Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname: Ronnie

• Nickname-uri anterioare: Seven_Alexx

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an jumate

• Level: 47

• Vârsta reală: 20

• Sexul (real): masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodata.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi LV - Rank 1, Tow Truck Company - Rank 1, Green Street Bloods - Rank 1, Verdant Family - Rank 1, Red Dragon Triad - Rank 2, Southern Pimps - Rank 2, National Guard - Rank 4, Federal Bureau of Investigation - Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: National Guard - 23.03.2013 ( Lipsa de timp ) F.B.I - 06.07.2013 ( din dorinta de a incerca ceva nou )

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): National Guard - http://forum.b-zone....s/page__st__920 FBI - http://forum.b-zone..../page__st__1020

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, din National Guard din lipsa de timp si nu doream sa tin locul ocupat, iar din FBI din dorinta de a incerca ceva nou.

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Departament deoarece imi place cu ce se ocupa, avand niste membrii seriosi si activi, cat si un lider capabil la carma factiuni.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/vpgwl2con/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6-7 ( depinde de zi )

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur, dar nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Sociabil, serios, glumet cand este cazul si imi place sa muncesc pentru a obtine ceea ce imi doresc.

Edited by R O N N I E

• Nickname: DeathlyHallows

• Nickname-uri anterioare: Mr.Bobec , Mr.Smecheru

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani.

• Level: 15.

• Vârsta reală: 16 ani.

• Sexul (real): Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedic - Rank 2 , Southern Pimps - Rank 2.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Paramedic - Demis - 26.05.2013 , Southern Pimps - Cerere de demisie(Mi-am dorit sa intru in un departament) - 30.06.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Southern Pimps- http://forum.b-zone.ro/topic/13081-southern-pimps-demisii-resignations/page__st__1440

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Desigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc sa intru in Police Departament deoarece este un departament bun din toate punctele de vedere.De cand joc pe B-Zone imi doresc sa intru in Police Departament,imi place foarte mult cu ce se ocupa si cred ca m-as descurca excelent.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6/7 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat cu simtul umorului,sociabil,simplu.Sunt muncitor si serios deoarece cand incep ceva nu il las la voie intamplarii ci fac lucrul acela pana la final.Imi fac prietenii foarte repede si ma descurc peste tot.

• Nickname: CarLiTo.

• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Un an.

• Level: 37

• Vârsta reală: 15.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: N-am primit warn.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, suicid la war.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Tow Truck Company (1), Green Street Bloods (1), Verdant Family (1), Vietnamese boys (1), Southern Pimps (1), El Loco Cartel (3), Verdant Family (2).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: El Loco Cartel (20.06.2013) - A fost o cearta intre membrii si am decis sa ies. Verdant Family (06.07.2013) - Am hotorat sa mai incerc si altceva inafara de mafie. Imi pare rau deoarece Raduku. crede ca am stat pentru rank ...

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/122574-el-loco-cartel-demisii-resignations/page__st__100, http://forum.b-zone.ro/topic/8017-verdant-family-demisii-resignations/page__st__1280#entry2134706 .

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Cum am mai spus as dorii sa incerc ceva nou. Chiar mi-ar place sa lucrez in politie.

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-6, Depinde de zi.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Adrian am 15 ani si sunt din Constanta. Imi place sportul, practic rugby de 2 ani si vreau sa fac performanta. Timpul liber mi-l petrec pe afara cu prietenii sau jucand Sa:mp. Cam atat despre mine, daca voi fi acceptat sper sa ne cunoastem mai bine.

Nickname: NimaR

• Nickname-uri anterioare: Riv3R_tAhi

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Septembrie 2009

• Level: 61

• Vârsta reală: 17

• Sexul (real): Masculin

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da 3/3 Warn

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Paterno Family Rank 2 , Tattaglia Familly rank 3 , Police Departament rank 2 , Federal Bureau Of Investigation Rank 4 , National Guard Rank 3 , Hitmen Agency Rank 1 , Etc

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Deoarece am vrut sa incerc ceva nou !

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da din Fbi , Lspd Si national Guard deoarece am vrut sa incerc altceva

• Sunteți activi pe forum?: Desigur

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece in departamente am stat foarte mult , doresc sa am o activitate si colegii care stiu sa lucreze in echipa si sa faca o treaba buna !

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://www.hostimg.org/show-image.php?id=5e59c67ab042e869a45299bd711fc5b3

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-4-5 Depinde

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu este cazul

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Ramin sunt din Bucuresti am 17 Ani imi place sa imi vad de treaba mea nu imi place sa ma bag unde nu stiu sau peste altcineva imi place sa merg pana la capat daca incep un lucru, nu-mi plac oamenii care se lauda .... Imi place sa ajut pe cei care pot , De unde dai de acolo iti da inapoi !...

• Nickname: CCB

• Nickname-uri anterioare: Bogdan.

• Level: 27

• Vârsta reală: 19 ani.

