Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname: xLifeEssence

• Nickname-uri anterioare: Nu am.

• Level: 15

• Vârsta reală: 17

• Sexul (real): Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am warn-uri.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi LS,rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am iesit pe data d#cenzurat#="white"] 16.06.2013 deoarece am postat raportul de activitate pe un site necorespunzator.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): [/color]http://forum.b-zone....80#entry2074050

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu dar imi doresc foarte mult sa fac parte din LVPD

• Sunteți activi pe forum?: Urmaresc forumul foarte des chiar daca nu postez.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Consider ca este un job ce mi se potriiveste,eu fiind un om corect,caruia nu-i plac infractiunile si doresc sa ajut acest departament in obiectivul lui de a stopa infractiunile.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): sa_mp_011.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 8 ore +

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un tip ambitios,foarte glumet dar serios cand este nevoie.Imi place sa fiu corect si sa ajut lumea cat de mult pot eu.

• Nickname: MosMartin

• Nickname-uri anterioare: -

• Level: 18

• Vârsta reală: 17 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu !

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): -

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu !

• Sunteți activi pe forum?: Desigur !

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da !

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur !

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da!

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa fac parte din Police Departament pentu ca este o factiune matura, unde nu se accepta glume proaste, toata lumea este unita si se munceste cu adevarat.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/6rpjzx9xj/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 516 ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur !

• O scurtă autocaracterizare: Buna ziua , sunt un baiat de treaba ,cum simtul umorului , un tip ambitios dar nu in ultimul rand te poti baza pe mine in situatii limita !

Edited by Sticky9

• Nickname: FranNcis

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• Level: 33

• Vârsta reală: 18

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da , Dm

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Cuneo Family rank 2 , Barzini Family rank 1 , Corleone Family rank 1 , Taxi Cab Company rank 1 , Cuneo Family rank 2 , Verdant Family rank 1 , Avispa Rifa rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Acumulare 3 fw , Verdant acum 2 luni si ceva si Avispa Rifa acum 5 zile

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu exista

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am facut parte dintr-un departament pana acum

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca imi doresc sa intru intr-un departament si acesta cred ca este cel potrivit pentru mine

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): https://imageshack.com/scaled/large/191/bza2.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 4

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurtă autocaracterizare: Salut ma numesc Ionut am 18 ani locuiesc in Bucuresti imi place sa lucrez in echipa si sa ma implic in ceea ce fac.

• Nickname: Dajicu

• Level: 22

• Vârsta reală: 17

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Cu mult timp in urma , cred ca pentru DM.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): SFPD ( 1 ) // Paramedics ( 3 )

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din SFPD prin acumulare de FW in timp de 2 saptamani, iar la medici tot din cauza FW'ilor

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): SFPD - Nu este. Paramedics - Aici

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, ultimul a fost SFPD. L-am parasit deoarece am gresit 2 lucruri esentiale, gresite deoarece am fost prima data in PD.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in acest departament unit pentru a ma simnti bine, vreau sa fac parte dintr-un grup unit ce lupta contra infractorilor. Cred ca pot ajuta acest departament prin activitatea mea.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Click

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 844

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Daca as fi , Da.

• O scurtă autocaracterizare: Salut. Numele meu este David zis Dajicu. Traiesc intr-un sat din apropierea orasului Botosani , Moldova. Sunt o fire calma , vorbaret om cu cei 7 ani de acasa. Ca hobby-uri am SA;MP'u , PC , fotbal , tenis de masa si sofatul. Mai putin invatatul. O zi buna va doresc.

Nickname: [rTn]Rapp97

• Nickname-uri anterioare: Rapp97

• Level: 30.

• Vârsta reală: 16 ani.

• Sexul (real): Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 warn, deoarece am facut DM.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da am fost sanctionat cu ban, deoarece am abuzat de un FCR-900 de la o mafie.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): 1. Verdant Family - Rank 2 , 2. LS Taxi - Rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

Am parasit Verdant Family, deoarece nu mai aveam timp sa merg la war, antrenamente, iar din LS Taxi am iesit pentru ca erau putine comenzi si se cerea ca raportul sa contina minim 80 de comenzi.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc sa ma alatur acestui departament, deoarece vreau sa incerc ceva nou.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/swi68xb7d/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 1411

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Buna ziua! Ma numesc Cristi, am 16 ani si locuiesc in Calarasi. Pot spune ca sunt o persoana sociabila, glumeata(in limita bunului simt), dornic sa incerc mereu ceva nou. Imi place sa-mi petrect timpul liber alaturi de prieteni si pe SA:MP.

