Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nickname: [DC]WiSsh
• Nickname-uri anterioare: WiSsh

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din 2009.
• Level: 51+
• Vârsta reală: 18 ani.
• Sexul (real): Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru transfer ilegal (event-ul cu cranii).
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

Vietnamese Boys - rank 1

Paramedic - rank 1

National Guard - rank 1

Avispa Rifa - rank 1

Verdant Family - rank 2

Taxi LV - rank 5
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din Verdant am iesit pentru o inactivitate mai mare de 3 zile neanuntate (26.06.2013) si din Taxi am iesit pentru ca vreau sa incerc ceva nou, ceea ce mi-am dorit de cand am intrat pe server, dar nu am fost inca pregatit sa aplic intrun Departament, acum sunt sigur ca sunt pregatit sa fac fata oricarei provocari (05.12.2013).
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):
http://forum.b-zone.ro/topic/8121-las-venturas-taxi-demisii-resignations/page-77#entry2547758 Doar la Taxi, la Verdant nu exista.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am facut parte din National Guard, dar am fost demis deoarece, eram cu varmiu' in masina cand face materiale, nu stiam ca este ilegal.
• Sunteți activi pe forum?: Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece vreau sa imi fac o cariera, asa cum mi-am facut in taxi, PD-ul este o factiune respectata pe server si multi si-ar dori sa intre.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):
http://postimg.org/image/tqdzu9207/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 8-9 (Depinde de zi).
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.
• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Catalin, am frumoasa varsta de 18 ani. Imi place sa ma joc la PC si sa ies cu prieteni la o bere, intr-un club.. sa facem caterinca.. imi place sa ma distrez dar si sa fiu serios atunci cand trebuie, tin la glume, dar nu si la acele de prost gust.

• Nickname: BaxAndrei
• Nickname-uri anterioare: ---
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5-6 luni.
• Level: 20+
• Vârsta reală: 15+
• Sexul (real): Baiat
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): ---
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: ---
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): ---
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: ---
• Sunteți activi pe forum?: Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Mi se pare o factiune foarte interesanta. Se lupta cu criminalii si opresc raufacatorii de pe acest server!
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/gallery/4sp0kvju/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 9-10
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da
• O scurtă autocaracterizare: Am 15 ani , ma pricep la programare , imi place domeniul IT. In general imi place sa creez site-uri si diverse servere pt diferite jocuri! Eu mai mereu imi omor timpul pe servere samp , mc sau cs. ... In general imi pierd timpul la pc 50% din zi. Restul mi-l ocup cu scoala si sa ies cu prieteni. Am foarte multi prieteni , sunt sociabil , cand este o situatie care cere sa fiu serios sunt serios. Cam atat , o sa ma cunoasteti voi pe parcurs.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

[GF]DaDo [GF]DaDo.png
[DC]WiSsh [DC]WiSsh.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY
  • ANDR3UTZZU

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

Farouk_and_Ahmad - Insufficient experience in other factions.
ChahouBa - You didn't had rank 3 in any previous factions.
BaxAndrei - Insuficienta experienta in factiuni.

---- LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA IN CONTINUARE ----

Edited by Inferno27

• Nickname: wala

• Previous nicknames / Previous accounts: wala

• Level: 19+

• Real age: 16

• (Real) Gender: male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: 0/3

• Were you ever banned? If yes, why?: no

• Previous factions and the rank you had in them (in order): -

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: -

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): -

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: No, This first I Join

• Are you active on the forum?: When I Online

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes, I like serious and i can speak well

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: yes

• Why do you want to join the Police Department?: I want to stop Crimes and Criminals

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory):http://i.imgur.com/PlS32Kq.png

• How many hours do you play withouth being AFK?: 9-10

• You are on the BlackList at a faction?: no

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: yes

• A short characterisation of yourself: my name is wala i'm capable of teamwork, funny , I'm 16 years old, 1,80 m , brown eyes , I love football and I spend my free time on SA : MP :)) .

Nickname: _Santiago_
• Nickname-uri anterioare / Conturi anterioare:
-

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproape 3 ani.
• Level:30
• Vârsta reală:18
• Sexul (real):Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 Limbaj
Green Street Bloods - Rank 1, Verdant Family - Rank 1, School Instructors - Rank 2, Taxi Las Venturas - Rank 1, National Guard - Rank 3, Taxi San Fierro - Rank 2.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am tot facut pauze. National Guard [30.05.2013 16:52]. San Fierro Taxi [04.07.2013]
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): NG - http://forum.b-zone....nations/page-51 SF - http://forum.b-zone....gnations/page-4
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:
Am mai facut parte din National Guard, dar am fost nevoit sa ies pentru ca in perioada aceea eram ocupat, si am facut o pauza de SA:MP.
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da, normal.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Am citit, sunt de acord
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca imi place cu ce se ocupa aceasta factiune foarte mult, mai ales ca imi plac filmele politiste.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/mc54OGi.png
• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 9-10

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da. Sunt de acord.
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Robert, am 18 ani, imi plac jocurile pe calculator si fotbalul. Sunt un mare microbist... si sunt o persoana calma si glumeata.
Motto-u' meu este :
''Sa cazi e posibil, sa te ridici, e obligatoriu''

Edited by Santiago M

Nickname: DjCanceL
• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De vreo 2 luni.

• Level: 15
• Vârsta reală: 14
• Sexul (real): Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am avut.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Green Street Bloods rank 2 .
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:GSB am parasit o deoarece imi doream foarte mult sa intru in PD.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Pd deoarece tot timpul mi-am dorit sa fiu in PD .E o factiune frumoasta si respectabila.

- sa-mp-067_zpse79c0b93.png -Status

-sa-mp-069_zpsb54f2a0e.png - Time

- sa-mp-072_zps2af06f6c.png -Skill detective
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-4

• O scurtă autocaracterizare: Salut sunt Andi am 14 ani imi place sa joc samp si sa citesc.Am un 1.70m 50kg.

• Nickname: Yahim
• Nickname-uri anterioare: /

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5-6 luni.
• Level: 20+
• Vârsta reală: 18
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: /
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): /
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: /
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): /
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte din niciun departament.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca imi place foarte mult munca de politist si pentru ca LVPD este o factiune serioasa si activa.
http://i.imgur.com/LzSynjp.jpg
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 8-9 ore.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: /
• O scurtă autocaracterizare: Imi place informatica, ma plctisesc repede, consider ca am simtul umorului, in timpul liber imi place sa joc samp, sa cand la chitara si sa ma distrez cu prietenii mei.

• Nickname:Seby201
• Nickname-uri anterioare:
Niciunul
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Aprope 4 luni
• Level:15
• Vârsta reală:12
• Sexul (real):Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:2/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da,limbaj si am luat ajaild
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Nici o factiunde
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Nam fost in alte factiuni
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Nam fost in alte factiuni
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?
Da
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Mai am niste prieteni si ca este un departament frumos
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://i.imgur.com/rXejbXT.png si http://i.imgur.com/rvBy5AC.png si http://i.imgur.com/DRSMwMZ.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:4-5 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da
• O scurtă autocaracterizare:
As vrea sa fiu acceptat si nu veti regreta.

• Nickname: HekToR.
• Nickname-uri anterioare: cRaiGsTon.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Joc pe B-Zone din 2011,cu pauze mari de tot.Se poate verifica pe cRaiGsTon.
• Level: 15
• Vârsta reală: 16 ani.
• Sexul (real):Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da,am fost o singură dată banat,pe contul cu cRaiGsTon pentru s0beit,dar nu mai folosesc.

mgBmHXK.png - Rank 1

XS4GIRs.png- Rank 1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Ultima factiune am părăsito deoarece nu mai aveam așa mult timp pentru SA:MP,pentru că scăzusem drastic la școală și a trebuit să mă pun cu burta pe carte.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Click.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu,nu am mai făcut parte din nici un departament sau o facțiune de level 10+.
• Sunteți activi pe forum?:În general da,sunt activ.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da,înțeleg acest lucru și îl respect.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da,înțeleg și acest lucru și voi sta mai mult de două săptămâni.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da,le-am citit și am luat la cunoștință ce scria în acele topicuri.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da,am această capacitate și dacă nu am cu cine mă descurc și singur.
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc să fac parte din acest Departament,deoarece nu am mai făcut parte din nici un departament pe acest cont și pentru că-mi place ”să fiu” un polițist care respectă regulile.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):Click.
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:Dimineața 08:00 - 11:10 ; Seara 18:00 - 01:00.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu,nu mă aflu și nici nu mă voi afla prea curând.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Am precizat mai sus că nu sunt,dar dacă este nevoie plătesc.
• O scurtă autocaracterizare:Mă numesc Adrian,am 16 ani,locuiesc în București.Îmi place foarte mult să îmi petrec timpul cu prietenii,să mă joc pe calculator și să mai citesc din când în când câte o carte.Sunt un băiat care știe să respect și să vorbească cu cineva,știu să fac o glumă până în limita bunului simț,înțeleg când cineva glumește cu mine.Știu să lucrez într-o echipă și să fac parte din una.Nu-mi place când cineva se supără când eu sunt prin preașmă.Îmi place ca totul din jurul meu să fie aranjat și pus la punct.

Edited by HekToR

• Nickname: Tbone_MendeZ.
• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani si jumatate.
• Level: 29
• Vârsta reală: 17 ani.
• Sexul (real): Barbat.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 , pentru limbaj .
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu .
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School Instructors (Rank 2) ; The Paterno Family (Rank 3) ; Police Departament (Rank1) ; National Guard (Rank 1) ; F.B.I (Rank 2) ; The Corleone Family (Rank 1 ) ; The Cuneo Family ( Rank 2) ; The Barzini Family ( Rank 2 ) .
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: M-am lasat o perioada .. ( Iunie 2012)
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu se mai gaseste..
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da,pentru ca vroiam sa incerc o mafie,atunci la inceput .
• Sunteți activi pe forum?: Desigur .
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da .
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? : Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da .
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca ma pasioneaza aceasta meserie si cred ca aici imi este locul .
http://s27.postimg.org/fra5t469f/Untitled.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore.
• O scurtă autocaracterizare: Numele meu este Alex,am 16 ani si sunt din Buzau. Sunt un baiat istet,descurcaret,prietenos,respectuos,bine educat . In timpul liber imi place sa ies la paintball cu baietii,sa joc fotbal si sa ma joc pe laptop .

Edited by Mendez

• Nickname: tinitou

• Previous nicknames: none

• Level: 28

• Real age: 18

• (Real) Gender: male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: none

• Were you ever banned? If yes, why?: yes one time for doing dm

• Previous factions and the rank you had in them (in order): Los Santos Taxi Cab Company rank 3 andVerdent Family rank 2 /sfpd rank 1

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: I left Los Santos Taxi Cab Company because I wanted to try another thing, borred from the taxi cause I was allways make a lot of fares and a lot of things. and I left Verdent Family because I want to join a PD because I really love PD

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): Los Santos Taxi Cab Company / Verdent Family

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: no

• Are you active on the forum?: yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: yes of course

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes sure

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: yes of course

• Why do you want to join the Police Department?: I want to join PD because I really love It, because In PD we go after who broke the rules, like illegel driving or if someone broke the speed or anything else, and also a PD keep the hole san andreas safe

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://i.imgur.com/wA5wE91.png / http://i.imgur.com/wEmmIVv.png

• How many hours do you play withouth being AFK?: 5 or 6

• You are on the BlackList at a faction?: nope

• A short characterisation of yourself: hello, my name Is Adel, I live In Tunisia, I have 18 years old,

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

_Santiago_ _Santiago_.png

Tinitou tinitou.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY
  • ANDR3UTZZU

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

Wala - Insufficient experience in other factions.
DjCanceL - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta.
Yahim - Insuficienta experienta in factiuni.
Seby201 - Insuficienta experienta in factiuni.
HekToR. - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta.
Tbone_MendeZ. - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta. (Cel putin nu apare pe site-ul RPG)

Edited by Inferno27

---- LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA ----

Cerinte si model de aplicate pe prima pagina

---- LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT IS RECRUITING ----

Requirments and aplication model on the first page

Edited by Inferno27

• Nickname: tropicos
• Nickname-uri anterioare:

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 ani
• Level: 41
• Vârsta reală: 18 ani
• Sexul (real): masculin
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: joypad.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): The Cuneo Family-Rank 3

The Corleone Family-Rank 1

The Barzini Family-Rank 1

The Tattaglia Family-Rank 2

Federal Bureau Of Investigation-Rank 1

National Guard-Rank 1

Las Venturas Police Departament-Rank 1

Fireman Paramedic-Rank 3

Taxi cab Company-Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: 07.12.2013 22:44
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): nu exista
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: am acumulat 2 fw din cauza raportului si am luat absenta la un antrenament
• Sunteți activi pe forum?: Desigur .
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da .
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? : Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da .
• De ce doriți să intrați în Police Department?: pentru ca am mai fost si este un departament foarte activ!
http://imgur.com/4DEvElC
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: nu pot sa spun exact cat stau in samp.. dar sunt online mai mereu!
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Catalin,am parul brunet, am ochii verzi sunt o persoana foarte calma,in timpul liber imi place sa joc san andreas online.

• Nickname: Ghaith12
• Previous nicknames: --

• Since when are you playing SA-MP on B-Zone ?: 6mouth maybe
• Level: 29+
• Real age: 16
• (Real) Gender: Male
• Number of ingame warnings and the reason you got them: 0/3
• Were you ever banned? If yes, why?: 5day (Transfer)
• Previous factions and the rank you had in them (in order): --
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: --
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): --
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: Never
• Are you active on the forum?: yes
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: yes
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: yes
• Why do you want to join the Police Department?: I love LVPD Because it's famous and work serious also i like to join to stop the cheater player

• Are you capable of teamwork ? yes
• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligator) http://fr.tinypic.com/usermedia.php?uo=a6BMdyuA%2FVw3%2Fo0asSPXaoh4l5k2TGxc || /stats: http://fr.tinypic.com/usermedia.php?uo=a6BMdyuA%2FVyj7K1f%2BbNshYh4l5k2TGxc#.Uqn-2tLuJsI

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 10-11 hours
• You are on the BlackList at a faction?: Nevre
• A short characterisation of yourself:
Hello sirr!! My name is Ghaith,i'm 16 years old. i like play vedio games like sa-mp and i like play football

Nickname: Diabolik
Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: KilobaiD

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani
Level: 43
Vârsta reală: 22
Sexul (real): M
Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0
Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Motive minore in urma cu peste 2 ani .
Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine)

• Fireman & Paramedics - Rank 2
  • Taxi - Rank 2,1.
  • LSPD - Rank 5,3,2
  • Corleone - Rank 1

De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: 30 Iunie 2013 - Ocupat in R.L. inainte a fost tot dintr-un motiv asemanator la inceput de 2013.
Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone....43#entry2114692 a 2-a nu o gassesc
Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Lipsa de timp.
Sunteți activi pe forum?: Da
Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: da
Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da
De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru a crea un impact pozitiv pe server
Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/3n2w3ohlb/
Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 8-10
Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: n/a
O scurtă autocaracterizare: Serios cand este necesar, amuzant de cele mai multe ori, intotdeauna loial, bune abilitati de comunicare, activ.

Edited by Diabolik

• Nickname: miha.D
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1an+
• Level: 25
• Vârsta reală: 17 ani
• Sexul (real): M
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1 -ad cu joc interzis (greseala de incepator)
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: -

Fireman & Paramedics RANK (1)

Southern Pimps RANK (4)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: F&M-am fost dat afara cu FP

Southern Pimps- Am iesit eu de buna voie
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): nu exista
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -
• Sunteți activi pe forum?: Intervin de fiecare data cand este nevoie
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:
Desigur
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Consider ca da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: 1.Activitate

2.Organizare

3.Seriozitate
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/XmD1RgW.png http://i.imgur.com/o8hkYWH.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: de la 4 ore in sus
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:
Da.
• O scurtă autocaracterizare: Incep prin a spune ca numele meu este Mihai. Ma consider o persoana serioasa,activa si comunicativa.Una din pasiunile mele sunt jocurile pe calculator de aceea petrec o anumita parte din zi pe SAMP cu prietenii mei.

lvpdlogo1.png

• Nickname: [sQ]Watson.
• Nickname-uri anterioare: Mr.Daniel95, [bTD]BurN.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani.
• Level: 60.
• Vârsta reală: 18 ani.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, 3/3 warns.

