Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname: [DC]Liewo
• Nickname-uri anterioare: Liewo
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc pe acest server din data de 27 august 2013.
• Level: 28+
• Vârsta reală: Tocmai ce am implinit varsta de 17 ani saptamana trecuta.
• Sexul (real): Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0 warns.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost niciodata banat.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Red Dragon Triad ( Rank 1 ) ; Las Venturas Taxi ( Rank 3 ).
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: In Red Dragon Triad am stat numai 3 zile deoarece eram incepator si nu puteam sa fac fata cerintelor si conditiilor acelei mafii si am parasit Las Venturas Taxi deoarece am primit doua faction warns si nu il doream pe al treilea. ( In ultimele doua zile petrecute au avut loc niste evenimente in viata mea ce m-au facut sa ma las purtat de val si astfel am produs doua greseli insa sanctionarea m-a adus la realitate )
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Exista numai pentru LV Taxi http://forum.b-zone.ro/topic/8121-las-venturas-taxi-demisii-resignations/page-76#1519
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte din departamente.
• Sunteți activi pe forum?: Da, il verific odata la 30 de minute.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da!
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da!
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Le-am citit in repetate randuri.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Indeplinesc acest lucru de aproximativ 3 ani zilnic.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece foarte multa lume nu respecta regulile de circulatie sau face death-match ( respectiv drive-by ) si uneori nu este niciun politist in acel loc pentru a face ceva.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/cfcnrvpj7/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur insa nu este cazul.
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Lucian si ma vad ca fiind o persoana muncitoare si harnica. Ma acomodez repede in comunitati sau grupuri de persoane ( fie reale sau virtuale ) si stiu cum sa ma comport cu fiecare om in parte. Sunt un baiat ce actioneaza rapid si sunt foarte atent la detalii. Sunt constient de majoritatea actiunilor mele si reflect asupra fiecarui fapt.

• Nickname: Ghaith12
• Previous nicknames:--

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: for 6 mouth maybe
• Level: 27
• Real age: 16
• (Real) Gender: Male
• Number of ingame warnings and the reason you got them: 0/3
• Were you ever banned? If yes, why?: 5 day ( transfer)
• Previous factions and the rank you had in them (in order): --
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: --
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): --
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: no
• Are you active on the forum?: yes
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: yes
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes i know
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: yes
• Why do you want to join the Police Department?: i want to join in LVDP because it's famous and work serious and has a good leader

• Are you capable of teamwork ? yes

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://tinypic.com/usermedia.php?uo=a6BMdyuA%2FVyjLreYOqeFY4h4l5k2TGxc#.UoPdg3A9pIE | skill 5 of detactive
• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 10-11 hours
• You are on the BlackList at a faction?: never
• If yes, you agree to pay to be removed from it?: yes
• A short characterisation of yourself:
I'm Ghaith,i'm 16 years old,i play sa-mp for 6 mouth . I like play vedio games and also play football

Edited by MwP ghaith

• Nickname:robbeN.
• Nickname-uri anterioare:-
• Level:25
• Vârsta reală:19
• Sexul (real):Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:NU
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):F/M-rank 3 Barzini-rank 3 LVPD-rank 1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Barzini-wipe leader(22.03.2013) LVPD-am fost demis din cauza unor greseli prostesti(13.06.2013)
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) :-
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:DA;l'am parasit din cauza unor greseli care mie mi s'au parut marunte dar ele erau mai grave
• Sunteți activi pe forum?:DA
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:DA
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:DA
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:DA
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in LVPD deoarece imi place viata de cop si vreau sa imi fac un nume in RUTIERA
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

http://imgur.com/6fgEHIb

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:3-4
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):NU
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:DA
• O scurtă autocaracterizare:Salut ma numesc Stefan si am 19 ani;sunt o fire glumeata,ambitioasa si modesta.Anul trecut am terminat liceul la CNFB Craiova si acum vreau sa dau la o facultate(nu stiu la ce facultate) Cam atat este de spus despre mine ;)

• Nickname: [DC]Mr0ne
• Nickname-uri anterioare: -
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 7-8 luni.
• Level: 28
• Vârsta reală: 15 ani.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics (1) / El Loco Cartel (1) / School Instructors (2) .
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: El Loco Cartel - am vrut sa incerc si altceva ( 02.10.2013 ) / School Instructors - am fost sanctionat pe nedrept ( 15.11.2013 )

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): El Loco Cartel - http://forum.b-zone.ro/topic/122574-el-loco-cartel-demisii-resignations/page-16 / School Instructors - http://forum.b-zone.ro/topic/8164-school-instructors-demisii-resignations/page-48
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am facut parte.

Sunteți activi pe forum?: Desigur.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: In primul rand pentru ca nu am mai facut parte dintr-un departament pana acum. In al doilea rand pentru ca imi place sa respect legea si sa ii sanctionez pe cei care o incalca. Si in al treilea rand findca sunt membri seriosi, si respectosi in acest departament.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Link - http://i.imgur.com/WVMfkQJ.jpg
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 ore, depinde de zi.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Necoara Bogdan, am frumoasa varsta de 15 ani, si locuiesc in frumosul oras Constanta. Practic un sport numit Rugby de aproape 3 ani, si ma mandresc cu acest fapt.Timpul liber mi-l petrec iesind cu prietenii la un film sau jucand SA:MP, sau de ce nu la un meci de Rugby. Sunt o fire glumeata, respectuasa, cu ce-i 7 ani de-acasa, care ii place sa isi faca prieteni noi tot timpul dar in limita bunului simt. Unele dintre calitatile mele sunt de a prinde/pricepe repede si de a nu se enerva repede.

• Nickname: NesQuiKK
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5-6 luni.
• Level: 15
• Vârsta reală: 14 ani.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 . Nu am ideie de ce am luat warn .
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Nu . Am preferat ca police departament sa fie prima factiune

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am facut parte.

Sunteți activi pe forum?: Desigur.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: In primul rand pentru ca de mic copil am vrut sa devin politist , iar in al doilea rand , chiar imi place acest job !
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Link - http://postimg.org/image/fr596xa3d/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: In timpul liber 4-5 ore pe zi , in timpul scolii 3-4 ore pe zi :D

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu.
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Simionovici Vlad , am incantatoarea varsta de 14 ani , locuiesc in oras Tg.-Frumos ( jud. Iasi ) , sunt o persoana deschisa , vorbesc corect gramatical , imi place sa ies in oras cu prietenii , sa cunosc persoane noi si ... cam atat :D !

• Nickname: [bTD]Papoi
• Nickname-uri anterioare: Max_Payne
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de un an dupa cum spune contul de pe forum.
• Level: 19
• Vârsta reală: 14 ani
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru Jetpack de pe celalalt cont, nu am stiut ce este.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):
News Reporter - rank 3, Vietnamese Boys - rank 1, News Reporter - rank 3.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Vietnamese Boys - am luat ban de pe celalalt cont, News Reporter - nu imi convenea de activitatea colegiilor si de lipsa de colegialitate aratata de unii.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):
http://forum.b-zone.ro/topic/8155-news-reporter-cereri-demisii/page-64
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -
• Sunteți activi pe forum?: Da, cred.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Ar fii primul meu departament si vreau sa experimentez si aceasta factiune despre care toata lumea zice ca trebuie o activitate ridicata si mai stiu eu ce.
http://i.imgur.com/EatEAGn.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: intre 4 si 8 ore.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da
• O scurtă autocaracterizare:
Ma numesc Rares, sunt de o statura medie de 1,70 m, am 14 ani, par saten, ochi caprui, pigment al pielii mai deschis.

Edited by BTD Papoi

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

[bTD]Papoi [bTD]Papoi.png

- pe viitor cand mai faci aplicatii sa nu mai specifici factiuni care le-ai avut pe alte conturi.

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

Ghaith12 - Insufficient experience in other factions.
[DC]Mr0ne - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta.
robbeN. - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta (cel putin, nu apare in logs).
NesQuiKK - Insuficienta experienta in alte factiuni.

---- LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA IN CONTINUARE ----

• Nickname: ReLoG
• Nickname-uri anterioare: Nu am.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De aproximativ 9 luni.
• Vârsta reală: 17 ani
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.
Paramedics rank 1 , Vietnamese Boys rank 1 , Las Venturas Taxi rank 3
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din Vietnamese Boys am iesit deoarece nu mi-a placut nu stiu exact data , Din Las Venturas Taxi , 18.11.2013 am iesit deoarece am vrut sa intru aici.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8121-las-venturas-taxi-demisii-resignations/page-77
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -
• Sunteți activi pe forum?: Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi plac factiunile de tip Politie , si imi doresc foarte mult sa intru aici . Imi place sa stau cu radarul , sa fug dupa robberi etc.
http://s5.postimg.org/6fd1zx8l3/gta_sa_2013_11_18_13_17_08_51.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: intre 4-6 ore
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da
Ma numesc Cristian am 17 ani , locuiesc in Baia Mare sunt un baiat de treaba , serios si foarte respectos .

Edited by ReLoG

• Nickname: T3kT0nYcK

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Am indata 1 an.

• Level: 29+

• Vârsta reală: 18

• Sexul (real): Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am nici un warn.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, la level mai mic am fost facut DM.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Tow Truck Company (rank 3) si Red Dragon Triad (rank 1)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Prima data mi-am fost dat demisia,a doua oara pe data de 17.10.2013 m-a dat afara pentru ca nu am avut timp destul pentru rapoarte si sedinte, si in Red Dragon Triad am stat doua saptamani si nu me-a placut, si am iesit pe data de 02.11.2013.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Tow Truck Company: http://forum.b-zone.ro/topic/87209-tow-truck-company-demisii-resignations/page-20 . Red Dragon Triad: http://forum.b-zone.ro/topic/8018-red-dragon-triad-demisiiresignations/page-80

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, dar mi-as dori foarte mult sa fac.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca imi place sa respect legea si sa ii sanctionez pe cei lalti playeri care nu o respecta, si vreau sa intru in acest departament pentru ca nu am mai fost intr-un departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://postimg.org/image/41swivibd/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-4 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca as fi as plati.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Marius sunt din Suceava si am 18 ani. Imi place sa fac multe lucruri cum ar fi sa ies cu prietenii, sa joc fotbal, sa ma joc pe pc,sunt descurcaret, glumet tin la gluma pana la o limita dar cand e cazul sunt serios, si daca mi se da sa fac o treaba o duc pana la capat.

Edited by T3kT0nYcK

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

ReLoG ReLoG.png

T3kT0nYcK T3kT0nYcK.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

-

Nick : Est.Ganja

Nickname-uri anterioare : Nu am avut

Level : 15

Varsta : 18 ani

Sexul : Masculin

Warn-uri : 0

Ati fost banat vreodata : nu

Factiune anterioara : Nu am fost pana acum in nici o factiune

Sunteti activ pe forum : Nu prea intru pe forum , dar daca e nevoie voi fi pe viitor

Intelegeti ca Police Departament este serios ? : Stiu asta din joc

Intelegi ca daca nu stai cel putin doua saptamani in Police Department vei iesi cu 60 Faction Punish ? : Sunt constient de asta , dar va garantez ca voi fi foarte activ .

Ati citit regulamentul Police Department si celelalte topicuri legate de acesta ? : Da

De ce doriti sa intrati in Police Department ? : Vreau sa ajut echipa si sa arat ca sunt serios si ma va preocupa acest job .

Numar ore petrecute fara AFK : In jur de 100 .

Te aflii pe Black List : Nu

Daca ai fi , ai plati pentru aceasta ? : Da

O scurta caracterizare : Activ pe joc , am rabdare cu playerii , iar daca macar pentru o perioada nu va veti indoi de mine .

S T I M A !

post-57620-0-38138400-1385046050_thumb.jpg

post-57620-0-54534100-1385046058_thumb.jpg

Nickname: pcyco
• Previous nicknames:--
• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: for 5 mouth maybe
• Level: 19
• Real age: 20
• (Real) Gender: Male
• Number of ingame warnings and the reason you got them: 0/3
• Were you ever banned? If yes, why?: 5 day ( transfer)
• Previous factions and the rank you had in them (in order): --tsar bratva rank 1
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: -- get bann for transfer
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): --
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: no
• Are you active on the forum?: yes
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: yes
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes i know
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: yes
• Why do you want to join the Police Department?: i want to join in LVDP because it's famous and work serious and has a good leader
• Are you capable of teamwork ? yes
• A screenshot with /stats, http://i.imgur.com/7LHaUaj.jpg
• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 7-8 hours
• You are on the BlackList at a faction?: never
• If yes, you agree to pay to be removed from it?: yes
• A short characterisation of yourself: I'm bassme,i'm 20 years old,i play sa-mp for 6 mouth . I like play vedio games im working air coditonel and like play of team

• Nickname: Mr.ShAdoW
• Nickname-uri anterioare:
Dragos99
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de 5 ani
• Level: 43
• Vârsta reală: 19
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 Un /ad dat din gluma!
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da , pentru reclama
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Medici rank 4, Taxi LS rank 3, TTC rank 4 , Sothern Pimps rank 5 , The Tsar Bratva rank 3, Red Dragon Traid rank 2, The Vietnames rank 3, The Verdant Family rank 2 , FBI rank 2, Hitman rank 4, LSPD rank 3
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: am o pauza mare de joc pe rpg 1 numai stiu exact!
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): *
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: da din LSPD am fost banat!
• Sunteți activi pe forum?: da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?
da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca mi se pare un departament potrivit pentru mine!
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imageshack.us/photo/my-images/9/308i.png/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-4 ore
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: da
Ma numesc Dragos am 19 ani sunt absolvent al liceului teoretic profil matematica informatica sunt o fire glumeata si foarte sociala!