ACCEPTATI PENTRU TESTE

• Crusk
  • Zayn
  • @ndrey
  • NoRules.
  • PriGaT
  • FranNcis

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF

RESTUL RESPINSI, PUTETI REAPLICA PESTE 2 SAPTAMANI.

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA IN CONTINUARE

Edited by Inferno27

Porecla: Wael_Belhaj

• Poreclele: Wael

• Nivel: 19

• Real Varsta: 15

• Sex (Real): Male

• Numărul de site-uri avertiza de joc și de ce ați primit: 0

• Ai fost vreodata banat? Dacă da, de ce?: Da, am fost interzis pentru auto-clicker: (

• facțiuni anterioare și rang în ele (în ordine)

De ce ai plecat de ultimele două facțiuni și out:? -

• Link-uri să demisioneze ultimii doi factori (dacă este cazul): -

• Ați fost vreodată parte dintr-un departament? Dacă este așa, de ce ai plecat? Nu

• Ești activ pe forumuri: Da

• Înțeleg că Departamentul de Poliție este un departament și trebuie să aibă un limbaj serios și exemplară:? Sigur

• Înțelegeți că dacă stați cel puțin două săptămâni, în cadrul Departamentului de Poliție va veni cu 60 Faction pedepsirea:? Sigur

• Ați citit regulile Departamentului de Poliție, împreună cu alte subiecte importante și sunteți de acord că va fi pedepsit pentru încălcarea lor:? Da, am citit regulile, Regulament, a vrut, de bilete .. 1000 timp și eu sunt gata pentru J testare

• De ce doriți să introduceți departamentului de poliție:? Provoca i place într-adevăr această facțiune și aici membri sunt bune și vreau să fiu unul dintre ei, de asemenea, am dori să se alăture Departamentul pentru a opri aceste care sunt ilegale.

• Imagine cu / stats, abilități de detectiv și / ora (obligatoriu): http://tinypic.com/v...pic=2vctbn6&s=5

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 5

• Ești pe lista neagră a fracțiunii? (Faction specifice): Nu

• Dacă da, ești dispus să plătească pentru a fi scoase:? De blestem

• rapidă autocaracterizare: Bună, eu sunt Wael Belhaj am 15 ani .. Sunt din Tunisia și visul meu este să adere la LSPD cauza aceasta este cea mai bună fracțiunea de mine 'D

Sper să fie acceptat în această facțiune minunat, și mulțumiri pentru lectură se aplică meu.

bar-000588354.png 1o0ifs.png

Edited by wael

• Nickname: Florin.Vlad95

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• Level: Detin level 24+

• Vârsta reală: Am 18 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Sunt sanctionat cu warn 2/3 Ad aiure.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu, n-am fost.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Am facut parte din Fire Medic Departament.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am demisionat pentru faptului ca acumulasem 2/3FW la cea mai mica greseala a mea puteam sa fiu demis si am luat o decizie sa imi pun demisia si m-am gandit sa incerc altundeva si anume intr-un departament PD.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu-l pot accesa.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Dintr-un departament PD nu am mai facut parte.

• Sunteți activi pe forum?: DA.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Absolut.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa ma alatur voua, deoarece sunteti un departamnet ideal pentru mine si imi doresc sa fiu un bun coleg, prieten si sa devin un Agent de politie exemplar, sa va ajut in arestarea infractorilor si ordinea publica.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/qdp3gh6zz/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 5-6ore fara /sleep

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu, nu sunt.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Florin, Am varstra frumoasa de 18 ani locuiesc in Piatra Neamt.Sunt o fire prietenoasa, sociabila, glumeata(pana in limita bunului simt), ma acomodez repede in orice imprejurare, imi place sa ma informez in ceea ce nu stiu. Timpul liber mi-l petrec cu prieteni la un meci de fotbal s-au jucandu-ma samp alatur de ei.

• Nickname:Pitiku

• Nickname-uri anterioare:-

• Level:55

• Vârsta reală:18

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Cuneo (Rank 2), Stracci(Rank 2), Barzini(Rank 1), F.B.I(rank 3), Tattaglia( Rank 1), PD(Rank 3) S.I(Rank 1), Corleone( Rank 1), NG( Rank 2), Taxi( Rank 2), El loco cartel( Rank 3).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Taxi -> Mi-am dat demisia ca ma plictisisem, Data: 28 Martie 2013 - 07:46 PM | El Loco Cartel -> WIPE, Data: 20 Iunie 2013 - 21:23 PM.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Taxi., El loco Cartel - wipe.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da, din F.B.I/Ng/Pd, motivul ma plictiseam.

