zilei precum Sambata in timpul zilei, Duminica seara e cam singura perioada in care toti sunt acasa deoarece a doua zi au scoala/facultate/job. Nu ati stat niciodata pana la 22:00. Sedinta nu dureaza o ora, ci maxim 15-20 min. Si nu imi spune mie ca te culci la ora 10 seara...

Antrenamentul si sedinta o sa ramana la fel. Singura diferenta, din cand in cand, cand chiar nu am nimic ce sa va transmit in plus, s-ar putea sa suspendam Sedinta. O sa fiti anuntati din timp in cazul asta.

Am primit reclamatii cum ca ati fi facut /d aiurea si comentarii. Va rog sa cititi regulamentul din nou in legatura cu chatul Departamentelor. Am trecut si la Anunturi Importante ca sa fiu sigur ca intelegeti.

Edited by AT S4bin95

Antrenamentul si sedinta sunt puse la acea ora deoarece e cea mai buna perioada din week-end. Sambata in timpul zilei, mai este lumea plecata poate din oras sau in alta parte, Sambata seara lumea mai iese in oras, Duminica in timpul zilei precum Sambata in timpul zilei, Duminica seara e cam singura perioada in care toti sunt acasa deoarece a doua zi au scoala/facultate/job. Nu ati stat niciodata pana la 22:00. Sedinta nu dureaza o ora, ci maxim 15-20 min. Si nu imi spune mie ca te culci la ora 10 seara...

Antrenamentul si sedinta o sa ramana la fel. Singura diferenta, din cand in cand, cand chiar nu am nimic ce sa va transmit in plus, s-ar putea sa suspendam Sedinta. O sa fiti anuntati din timp in cazul asta.

Am primit reclamatii cum ca ati fi facut /d aiurea si comentarii. Va rog sa cititi regulamentul din nou in legatura cu chatul Departamentelor. Am trecut si la Anunturi Importante ca sa fiu sigur ca intelegeti.

Sabin, chiar are dreptate, eu cel putin, la 10 cel tarziu sunt in pat, pentru ca altfel nu ma pot trezi dimineata la 6. Eu in fiecare duminica ajung acasa seara pe la 8:30-9, mai mananc putin, imi fac un dus si ma bag in pat. Propun sa schimbam antrenamentul sambata de la 12, deoarece e destul de devreme, nu cred ca ar pleca cineva in oras la ora aia

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic