Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname:ForLove

• Nickname-uri anterioare:Nu am avut

• Level:22 si 84/86

• Vârsta reală:16 ani

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:1/3 din cauza barbutului

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da bug abuse

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):El Loco Cartel Rank 1, Verdant Family Rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:El loco cartel am parasito prin acumularea a 3 FW iar Verdant am facut cerere de demisie.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):http://forum.b-zone.ro/topic/8017-verdant-family-demisii-resignations/page__st__1200

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa experimentez cum este sa fii intr-un departament si sa fac o treaba buna acolo.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://i40.tinypic.com/2u8ctw8.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:5-6 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Andrei am 16 ani sunt un baiat de gasca,imi place sa rezolv problemele care tin de mine ,sunt rabdator.

• Nickname: pArFuMm

• Nickname-uri anterioare: -

• Level: 24

• Vârsta reală: 24

• Sexul (real): Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 pentru DM aiurea (la inceput).

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Am fost banat o singura data pentru comportament non-rp (/q pentru a evita TD).

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Tow Truck Company - rank 2, Verdant Familly - rank 1, National Guard - rank 2, News Reporter - rank 3

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: In National Guard (25.11.2012) am iesit pentru ca m-am lasat de joc iar din News Reporter (31.05.2013) am iesit din cauza comportamentului (i-am spus unui jucator care ma provoca ca este "prost").

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Am mai facut parte din National Guard si am iesit pentru ca m-am lasat de joc.

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi place sa fiu politist, sa stau cu radarul si sa sanctionez jucatori care circula peste limita de viteza sau circula neregulamentar.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 5-7.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Albert, am 14 ani si locuiesc in Pitesti. Imi plac glumele bune si sa fac oamenii sa rada. In timpul liber joc fotbal sau ma joc pe PC. Nu imi place sa dezamagesc, cand incep o treaba imi place sa o termin.

• Nickname: Caps

• Nickname-uri anterioare: CapsStar

• Level: 44

• Vârsta reală: 18

• Sexul (real): Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru afaceri ilegale.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporter(6), Paterno Family(5), Hitman Agency(2), Paterno Family(4), News Reporter(5), Police Department(1), Cuneo Family(3), Stracci Family(Don), Police Department(1), Taxi Cab Company(1), Vietnamese Boys(1).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit Taxi Cab. deoarece s-a dat wipe, ALex a pierdut functia de lider si noul lider a decis ca-i mai ok sa dea wipe iar din Vietnamese Boys am demisionat deoarece am vrut sa aplic Hitman Agency.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8021-vietnamese-boys-demisii/page__st__1340#entry2043470

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da de 2 ori cum am precizat si mai sus, in ambele cazuri am demisionat eu, nu mai stiu exact care-i motivul.

• Sunteți activi pe forum?: Da bineinteles.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Inca de cand nou pe server, imi placea munca de politist, e ceva complex, ai multe atributii, ai multe obligatii si imi place asta. Vreau sa intru "adanc" in factiune. Sa descopar rand pe rand fiecare functie si sa beneficiez de avantajele fiecarui rank.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/c6tyek0e7/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 4-6 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Sigur, dar nu sunt, garantez.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Claudiu, am 18 ani si locuiesc in Bucuresti. Consider ca cel mai important lucru la un om este personlitatea, iar de aceea voi vorbi mai mult despre ea. Ce ma descrie pe mine cel mai bine? Sunt simplu, dar complicat. Sunt in totdeauna vesel si plin de energie. Sunt sociabil si de accea sunt tot timpul inconjurat de oameni noi, care in timp imi pot deveni prieteni. Imi place sa stau afara, sa merg la un fotbal, sa ma duc la un film etc. Ma consider o persoana rabdatoare, dar si rabdarea mea are o limita. Sunt un om cu bun simt, dar in general nu e bine sa profitati de acest lucru. Sunt intelegator, imi place sa imi ajut prietenii/familia in cazul in care apare vreo problema. Sunt muncitor, imi place sa dau tot ce pot cand ma apuc de o treaba si nu o las niciodata balta, orice ar fi. Sunt un tip cu scaun la cap [cel putin asa cred si in general asa imi spune lumea], sunt hotarat si stiu tot timpul ce vreau sau ce imi doresc. Apropo de „dorit”, imi doresc o gramada de lucruri, dar in special, imi doresc sa ajung „cineva”, imi doresc sa pot schimba anumite lucruri in viata, imi doresc sa ajung un model pentru cei din jur, pentru cei cu un caracater nu atat de normal. Desi sunt o persoana vesela, desi imi place sa rad si sunt mai mereu o persoana cu care se poate face „caterinca” , stiu sa ma controlez, stiu sa fac diferenta intre situatiile in care „trebuie sa glumim/sa radem” si situatiile in care „trebuie sa fim seriosi/sa ne abtinem”. Sunt capabil sa imi gandesc propriile actiuni, sunt creativ si sunt deschis lucrurilor noi. Am si defecte, dar incerc sa le corectez...Ar mai fi multe de spus dar ma rezum doar la asta, despre fizic n-are rost sa vorbim.