• Sunteți activi pe forum?:Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Vreau sa fiu iar de partea binelui :)).

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/6EwE6rF.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 7 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.

• O scurtă autocaracterizare:Salut ma numesc Ionut, locuiesc in Iasi, sunt un tip muncitor si prietenos. Ma integrez foarte usor printre cei noi, timpul liber il petrec cu prietenii iar o mica parte din acesta il mai petrec SA-MP'ului.

• Nickname:Stingaciu_Calin

• Level:41

• Vârsta reală:17 ani.

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:1/3 DM aiurea.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):F/P Rank 6 , ,F.B.I Rank 1, LSPD Rank 3 , LS Taxi Rank 2 , SFPD Rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Din LS Taxi mi-am dat demisia iar din SFPD am fost dat afara cu FPunish.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):-

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da ,din toate mi-am dat demisia cu exceptia SFPD din care am fost dat afara cu FPunish

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru ca imi place cu ce se ocupa.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/qddgpnni9/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK:4325

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da ,dar nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare:Linistit ,imi vad de treaba mea.

• Nickname: AND65

• Level: 32

• Vârsta reală: 14

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 Pentru Dm (La level mai mic .)

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da pentru Dm ,ad aiurea.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Cuneo rank 2 Tattagilias Straci rank 2 rank 1 Barzini rank 1 Paterno rank 1 Stracci rank 3 Paterno rank 1 Corleone rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit ultimele 2 factiuni pentru a intrat Intr-un Departament , Doar la ultima factiune stiu data 22.06.2013.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):http://forum.b-zone..../page__st__1340

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu , Nu am facut.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Sa prind Infractori si sa dau o mana de ajutor

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://postimg.org/image/4ss70gnkz/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 5-6 ore

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat dela tara am 14 ani ma numesc Andrei, imi place sa ma joc samp si fotball.

Edited by AND65

• Nickname: Infinite

• Level: 17

• Vârsta reală: 18 ani.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodata.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporter - Rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am fost demis din News Reporter in data de 16.06.2013, din cauza inactivitatii. Am avut probleme la reteaua de internet care s-au rezolvat.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am am mai facut parte din niciun departament.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur!

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da, sunt de acord.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Department deoarece, este singurul loc unde pe umerii tai stau multe responsabilitati. Imi doresc sa iau parte la activitatile organizate de Police Department si sa ajut la buna desfasurare a jocului din punct de vedere legal.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/UA0GRCH.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: Aproximativ 7-8 ore zilnic.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Robert, am 18 ani si sunt din Campulung Muscel. Sunt o persoana calma, cu simtul umorului, responsabila si ambitioasa. Hobby-urile mele sunt jocurile pe calculator si limbile straine.

• Nickname:Amanda14

• Vârsta reală:16 ani.

• Sexul (real): Feminina.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da , C-BUG.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi SF , Vietnames Boys , Avispa rifa.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Avispa rifa - Demisa ~1 sapt

Vietnames Boys - Demisa ( vroiam sa ies , nu se mai putea ) - 2 zile.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:-

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru ca imi place cu ce se ocupa.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://s17.postimg.org/xwy253hxb/sa_mp_007.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 7-8 ore/zi.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da ,dar nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt o fata frumoasa , linistita si la locul ei .

Edited by AmandaA

ACCEPTATI PENTRU TESTE

• Infinite
  • Pitiku
  • Stingaciu_Calin

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF

RESTUL RESPINSI, PUTETI REAPLICA PESTE 2 SAPTAMANI.

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

Edited by Inferno27

! LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA !

! ATENTIE S-A SCHIMBAT MODELUL DE APLICATIE !

NOUL MODEL DE APLICATIE IL GASITI PE

PRIMA PAGINA A ACESTUI TOPIC

! LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT IS RECRUITING !

! ATENTION THE APPLICATION MODEL HAS BEEN CHANGED !

YOU CAN FIND THE APPLICATION MODEL ON THE

FIRST PAGE OF THIS TOPIC

• Nickname:MARIANPERRY

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2-3 luni

• Level:19

• Vârsta reală: 17 ani

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da,dm aiurea

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Paramedic ( rank 1 ),The Paterno Family ( rank 2 ),El Loco Cartel ( rank 1 ),FBI ( rank 1 ),Avispa Rifa ( rank 1 ).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:FBI- 04.05.2013 - nu mai aveam timp de SA:MP.

