Jump to content

Verdant Family - Demisii | Resignations

Alexander
 Share

Recommended Posts

• Nick: [nWo]Revolver
  • Level: 20
  • Rank: 2
  • Vechime: About a month
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: School coming up, and I have a lot of things to do, so I cannot attend wars and trainings regularly.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Yes
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: An awesome and powerful family.
  • Alte precizari?: Keep winning turfs!

• Nick: xV3nomx
  • Level: 12
  • Rank: 1
  • Vechime: 1 saptamana si ceva
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa merg in alta factiune.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Nu prea mi-a placut.
  • Alte precizari?: -

Nick: Cruzzz

Level: 18.

Rank: 2.

Vechime: O luna si o saptamana.

De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu-mi mai place(nu mai e Raducu).

Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.

Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Baieti de treaba.

Alte precizari?: -.

Edited by South Cruz

[nWo]Revolver resignation acceptet, succes.

xV3nomx demisie acceptata, deoarece nu ai doua saptamani in factiune vei iesii cu FP 60/60.

Cruzzz demisie acceptata, succes in continuare.

• Nick: Metaphour
  • Level: 17
  • Vechime: 3 saptamani si 3 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa intru intr-o factiune pasnica.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna, cu niste baieti de treaba, si cu un lider pe masura, pacat de el.
  • Alte precizari?: M-a bucur ca prima mea factiune a fost cu succes pentru ca nu am avut recorduri negative (FW). Eu va urez bafta in continuare si sa cuceriti toate teritoriile!

• Nick: Picone
  • Level: 65
  • Rank: Soldato
  • Vechime: Două săptămâni.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Îmi încerc șansa în agenție.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Una relativ bună.
  • Alte precizari?: Îmi cer scuze, dacă nu reușesc să intru, mă întorc.

• Nick: Dany_trif
  • Level: 33
  • Vechime: O lună și două zile.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Mă retrag din mafii pentru moment.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O familie organizată, încă de pe vremea lui Raducu,
  • Alte precizari?: La revedere.

• Nick: maKed0
  • Level: 20+
  • Rank: 1 (Picciotto).
  • Vechime: 17 zile.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Am căutat ceva ce n-am găsit. Persoanele cu care mă înţelegeam bine au plecat, mă simt în plus oricum. Reaplic într-o facţiune paşnică.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Mi-am creat mai multe păreri având în vedere atâtea schimbări, în principiu una bună.
  • Alte precizari?: Sper că v-am făcut o impresie plăcută şi că nu v-am cauzat niciun fel de problemă. Salutări şi succes tuturor în ceea ce v-aţi propus să faceţi! :) Mulţumesc Picone pentru tot ce m-ai învăţat, succes în Tsar Bratva.

Edited by maKeD

• Nick: AndreeY
  • Level: 27
  • Rank: 4
  • Vechime: Aproximativ 4 luni
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Probleme personale.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani: Nu este cazul.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O factiune minunata , cu niste membri minunati si un lider pe masura.
  • Alte precizari?: Succes in continuare,sper sa cuceriti tot LS-ul.

Edited by pH AndreeeY

• Nick: Sheennn
  • Level: 46
  • Vechime: Aproximativ 3 saptamani.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Pur si simplu cel care a venit sa-mi faca pc, mi-a spus ca e totul ars si trebuie sa-mi iau altul...Nu am cu, ce ajuta atat timp cat nu pot intra la war-uri. Bafta tuturor.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Factiunea mea de suflet, cea mai frumoasa de pe server.
  • Alte precizari?: Succes in continuare

• Nick: Tatarusanu
  • Level: 21
  • Vechime: 2 saptamani si 3 zile
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa intru in LVPD
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere buna .
  • Alte precizari?:-

• Nick: Aure
  • Level: 17
  • Vechime: Nu stiu exact.
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai am timp de SA:MP in general, nu doar de Verdant.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: O parere foarte buna.
  • Alte precizari?: Imi pare rau ca trebuie sa plec, dar decat sa traiesc din cereri de invoire mai bine cedez locul altcuiva care are timp de asa ceva.

• Nick: Truda.
  • Level: 42 ( cred, nu stiu sigur )
  • Vechime: Nu stiu exact, peste 2 saptamani in orice caz!
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu mai sunt atras in niciun fel de tot ce e ... renunt pentru viata mea
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Super bine, Pharell. esti cel mai bun, cand mai intru si eu pe server sa vad ce mai e pe aici, daca mai intru vreodata, sa vad totu negru!
  • Alte precizari?: Bafta tuturor, mi-a parut bine, va sugerez si voua sa renuntati sau cel putin lasati-o mai moale cu PC-ul, dauneaza vietii in societate si plus afara e mult mai misto ca-n casa! Succes!

Edited by Truda

• Nick: [mR].Tig3r
  • Level: 19+
  • Vechime: Nu stiu exact, peste 2 saptamani in orice caz!
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Vreau sa trec de partea dreptatii sa ma duc intr-un departament in special LVPD/SFPD/LSPD.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?: Am o parerea foarte buna, membrii sunt exceptionati condusi de un om exceptionat acela fiind Pharell, dar si Rieker.xD desigur.Aici am petrecut 2 saptamani frumoase, dar nu pot minti ca in acele clipecand Raducu a pierd lideru m-am simtit putin aiurea.
  • Alte precizari?: Pharell succes cu functia pe care o ai si sa vad LS-ul negru cand voi mai da /turfs la intamplare. :)

Edited by Bl4ckTig3r

• Nick:RowE.
  • Level:55
  • Rank:1
  • Vechime:2
  • De ce doresti sa pleci din Verdant Family?: Nu am timp, viata e mai importanta.
  • Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 60 de ore (ingame) in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru Verdant Family pt minim 2 saptamani:Da.
  • Care este parerea ta despre Verdant Family dupa timpul petrecut aici?:Am o parere buna,bafta Pharell, te cunosc si stiu de ce esti in spate, arata asta la toti .
  • Alte precizari?: O zi buna .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.