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Mr.ShAdoW Mr.Shadow.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY

RESPINSI:

pcyco - Insufficient experience in other factions.

Est.Ganja - Insuficienta experienta in alte factiuni.

• Nickname:[pH]Xperience
• Nickname-uri anterioare:BunTz_LoVe

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Din data de: 11.04.2013 11:17
• Level:38 cu rp de 39.
• Vârsta reală:15.
• Sexul (real):Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):SF Taxi company rank 3.

El Loco Cartel rank 2.

FBI rank 1.

National Guard rank 4.

Shoutern Pimps rank 2.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Am parasit National Guard pentru ca am facut o promisiune lui shooter si am vrut sa ma tin de cuvand iar data:
24.10.2013 15:09

Shoutern Pimps am plecat pentru ca am vrut sa ma intorc "acasa" adica intr-un departament si pentru ca a lasat shooter lideru.: 22.11.2013 14:56

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): National Guard: http://forum.b-zone.ro/topic/8016-national-guard-cereri-demisii-resignations/page-56

Shoutern Pimps: http://forum.b-zone.ro/topic/13081-southern-pimps-demisii-resignations/page-83

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da, din National Guard si FBI.

Din National guard pentru ca am facut o promisiune si am vrut sa o respect.

Iar din FBI pentru ca eram bataia de joc a unor membri.
• Sunteți activi pe forum?:Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Desigur.
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in Police Departament pentru ca nu am facut niciodata parte din cadrul Politiei doar din NG/FBI si ar fi o experienta noua pentru mine.
http://s22.postimg.org/3rbf3y2wx/sa_mp_019.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:7-8 iar in weekend 10-14.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.
• O scurtă autocaracterizare:Salut, numele meu este Ilies Raul Andrei sunt din judetul Salaj orasu Jibou.Sunt elev la liceul Teoretic Ioan Agarbiceanu Jibou la profilul Matematica-Informatica elev in clasa a IX-A.Sunt un baiat linistit, glumet si imi place sa imi petrec timpul cu prieteni sau jucand SAMP, footbal si alte multe jocuri.Nu imi place sa fiu luat peste picior, de obicei rad si glumesc cu toata lumea.Imi place sa ii respect pe cei superiori mie dar la randul meu astept sa fiu si eu respectat

• Nickname: OiL09
• Nickname-uri anterioare: sT1kss
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 09.06.2009
• Level: 60
• Vârsta reală: 18
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 [ /ad ] .
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, cand m'am lasat de Sa:Mp sa nu mi se fure contu.
Paramedics rank 4, National Guard rank 6, Los Santos Police Departament rank 1, Las Venturas Police Departament rank 1, News Reporter rank 1, Red Dragon Traid rank 2, Tow Truck Company rank 1, Vietnamese Boys rank 2, El Loco Cartel rank 2.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit
El Loco Cartel pentru a reveni intr'un departament.. dupa care am fost acceptat in National Guard.. iar dupa o perioada de timp am acumulat 2 Fwarnuri la rank 1.. si nu am riscat sa fiu de mis cu 60/60 si mi'am dat demisia. Pe data de 02.11.2013 am parasit factiunea El Loco Cartel pentru a intra intr'un Departament iar pe 22.11.2013 am parasit National Guard acumuland 2 Fwarunuri .
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): El Loco Cartel http://forum.b-zone.ro/topic/122574-el-loco-cartel-demisii-resignations/page-18 , National Guard http://forum.b-zone.ro/topic/8016-national-guard-cereri-demisii-resignations/page-57
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, deoarece am primit 2 Fwarunuri si nu m'am riscat sa il primesc si pe al-3'lea.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da-

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Da.
http://i40.tinypic.com/2wbtgsy.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5+
• O scurtă autocaracterizare: Buna ma numesc Ciprian locuiesc in Schweinfurt, Germany.. am 18, m'am mutat cu 2 ani in urma din Romania pentru a putea studia mai departe ce mi'am propus si am visat de cand eram mic. Sporturile mele preferate sunt inotul, fotbalul si sa ma plimb cu bicicleta. In timpul liber imi petrec timpul cu prieteni /colegi sau pe Sa:Mp.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

[pH]Xperience [pH]Xperience.png

OiL09 Oil09.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY

Nickname: CTN77
• Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: Nu am avut.
• Level:18.
• Vârsta reală:19 ani.
• Sexul (real):Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Nu am avut.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu.
• Sunteți activi pe forum?:Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru ca iubesc meseria de politist si vreau ca sa fie mentinuta ordinea.
http://s22.postimg.o...x/sa_mp_004.png (stats), http://s23.postimg.o...v/sa_mp_005.png (skill), http://s18.postimg.o...d/sa_mp_006.png (/time)
• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: Nu stau pe afk deloc. 708 ore.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.
• O scurtă autocaracterizare: Sunt o persoana care iubeste corectitudinea, urasc minciuna. imi place sa ma joc pe SAMP,sunt o persoana sociabila, intelegatoare. si va multumesc pentru timpul acordat.