Avispa Rifa - 29.06.2013 - Sa intru intr-un departament.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):FBI - http://forum.b-zone....e/page__st__940

Avispa Rifa - http://forum.b-zone....s/page__st__100

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da,nu am mai avut timp de SA:MP

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in LVPD deoarece imi place cu ce se ocupa si as vrea sa fac parte dintr-o factiune cu cat mai multa activitate.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/nQiuXZD.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Marian,sunt din Galati si am 17 ani , sunt un baiat glumet dar si serios cand este nevoie,imi place sa joc fotbal,tenis de camp si tenis de masa,cand nu am ce face ies cu prieteni pe afara sau ma joc SA:MP.

Edited by MARIANPERY

• Nickname: Beebok

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ 3 ani.

• Level: 30

• Vârsta reală: 18 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3, "/ad", "/report aiurea".

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

News Reporter - Leader: UnknowX - Rank: 1

The Cuneo Family - Leader: Deluxe23 - Rank: 1

National Guard-Rank - Leader: CiupaNezu - Rank: 1

The Corleone Family - Leader: ChevChelios - Rank: 1

The Stracci Family - Leader: Simon_Dragos - Rank: 1

The Paterno Family - Leader: Ecs7az - Rank: 2

Red Dragon Triad - Leader: MefX - Rank: 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din "Paterno" am depus demisia deoarece am luat o pauza de joc, iar din "Red Dragon Triad" am depus demisia cu dorinta de a reintra intr-un departament.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu le-am gasit.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am fost in National Guard unde mi-a placut foarte mult de accea doresc a reintra intr-un departament, am depus demisia la acea vreme din cauza unu deces in familie.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Bineinteles.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Department deoarece, este unu din putinele locuri unde ai multe responsabilitati, imi doresc sa pot ajuta membrii din Police Department in legatura cu desfasurare joucului din punct de vedere al regulilor.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): sa_mp_041.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7/8.

• O scurtă autocaracterizare: Numele meu este Adrian, am 18 ani sunt din judetul Buzau, ador a avea mult responsabilitati, imi place sa fac glume dar nu pe seama altora, dar si sa fiu hotarat si serios cand este cazul, sunt un adept al muncii in echipa.

Edited by Beebok

• Nickname: Razvan.Rex

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De o luna

• Vârsta reală: 15

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Nu am avut vreo factiune

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Sa ii prind pe cei care circula neregulamentar

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/X1Rlnp3.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 9-10

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Dragos Alex sunt din Mioveni Arges, imi place sa ma joc SANP, Fotbal, Baschet, sunt o fire mai glumeata dar care stie sa se opreasca la momenul oportun

• Nickname: SyNceD.

• Nickname-uri anterioare: MiXtap3, QuEEn .

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ 3 ani.

• Level: 19 [500/47].

• Vârsta reală: 16 Ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0 / 3.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodata pe acest cont.

School Instructor (Rank 2).

National Guard(Rank 1).

Taxi LV(Rank 1).

Green Street Bloods(Rank 2).

Southern Pimps(Rank 2).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Green Street Bloods (06.06.2013 - Wipe) || Southern Pimps (03.07.2013 - Demisie).

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Southern Pimps.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da am mai facut parte din National Guard. L-am parasit pentru ca am acumulat 3/3 Fwarn.

• Sunteți activi pe forum?: Desigur.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc sa intru un Police Departament, pentru ca este o factiune bine pusa la punct, cu membrii prietenosi si foarte respectuosi.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Status.

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 10 ore, [Avand in vedere ca e vacanta].

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Ionut, am 16 ani, sunt din Slatina. Sunt elev in clasa a10-a la un liceu Tehnic din orasul meu, la profilul Electrotehnica. Sunt o fire sociabila, amuzanta si orgolioasa. Hobby-urile mele sunt: Fotbalul si Ciclismul.

Nickname: Patricio.

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3-4 luni.

• Vârsta reală: 18

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: -

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): El Loco Cartel,rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: La vremea aceea nu mai aveam timp de mafie si vreau sa incerc ceva nou.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/122574-el-loco-cartel-demisii-resignations/page__st__60

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte,dar imi doresc foarte mult.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da,imi place sa lucrez in echipa si sa ascult de colegii cu rank mai mare.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intu in acest departament,deoarece imi place cu ce se ocupa si pot spune ca acesta este visul meu.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/ihdzm18x9/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da,dar nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Salut,ma numesc Alexandru si sunt din orasul Urziceni judetul Ialomita.Am 1.80 m,18 ani,ochii caprui.Sunt un baiat de treaba,comunicativ,intelegator,cu bun simt,modest,glumet si inteligent.