• Nickname: AndreiDeiu

• Level: 22

• Vârsta reală: 18 ani

• Sexul (real): masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 pentru DM

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: odata pentru DM

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School Instructor, rank 1 si News Reporter, rank 3

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: SI pe data de 17.06.2012 am iesit ca nu am mai vrut sa stau si NR pe data de 22.03.2013 ca nu am mai putut sta in factiune

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): - am vorbit cu liderii, nu am facut cerere

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Am facut parte din Paramedics, cand era departament, am iesit ca am plecat din tara si nu aveam timp de joc

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: De cand am inceput sa ma joc SAMP am dorit sa intru in PD si acum cred ca este momentul si sper sa fac o treaba buna

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/c3infr0b7/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 1001

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: -

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Andrei, am 18 ani si imi place sa ma joc, sa socializez si sa spun glume...mai ies cu prietenii in oras, mergem la o bere, ne dam cu bicicletele/motoare cu ce apucam, in rest imi place si innotul cam atata... .

• Nickname: chahouba

• Previous nicknames: No

• Level: 16

• Real age: 19

• (Real) Gender: Male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: warn because of DM

• Were you ever banned? If yes, DM

• Previous factions and the rank you had in them (in order): Taxi los santos- Rank 2

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: I wanted to stay civil for some days and then to join a department

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): http://forum.b-zone..../page__st__1380

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: No

• Are you active on the forum?: Yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes

• Why do you want to join the Police Department?: I want to join the department because i like to work hard and from the time i joined the game i had a dream to join a police department.

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://imgur.com/phEl7wD,4w7o3ET#0

• How many hours do you play withouth being AFK?: 6-7 hours

• You are on the BlackList at a faction?: No

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes

• A short characterisation of yourself: Hello i am chiheb from tunisia, I like to play roleplay games and play outdoor games like cricket, football. I like to be serious in any work and work hard in it. Thank you!

Edited by chahouba111

Nickname: RemYxXx

• Level: 23+

• Sexul (real): M

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Cuneo ( rank 1) / Barzini (rank 1) / Corleone (rank 2) / Cuneo ( rank 3)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Cuneo , liderul a fost demis , dar nu mai stiu exact data.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -

• Sunteți activi pe forum?: da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece vreau sa ajut la prinderea infractorilor, vreau sa ajut la dirijarea circulatie, vreau sa incerc o experienta noua, sa imi ajut colegii si factiunea, si imi plac departamentele

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/lgdg5uvs1/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 10/24 ore

• O scurtă autocaracterizare: Salut ma numesc Remus,am 19 ani si sunt din Craiova.Sunt un baiat respectos,sociabil .Imi place sportul, sa ies cu prieteni la un suc, o bere, imi place samp'ul!

Edited by The DreamS

• Nickname: Zetsu

• Nickname-uri anterioare: beks, [biS]PeiN , zEkE , Tom.Corleone

• Level: 22

• Vârsta reală: 17

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, de la un /ad.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

-School Instructor : Rank 3

-The Stracci Family : Rank 2

-The Corleone Family : Rank 1

-The Paterno Family : Rank 2

-The Cuneo Family : Rank 5

-F.B.I. : Rank 1

-Fireman/Paramedics : Rank 1

-The Barzini Family : Rank 1

-Red Dragon Triad : Rank 1

-SFPD : Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Demis din amandoua ( am avut o perioada mai proasta )

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, din F.B.I am iesit pentru ca am vrut o factiune pasnica,iar din SFPD am fost demis.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi place cu ce se ocupa PD-ul si cred ca m-as integra bine in acest departament

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/phspcejsx/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 5-7 depinde de zi

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta ?: -

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Cosmin,sunt din Bucuresti si am 17 ani . M-as descrie ca fiind prietenos si amuzant. Imi place sa cred ca sunt inteligent si am mult respect. Am ambitie si sunt silitor.

ACCEPTATI PENTRU TESTE

• DiVaio
  • angelx
  • Nanno
  • Keby - (Transfer din National Guard)
  • Crytex
  • Caps
  • Zetsu
  • ThoNNy
  • AndreiDeiu
  • pArFuMm

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF

RESTUL RESPINSI, PUTETI REAPLICA PESTE 2 SAPTAMANI.

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

Edited by Inferno27

• Nickname: [GF]Vasy.

• Level: 33+

• Vârsta reală: 17 ani

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):National Guard(2), News Reporter(2), Stracci family(1), SFPD(1), Tattaglia family(1), Barzini family(1), Paterno family(1), Barzini family(3)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am fost demis

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Am vrut sa incerc altceva.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este o factiune organizata, cu membrii de onoare, ce respecta si la randul lor sunt respectati. Factiunea este condus de un lider de nota 10+. Si.. de obicei... imi place sa fiu de partea legii.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/8tzbaq9xp/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 1501

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurtă autocaracterizare: Sunt o fire prietenoasa, glumeata, plina de viata, caruia ii place fotbalul, basketul si multe alte jocuri. Sunt omul pe care te poti baza, care nu te lasa niciodata la greu. Sunt calm,serios, rapid, mereu stiind ce fac. Mai multe va las pe voi sa descoperiti.

• Nickname:Crusk

• Nickname-uri anterioare:C.Denys97

• Level:24

• Vârsta reală:16

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Taxi Cab Co-Rank 1 ; The Cuneo family-rank 2 ; Taxi cab co.-rank 2 ; The Stracci Family-rank 3 ; The Barzini Family-rank 1 ; The Tsar Bratva-rank 4.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Din Barzini deoarece am facut o pauza de la SA:MP si din Tsar deoarece nu puteam sa mai fac fata mai ales ca a venit vara.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Din ultima http://forum.b-zone.ro/topic/8020-the-tsar-bratva-demisii-resignations/page__st__1340 ... Cea din barzinii a fost de mult si nu o mai gasesc.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu am mai facut

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in PD deoarece va fii ceva nou pentru mine si imi atrage ineresul.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:5-6

• O scurtă autocaracterizare:Sunt un baiat de 16 din Timisoara cu o inaltime de 1.78m si sunt elev in clasa a 10 a.In timpul liber imi place sa merg cu prietenii in oras si sa beau o bere sau sa joc un football.

• Nickname: Baross

• Nickname-uri anterioare: Nu am

• Level: 19

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: da , jignire .

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi Cab Company LS - rank 3 ; The Paterno Family rank 2 ; Southern Pimps - rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: wipe

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, insa mi`as dori

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Bineinteles si le voi respecta

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Mi-as dori foarte mult sa fac parte din acest departament .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): daaaaa.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: Ma joc 6 ore pe zi

• O scurtă autocaracterizare: Salut ma numesc Luis am 18 ani si sunt din Galati . Imi place sa imi petrec timpul liber cu prieteni, sa ma joc Sa:Mp, Dota 2, sa ascult muzica. Sunt sociabil, imi fac prieteni repede, sunt de incredere.

• Nickname: Zayn

• Nickname-uri anterioare: Geronymo

• Level:82

• Vârsta reală: 22

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3 nu am avut pana in prezent .

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da am fost 3 zile : Spam ca baieti pe /wt cand am luat in masa ban de la dre.[/font]

Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

1. The Tattaglia Family | Rank 5
  2. National Guard | Rank 1
  3. The Tattaglia Family | Rank 2
  4. Taxi Cab Company | Rank 2
  5. School Instructor| Rank 2
  6. National Guard | Rank 3
  7. Tow Truck Company | Rank 1
  8. Taxi Cab Company | Rank 1
  9. The Barzini Family | Rank 2
  10. Red Dragon Triad | Rank 4

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: In Barzini Wipe(03.03.2013) iar in Red dragon Demisie (18.06.2013)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8018-red-dragon-triad-demisiiresignations/page__st__1360

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: da am facut parte din National Guard ,nu mai aveam timpul necesar pentru sa-mp

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Vreau sa incerc ceva nou si sa ajut cu tot ce pot acest departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/d2UPQX8.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 5 -10 ore depinde de zi.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu pe blacklist .

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca ar fi cazul da!

• O scurtă autocaracterizare: : Ma numesc Sebi si sunt din Piatra Neamt ,in timpul liber ies cu prieteni in oras dar totodata imi place sa joc si pe acest server ,ma consider o persona cu simtul umorului,sociabil iar asta ma ajuta sa imi fac foarte multi prieteni pe parcurs daca o sa fiu acceptat o sa ma cunoasteti mai bine!

Edited by Zayn

• Nickname: DarkAllex

• Nickname-uri anterioare: Nu am alte nik-uri .

• Level: 18

• Vârsta reală: 15

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da pentru joypad si comportament non rp

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): The Tattaglia Family | Rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Demise

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Inca nu.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Nu am m-ai fost pana acum si imi doresc sa incerc, imi place cu ce se ocupa mereu ai ceva de facut.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/qqmbntk81/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 7 -8 ore depinde de zi.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu pe blacklist .

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca ar fi cazul da!

• O scurtă autocaracterizare: : Numele meu este Alex sunt din Deva Hobby-urile mele sunt sa-mp, fotbalul si altele.Sunt un baiat sincer cu simtul umorului dezvoltat, imi place munca in echipa si prefer sa imi vad de treaba.

Nickname: Al3x_Tm

• Level: 23

• Vârsta reală: 16

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da o singura data, comportament non r-p.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Southern Pimps (1), News Reporter (2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Le-am parasit sa incerc ceva nou.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8155-news-reporter-cereri-demisii/page__st__1140 << News Reporter, http://forum.b-zone.ro/topic/13081-southern-pimps-demisii-resignations/page__st__1380<< Southern Pimps

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai avut onoarea sa intru intr-un Departament.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doarece imi place munca pe care trebuie sa o depun, si are o colectivitate socialista.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/mnoygl1p5/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 5-7/h

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca eram da.

• O scurtă autocaracterizare: Salut ma numesc Solomon Alexandru si sunt din Bacau. Eu sunt o fire socialista, calduroasa, de incredere si limpede. Pasiunile mele sunt :Fotbalul si PC-ul.

Nickname: [GF]bYaLeX

• Nickname-uri anterioare: Gawitkkk & ByAlex

• Level: 51

• Vârsta reală: 16

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, am facut multe prostii.. sunt multe si nu le tin minte pe toate... dar BlackThief stie toata povestea....

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): El Loco Cartel ( Rank 2 ), SF Police Departament ( Rank 1 )

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: El Loco Cartel - Am considerat ca mi-am terminat treaba aici. ( 17 zile ) & SF Police Departament - Picarea perioadei de teste ( 6 zile )

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): SF Police Departament - Nu exista, am fost demis. El Loco Cartel - http://forum.b-zone.ro/topic/122574-el-loco-cartel-demisii-resignations/page__st__100

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, din LV Police Departament - Picarea perioadei de texte si SF Police Departament - Picarea perioadei de teste.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece am mai fost aici, si imi place la nebunie.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): AOzeSA4.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 6-7

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Alex Midin. Sunt un pustan in varsta de 16 ani caruita ii place sa se joace pe calculator si afara cu prietenii. Eu imi petrec mai tot timpul cu prietenii, jucandu-ma samp sau la scoala...

• Nickname: buburuzu19

• Level: 20

• Vârsta reală: 18 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 /ad cu rob.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): 1. Verdant Family - ( Rank 2 ) , 2. 69 Pier Mobs - ( Rank 2 ) , 3. El Loco Cartel - ( Rank 2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

69 Pier Mobs -am parasit aceasta factiune pentu ca incepusem sa ma cert cu liderul si era invidie foarte mare intre unii jucatori.

El Loco Cartel - am parasit aceasta factiune, fiind ultima din cauza ca liderul a fost schimbat si s-a dat wipe.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Din pacate nu am facut parte.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa fac parte din Police Departament pentu ca este o factiune matura, unde nu se accepta glume proaste, toata lumea este unita si se munceste cu adevarat.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/dctwnxlk3/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 664

• O scurtă autocaracterizare: Buna ziua, ma numesc Andrei, am varsta de 18 ani, locuiesc in jutetul Braila, sunt o fire energica, care ii place sa munceasca si in cele din urma sa aduc rezultate cat mai favorabile.

• Nickname:lucian89

• Nickname-uri anterioare:-

• Level:15

• Vârsta reală:24

• Sexul (real):barbat

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:-

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):nu

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:nu

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):nu

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:nu

• Sunteți activi pe forum?:da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:vreau sa ajut acest department

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://www.imagehosting.ro/images/951sa_mp_005.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:7 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:da

• O scurtă autocaracterizare:ma numesc Lucian am 24 de ani locuiesc in galati imi place sampu si fotbal

Edited by rambo24

• Nickname: @ndrey

• Level: 28+

• Vârsta reală: 17 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1 pentru limbaj

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: da ,cand am acumulat 3 warn

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Fireman/paramedic rank 3; Paterno rank 5 ;Cuneo rank 4; Corleone rank 2; F.B.I rank 1; Ng rank 1;School instructor rank 2. (de mai multe ori in anumite factiuni)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Data nu o mai stiu dar din F.b.i am iesit deoarece am avut perioada examenelor si din S.i am iesit deoarece am vrut sa incerc ceva nou.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): nu le gasesc

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: da din f.b.i si si din ng si amandoua le-am parasit din cauza tezelor , examenelor.

• Sunteți activi pe forum?: da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: deoarece nu am mai fost in Police departament si doresc sa vad cum este in acest departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/bcuh0bfxr/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 6

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: da

• O scurtă autocaracterizare: Sunt de treaba si glumet.

• Nickname: RoLLs.

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• Vârsta reală: 12 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am warn

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Tow Truck Company rank 1,El Loco Cartel rank 2,Green Streets Blood rank 1,The Tsar Bratva rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Green Streets Blood a fost wipe faction data 03.06.2013-6.06.2013 The Tsar Bratva am iesti pentru ca vroiam sa incerc un departament sau S.I 06.06.2013-20.06.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Green Streets Blood wipe faction iar la The Tsar Bratva http://forum.b-zone.ro/topic/8020-the-tsar-bratva-demisii-resignations/page__st__1340

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte

• Sunteți activi pe forum?: Da,cat timp stau la pc forumu-l este deschis

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca de cand m-am apucat de b-zone am vrut sa intru intr-un departament

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://s10.postimg.org/msar32eqx/sa_mp_010.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 4-5 ore sau chiar mai mult acum ca a venit vacanta

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Mihai,am 12 ani,locuiesc in judetul Buzau si am trecut in clasa a VII-a.Sunt scund,blond cu ochi albastri.Am simtul umorului si sunt gata de orice

• Nickname: Nazgur

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut alte Nickname-uri .