* School Instructor - rank 2 ; Lider- WeBer.
* The Tattaglia Family- rank 1 ; Lider- Norby.
* Fire & Medic Departament- rank 2 ; Lider- ALLEN.
* The Cuneo Family-rank 1 ; Lider- [F4L] Bestial.
* National Guard -rank 1 ; Lider- dRE,Kaiac.
*The Paterno Family-rank 1 ; Lider- b0d018.
*The Stracci Family-rank 2 ; Lider-Cristi.
* Fire & Medic Departament- rank 1 ; Lider- uiDivo.
* The Tattaglia Family- rank 2 ; Lider- [F4L]CarTer.
* National Guard- rank 1 ; Lider- dRE, Kelton, Kaiac.
* Police Departament- rank 2 ; Lider- [F4L]Teylo.

*The Corleone Family- rank 2 ; Lider-[F4L]Nielsen.

* Police Departament- rank 4 ; Lider- [F4L]Teylo.

*Southern Pimps- rank 2 ; Lider- Sonny.

*Mayor- Rank 6.

*San Fierro Police Departament- rank 2 ; Lider- Seba97.

*Vietnamesse Boys-rank 2 ; Lider- [sQ]Coza.

*Verdant Family-rank2 ; Lider- ValentinoRossi.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Lipsa de timp. Verdant Family ->> 20.11.2013 08:16 si Vietnamese Boys ->> 16.10.2013 14:48
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:
Da, am vrut sa incerc ceva nou.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi place foarte mult cu ce se ocupa si pentru mine cel mai potrivit este un departament.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/m4169kvc1/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:
7-8 ore.
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Razvan, am 18 ani si sunt din Botosani. Imi place sa ma distrez, sa ies cu prietenii, sunt muncitor, imi place sa-i ajut pe cei care au nevoie, nu imi place sa fiu luat peste picior.

Edited by SQ Watson

• Nickname: vettle
• Nickname-uri anterioare: Nu am.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc de aproximativ 3 luni.
• Level: 15.
• Vârsta reală: Am 16 ani.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodata.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Tow Truck Company (Rank 3).
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit TTC deoarece imi doresc foarte mult sa intru in PD.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):
http://forum.b-zone.ro/topic/87209-tow-truck-company-demisii-resignations/page-27
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am facut parte dintr-un departament.
• Sunteți activi pe forum?: Da, imi place sa fiu la curent cu toate noutatile.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur, si consider ca este vital sa avem un limbaj exemplar si un comportament ca la carte.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: L-am citit si l-am aprofundat ca atare, totodata sunt constient ca incalcarea regulamentului presupune anumite sanctiuni.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da, consider ca timpul petrecut in Tow Truck m-a ajutat foarte mult sa invat cum sa lucrez in echipa.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Department deoarece consider ca este una dintre singurele factiuni in care imi pot demonstra calitatile de om punctual si serios cu spiritul dreptatii, si totodata doresc sa dau o mana de ajutor la incercarea de a mentine pe acest server ordinea si disciplina.
http://postimg.org/image/j4w3a0pb7/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Aproximativ 3-4 ore.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu pe blacklistul niciunei factiuni.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca am gresit cu ceva voi fi dispus sa platesc pentru greseala facuta.
• O scurtă autocaracterizare: Ma consider o persoana disciplinata, foarte atenta la detalii cu simtul dreptatii, care nu se bazeaza pe trecut sau pe prezent, ci pe viitor. Sunt o persoana optimista care crede intr-un viitor mai bun.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

tropicos Tropicos.png
Diabolik DiaboliK.png
miha.D miha.D.png
[sQ]Watson. [sQ]Watson..png
vettle Vettle.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY
  • ANDR3UTZZU

RESPINSI:

Ghaith12 - Insufficient experience in other factions.