• Nickname: Andy..

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut alte nick-uri

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani

• Level: 28

• Vârsta reală: 15 ani

• Sexul (real): M

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 pentru /report aiurea

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):The Barzini Family-rank 2,1

Fire & Medic Department-Rank 1,1

The Cuneo Family-rank 4 ,1

The Corleone Family-rank 2,1

The Paterno Family-rank 1

Verdant Family-rank 3

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: The Paterno Family-Wipe(31.07.2012) , Verdant Family-demisie(03.07.2013)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8017-verdant-family-demisii-resignations/page__st__1260

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece vreau sa ajut la prinderea infractorilor si la pastrarea linistii in oras!

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/AFNHbfQ.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-8 ore

• O scurtă autocaracterizare: Numele meu este Andrei.Imi place sa imi ocup timpul liber la PC sau cu preteni,sunt un baiat sincer,glumet si cu chef de viata.

• Nickname: Abhishek_Cool

• Previous nicknames: No

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: 5-6 months

• Real age: 18

• (Real) Gender: Male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: 1 warn because of DM

• Were you ever banned? If yes, why?: No

• Previous factions and the rank you had in them (in order): Taxi Cab Company - Rank 2, Police Department - Rank 1

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: Taxi Cab Company - Left 04.06.2013 - Reason - Wanted to join department

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): http://forum.b-zone.ro/topic/8121-las-venturas-taxi-demisii-resignations/page__st__1380

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: Yea i was in SFPD i was kicked with FP because off 2 FW in one week

• Are you active on the forum?: Yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes

• Why do you want to join the Police Department?: Cause i want to make the city more aware of the crimes and i want to be a good police officer

• Are you capable of teamwork ? Yes

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://imgur.com/1DzO07C

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 6 hours

• You are on the BlackList at a faction?: No

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes

• A short characterisation of yourself:Hello i am shubham from India. I like to play roleplay games and also outdoors games like cricket and football. I am always serious in any kind of work and i do it sincerely.

Edited by MwP Abhishek

• Nickname: Eazy_E

• Nickname-uri anterioare: AvramAndrey,PestisoR

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Peste un an jumate

• Level: 50

• Vârsta reală: 22

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru Dm si acumularea a 3 warns

The Stracci Family(rank 1) - Lider Jack

The Cuneo Family (rank 1) - Lider Bestial

The Tattaglia Family (rank 2) - Lider Norby

The Barzini Family (rank 1) - Lider Kobra

Red Dragon Triad (rank 4) - Lider Mefx si Noway

The Tsar Bratva (rank 2) - Lider [OC]Alexutzuu

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Mi-am dat demisia

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1360 . http://forum.b-zone..../page__st__1380

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Pana acum am fost doar in mafii si am invatat acest lucru.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Sa ajut la pastrarea unui oras cat mai linistit din toate punctele de verede.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/uo3powhpb/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 8-9 ore zilnic

• O scurtă autocaracterizare: Un tip sociabil ,glumet , respectos, modest. Nu sunt deloc increzut. Imi plac sporturile in special fobalul si baschetul. Nu sunt pretentios. Sunt un luptator cu mine insumi, mereu imi doresc sa realizez lucrui din ce in ce mai importante.

Edited by Eazy E 20

Nickname:Edward[CHINA]

• Previous nicknames:i dont have a previous nick name.

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?:1 year ago

• Level:15

• Real age:15

• (Real) Gender:male

• Number of ingame warnings and the reason you got them:0

• Were you ever banned? If yes, why?:yes,bug abuse.

• Previous factions and the rank you had in them (in order):0

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?:i dont have a previous faction

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): ---

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: no

• Are you active on the forum?:yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?:yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?:yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?:yes

• Why do you want to join the Police Department?:LVPD is a great faction,because this faction keeps the city clean,and keeps the players obeying the traffic rules.I'd like to join the faction to keep the city safe as much as i can.

• Are you capable of teamwork ?yes

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory):

YwIeqhv.jpg

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 12+ hours.

• You are on the BlackList at a faction?:no

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: ----

• A short characterisation of yourself:My name is Edward. Im 15 years old.Im funny,great person in teams and a hard worker.I have humor.yet,i can be serious if needed.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.