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1 din 3 pentru ajutor la skill mecanic.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Am fost banat o singura data pentru dm aiurea.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Avispa Rifa rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu puteam ajunde la war-uri si antrenamente din cauza programului scolar.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• Sunteți activi pe forum?:Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Vreau sa incerc ceva nou.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/x1bjf7znh/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 7-8 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu pe vre-un Black List.

• O scurtă autocaracterizare:

Salutare,ma numesc Novac Maricel, am 18 ani, sunt din Galati. In general calm, rar ma enervez, pe langa gaming imi place sa joc fotball, sunt de felul meu sociabil si cu simtul umorului.

• Nickname:bkm

• Nickname-uri anterioare:Acesta este singurul

• Level:17

• Vârsta reală: 20

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:O singura data pentru o injuratura zisa la nervi...Dar nu sa mai repetat

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Nu am mai fost pentru ca nu imi place sa fiu intr-o mafie

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu ,nu am mai facut

• Sunteți activi pe forum?:Cat pot de mult.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Desigur

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da. L-am memorat

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Imi place sa fiu drept! Si cred ca asa este corect!

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://postimg.org/image/voh1gn5zj/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:60 si ceva 70 de ore

• O scurtă autocaracterizare:Sincer sunt simplu dar ascund multe! Va multumesc!

• Nickname: NoRules.

• Level: 26.

• Vârsta reală: 20.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da. Diverse, am luat permanent pentru 'tentativa' de afacere ilegala, ca am intrebat un player daca are paypal sa-i dau $$ pe tunning SF(mare tragedie) , am luat pentru abuz de /heal on wanted(m-am luat dupa un coleg..) Am luat si pentru transfer ilegal, si au mai fost cateva de cand eram newbie.. Dar din greseli se invata si sper ca o sa ma indrept in timp.

1. The Tattaglia Family Rank1.

2. El Loco Cartel Rank1.

3. Verdant Family Rank1.

4. El Loco Cartel Rank1. (Again)

5. The Tsar Bratva Rank1.

6. El Loco Cartel Again Rank1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din The Tsar Bratva am iesit pe data de: 19 Iunie 2013 ca sa intru in El Loco Cartel. Iar din El Loco Cartel am iesit pe data de: 20 Iunie 2013 Motiv WIPE.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8020-the-tsar-bratva-demisii-resignations/page__st__1340 - La El Loco Cartel a fost WIPE.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am facut.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da!

• De ce doriți să intrați în Police Department?: De cand joc pe server nu am incercat altceva de cat ganguri, m-am plictisit de waruri/materiale. Vreau sa incerc ceva nou.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i41.tinypic.com/2uh7omx.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: Petrec cam intre 6 si 8-9 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Din cate stiu, nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Laur, sunt un baiat linistit calm serios, stiu pana unde sa duc o gluma si sa intru pana unde-mi permit.

Nickname: PriGaT

• Level: 33

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, 3 zile.

The Cuneo Family, rank 2

The Stracci Family, rank 2

The Corleone Family, rank 1

The Tattaglia Family, rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

In Stracci s-a schimat liderul

Iar in Tattaglia mi-am depus demisia deoarece ma lasasem de SAMP si nu vroiam sa ocup locul aiurea. (18.03.2013).

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi place foarte mult.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/4qjt5wu8n/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 4-5 h.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Ionut si sunt din Iasi. Imi place sa inot si sa joc SAMP. Sunt un baiat optimist, imi place sa fiu util si sunt capabil sa iau decizii rapide si corecte. De asemenea, sunt un bun prieten care te ajuta la nevoie.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.