Nickname: Zayn
• Nickname-uri anterioare: Zayn
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 05.07.2009
• Level: 99
• Vârsta reală: 22
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am avut.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Spam pe /wt ban 3 zile.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): The Tattaglia Family - Rank 5, National Guard - Rank 1, The Tattaglia Family - Rank 2, Taxi Cab Company -Rank 2, School Instructors - Rank 2, National Guard -Rank 3, Taxi Cab Company -Rank 1, Tow Truck Company -Rank 1,Red Dragon Triad -Rank 4, LV PD -Rank 2, 69 Pier MObs -Rank 3

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: LVPD 14.08.2013 - M-am lasat de Sa-mp o perioada, 69 Pier Mobs 21.11.2013 a intervenit monotonia .
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): LV PD - http://forum.b-zone.ro/topic/122576-lv-police-department-demisii-resignations/page-8 / 69 Pier Mobs - http://forum.b-zone.ro/topic/122575-69-pier-mobs-demisii-resignations/page-15

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: M-am lasat de Sa-mp o perioada

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Da.
http://i.imgur.com/8FEhwWH.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-6 ore depinde de zi si de programul la , locul de munca.
• O scurtă autocaracterizare: Salut ma numesc Sebi, momentan locuiesc in Piatra Neamt si am 22 ani , in timpul liber cand nu sunt la munca imi place sa ies cu prieteni in cluburi (imi place viata de noapte) , dar fiind faptul ca nu toata ziua e weekend imi place sa joc si Sa-mp . Pe parcurs daca o sa fiu acceptat o sa ne cunoastem mai bine.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Zayn Zayn.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY

RESPINSI:

CTN77 - Insuficienta experienta in alte factiuni.

• Nickname: CarLiTo.
• Nickname-uri anterioare: HunTer.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani, cu pauze.
• Level: 39
• Vârsta reală: 16 ani.
• Sexul (real): Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): El loco Cartel (3), Verdant Family (2), LVPD (2).
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am iesit din Verdant pentru a incerca un departament ( 06.07.3013 ), iar din LVPD am iesit pentru ca era vara si nu prea mai aveam chef si nici timp de raport ( 07.08.2013 ).
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Verdant | LVPD.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am mentionat mai sus.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca am mai fost si mi-a placut.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Click
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4, 5 ore.
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Adrian, am 16 si sunt din Constanta. Ma consider un tip normal, imi place sa ma distrez cu prietenii si mereu sa imi fac noi prieteni. Tin la glume, dar nu imi place sa se intreaca masura, cateodata pot spune ca sunt putin coleric. In timpul liber ies cu prietenii, fac sport si ma joc pe PC.

Edited by CARLITO

Nickname: Toni.
• Nickname-uri anterioare: ToniCipriano

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De la inceputul lunii februarie, 2013.
• Level: 30
• Vârsta reală: 20
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am primit warn-uri.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi Cab Company (rank 2), Los Santos Taxi Company (rank 1), Los Santos Taxi Company (rank 4).
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Penultima oara am fost demis in perioada de teste pentru acumularea de 2 fw, iar ultima oara mi-am dat demisia deoarece am stat 3 luni si 28 de zile si am vrut sa incerc si altceva.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):
http://forum.b-zone.ro/topic/122559-los-santos-taxi-demisii-resignations/?p=2487425
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece munca intr-un departament mi se pare interesanta si doresc sa incerc ceva nou.
http://postimg.org/image/ulmox57tp/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Pana acum, nefiind in nici o factiune, nu prea am avut de ce sa intru, dar daca e cazul, in jur de 4-5 ore, poate si mai mult.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu este cazul.
Numele meu este Bogdan, sunt din Chitila (jud. Ilfov), am 20 de ani si imi place mult SA-MP. Ma consider o persoana rabdatoare, intelegatoare si descurcareata. Nu am obiceiul sa tin minte raul, sau certurile cu cineva, si imi place sa ajut!

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Carlito. CarLiTo..png

Toni. Toni..png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY

RESPINSI:

-

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.