Nickname: rikos

Previous nicknames/Previous accounts: none

Level: 21

Real age: 19

(Real) gender: male

Number of ingame warnings and the reason you got them: 0/3

Where you ever banned?/ if yes, why: once /q on wanted

Previous factions and the rank you had in them (in order): none

Why did you leave the last two factions and the dates you left them in? : -

Resignation link to the last two factions you have been in (if any) :-

Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: no

Are you active on the forum?: yes, when i am online

Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes, i would be serious and i am going to use proper language

Do you understand that if you don't stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes

Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes

Why do you want to join Police Department?: i want to stop crimes and deliquency in the server

A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://i.imgur.com/M1bRxAf.png?1

How many hours do you play without being AFK?: 4-5

You are on the blackList at faction?: no

If yes, you agree to pay to be removed from it?: -

A short characterisation of yourself: my name is rikos,i am 18 years old, i am capable of working

4DOdJlf.png

Nickname: CarsoN.
Nickname-uri anterioare: .
De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 17.09.2010
Level: 32
Vârsta reală: 17
Sexul (real): M
Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Niciodata.
Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): SF PD(1), National Guard(2), The Stracci Family(1), Taxi Cab Company(4), The Stracci Family(1), The Barzini Family(1).
De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu mai aveam timp pentru joc, si m am lasat o perioada, acum am revenit.
Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): .
Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, SF PD - nu am mai avut timp, NG - Am vrut sa intru in SF PD pentru ca aveam prieteni acolo.
Sunteți activ pe forum?: Da
Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da sunt de acord.
Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da
De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca imi place aceasta factiune si am prieteni aici.
Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Click here.
Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5+
Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Sigur
O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Alexandru, am 17 ani, sunt din Bucuresti si sunt un baiat foarte prietenos, sunt serios cand e nevoie si imi place sa imi fac prieteni noi, in timpul liber ies cu prieteni, ma joc pe calculator, joc fotbal ...

z5to.png

• Nickname: Himmat
• Previous nicknames: No
• Since when are you playing SA-MP on B-Zone ?: since 25/9/12
• Level: 35+
• Real age: 21+
• (Real) Gender: Male
• Number of ingame warnings and the reason you got them: No
• Were you ever banned? If yes, why?: No
• Previous factions and the rank you had in them (in order):
Cuneo rank 2 / LV taxi rank 3 / LVPD rank 1 / SFPD rank 1
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: LVPD kick 3/3Fw (18/11/13) / SFPD kick 3/3Fw (15/12/13)
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): No
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: Yes i got kick from LVPD/SFPD before
• Are you active on the forum?: Yes
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes
• Why do you want to join the Police Department?: beacuse in LVPD i wanna fight for justice and crime and i wanna represent Las Venturs a crime free state

• Are you capable of teamwork ? Yes i am
• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory):http://postimg.org/image/hda0txe5p/
• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 7-9 hours
• You are on the BlackList at a faction?: No
• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes
• A short characterization of yourself
: Hi my real name is himmat singh rathore i am from india i am 21 year old collage student i recently complete my school i wanna be computer animator i just spend my time with my pc or b-zone and i am very polite and helpful guy but i am having very bad days and luck but now everything is good and i am ready for PD i learn from my old mistakes .that's it, hope this time you give me a chance to prove me..

Edited by nWoHimmat

• Nickname: JusTmRs

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani cu pauza.
• Level: 23
• Vârsta reală: 17
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, dupa ce am dat rob cu cativa prieteni am murit si m-a dat la casa unui prieten, m-am urcat cu el in masina si fugeam de politie pana bubuia masina si muream, a facut asta de mai multe ori si m-am trezit si eu cu bann. ( nu stiam ca e voie ). Acum mi-am invatat lectia.

- News Reporter - Rank 3

- SF Taxi - Rank 1

- F.B.I - Rank 1
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

SF Taxi Company - 19.08.2013 - Demisie, lideru era inactiv si doream sa fac parte dintr'un departament.
F.B.I - 10.09.2013 - Demisie, incepea scoala si nu mai aveam timp de joc.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): A trecut mult timp de atunci..
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, incepea scoala si nu mai aveam timp sa ma joc.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da!
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Departament deoarece este una dintre cele mai active departamente, cu membrii exemplari si activi si vreau sa le dau o mana de ajutor in ceea ce fac.
http://postimg.org/image/sv8zdt16p/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore.
• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat modest, sincer, nu imi place minciuna, nu imi plac glumele proaste. Imi place sa socializez cu persoane noi, sa imi fac prieteni noi, sa lucrez in echipa, sa ajut cu tot ce pot.

Edited by JusTmRs

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.