Jump to content

SF Police Department - 💬 Discuții / Discussions 💬

Kelton
 Share

Recommended Posts

Fraților imi pare rau ca drumul meu in sfpd se sfârșește aici nu credeam ca o sa se sfârșească asa dar eu încă mai am o speranța ca o sa se rezolve dar nu stiu ce sa spun sper sa ne mai auzim pe /d sau in joc ca am planuri sa ajung in FBI sper sa nu ma judecați acum ca sunt cel mai mare codat de pe server ca nu aveam nici un aim va poate confirma totul colegul nostru Aurel. Țin sa ii mulțumesc lui Sabin ca m-a ajutat in tot ceea ce am facut in facțiune, lui SZ_Roby ca m-a trecut testul log, TIBI de tine sunt cel mai mândru fratelo esti cel mai tare si sper sa urci cat mai mult in rank, Aurel despre tine ce sa spun cel mai tare din facțiune sa ii faci praf pr toti la antrenamente si peste tot, Style despre tine ce sa spun nu prea am vorbit cu tine dar din ce am auzit esti un om bun chiar daca vrei sa pari dur, Alin respect boss sa faci cat mai multe antrenamente, imi pare rau ca nu v-am amintit pe toti dar oricum vreau sa va aduceți aminte de mine. Aveți grija cu post-hunteri! Bafta mai departe tuturor.

Baftă Darius, sper sa ne auzim curând pe /d. Daca vrei sa iti atingi scopul mai bine începi de la 0

Si ai luat ban? Ba rayzzo jucam cs tu?

Nu frate nu am luat ban.Cu toate ca stiu ca ai vrea sa iau :)

Doar ca de cand sunt eu in SFPD i-am invatat jmecheriile lui Sabin si stiu cum sa il fac mare parte din ele le stiu de la creepy caruia ii multumesc ca m-a antrenat sa trag mai bine.

Nu frate nu am luat ban.Cu toate ca stiu ca ai vrea sa iau :)

Doar ca de cand sunt eu in SFPD i-am invatat jmecheriile lui Sabin si stiu cum sa il fac mare parte din ele le stiu de la creepy caruia ii multumesc ca m-a antrenat sa trag mai bine.

Ai facut SS cand eu eram cu grenada si tu cu TEC :)) De ce n-ai facut in rest =))

Ai fost luat la teste pentru ca dadeai warning-uri. Si nu doar 2-3.

Imi cer miii de scuze pentru acest post sper sa nu primesc report (stiu oricum ca haterii o sa-mi dea report).Uitati-va la colegul vostru Laur999 omu e paleta, e paralel cu armele n-are treaba cu deagle il tine invers in mana si as vrea sa intreb atat cum a luat asta testul de arme?Vad ca are si rank 4 deci posibil e si tester pai ce test de arme sa dea asta din momement ce el e paleta.Te omoram de 3 ori pana mi-ai dat tu kill si pe ala mi l-ai dat ca l-am lasat nu avem chef de 3k jail

Sa moara familia mea daca nu nici cand m-am apucat prima data de samp nu trageam asa prost.Majoritatea politistilor sunt asa daca nu ati avea armura ati muri imediat ca sunteti slabi prieteni

https://www.youtube.com/watch?v=vXR2rEPwf-M&feature=youtu.be&hd=1

Edited by AIM K0rS VALOARE

Imi cer miii de scuze pentru acest post sper sa nu primesc report (stiu oricum ca haterii o sa-mi dea report).Uitati-va la colegul vostru Laur999 omu e paleta, e paralel cu armele n-are treaba cu deagle il tine invers in mana si as vrea sa intreb atat cum a luat asta testul de arme?Vad ca are si rank 4 deci posibil e si tester pai ce test de arme sa dea asta din momement ce el e paleta.Te omoram de 3 ori pana mi-ai dat tu kill si pe ala mi l-ai dat ca l-am lasat nu avem chef de 3k jail

Sa moara familia mea daca nu nici cand m-am apucat prima data de samp nu trageam asa prost.Majoritatea politistilor sunt asa daca nu ati avea armura ati muri imediat ca sunteti slabi prieteni

https://www.youtube.com/watch?v=vXR2rEPwf-M&feature=youtu.be&hd=1

si care este motivul ca ai tras in mine , eram off duty ,am vrut sa folosesc phoenixul sa deschid poarta si mi-ai explodat masina ai si tras in mine cand nu puteam sa iti fac nimic ...

• dabro.pdf changed the title to SF Police Department - 💬 DiscuÈ›ii / Discussions 💬
  • Plutonium ToV unpinned and pinned this topic
  • Plutonium ToV unpinned this topic