• Sexul (real):Masculin

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da. (bug abuse;abuz de heal;transfer ilegal)

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): LS Taxi Company(rank 2); SFPD(rank2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din taxi am iesit pentru banul primit pentru transfer ilegal iar din SFPD am iesit pentru 3 FW.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) : -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da, am primit 3FW.

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Am mai fost in Police Departament si pe celalalt cont si imi place.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/oemrv6ler/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 800

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da ,dar nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Lucrez bine in echipa.

• Nickname: DjSpeed

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an si 2 luni.

• Level: 35

• Vârsta reală: 16

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 - [/ad] aiurea

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, am fost, pentru DM aiurea pe politisti.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi Cab Company(2), Red Dragon Triad(1),Taxi Cab Company(2), F.B.I(4), Hitman Agency(1), Red Dragon Triad(2), Verdant Family( 2), National Guard (1).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

Verdant Family - 24.06.2013 10:57

DjSpeed a iesit din factiune

National Guard - 29.06.2013 14:07

DjSpeed a iesit din factiune (cu FP)

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am facut parte din Federal Bureau of Investigation, am vrut sa incerc ceva nou si am plecat in Hitman Agency.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Sigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Sigur ca da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi place cu ce se ocupa aceasta factiune si am cativa prieteni aici.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Click aici

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): -

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur, dar nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Salutare. Ma cheama Razvan, am 16 ani, locuiesc in orasul Buzau. Imi place sa imi fac prieteni, indiferent pe unde ajung. Respecta-ma daca vrei sa fii respectat.

Nickname: Mounir1995

• Previous nicknames: -

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: jul 2012

• Level: 20

• Real age: 18

• (Real) Gender: masculin

• Number of ingame warnings and the reason you got them: 1/3 i was a new player and i warned because i did DM in safe zone

• Were you ever banned? If yes, why?: yes , banned 1 day + warn because DM

• Previous factions and the rank you had in them (in order): Los Sontos Taxi Rank 3

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: i left the Taxi LS because i want to try on PD

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): 30.06.2013 16:15

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: no

• Are you active on the forum?: yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: yes

• Why do you want to join the Police Department?: i want to join PD because i think it is a good faction and i am ready to help it .

• Are you capable of teamwork ? yes

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://im38.gulfup.com/usFva.png

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 6 - 7 hours

• You are on the BlackList at a faction?: no

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: -

• A short characterisation of yourself: hi , my name is Mounir , i am serious , funny , i love to listen to music ~& play on b-zone server and i hope to be accepted in LVPD .

Edited by MoUniR

• Nickname: body97

• Nickname-uri anterioare: septembrie_2009

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani

• Level: 34

• Vârsta reală: 16

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: -

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporter(6), The Paterno family(2), FBI(1), The Barzini family(2), The Tattaglia family(2), The Cuneo family(2), The Stracci family(1), Taxi Cab Co.(2), School Instructor(1), Fire/Medic department(2), News Reporter(3).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am vrut sa incerc ceva nou.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Schimbare de lider.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Mi-as dori sa am si aceasta experienta in "cariera" de SA:MP.

09b6e161a44537e0dd9f016b4e4ca3f2.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da..

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Bogdan, am 16 ani, locuiesc in Baia Mare si sunt elev la Liceul de Arte din oras, unde studiez clarinetul. Sunt un tip sociabil, glumet si prietenos.

Edited by body97

• Nickname: Gang_Mihai

• Nickname-uri anterioare: Nu am mai avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani si 6 luni

• Level: 43 + +

• Vârsta reală: 19

• Sexul (real): masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3 - ad / ad

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: 3 warns, am avut niste antecedente cand am fost sublider taxi pe timpul lui master

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):NR rank 2, Paramedic - rank1 , National guard - rank1 , Stracci- rank 2 , Taxi - rank 6 ,Tow truck - rank1, Barzini - rank1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: nu mai stiu sigur, este ceva timp

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): nu mai gasesc

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: probleme personale, lipsa timpului liber

• Sunteți activi pe forum?: da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: da, inteleg

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? : Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi place actiunea, imi place sa fiu mereu in centul acesteia si sa ajut departamentul cu ce pot, prin activitate si devotament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/ldb3vflpb/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: depinde, sunt zile in care am treaba si poate nu pot dedica foarte mult timp jocului, dar am si timp liber cand imi pierd timpul

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): nu, adica nu stiu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: da

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat de 19 ani, sunt o fire mai glumeata dar cat se poate de serioasa si incerc sa fac ceea ce imi place. Imi dedic majoritatea timpului liber reparand calculatoare si jucandu-ma sa:mp.

Nickname: Shust

• Level: 26

• Vârsta reală: 18 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, 3 zile.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

Green Street Bloods, rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Abuz de heal .. !

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi place foarte mult.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/ewx80p1ad/

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 7-89 ore !.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Dorinel si sunt din Petrila Judet Hunedoara !. Imi place sa inot si sa joc SAMP. Sunt un baiat optimist, imi place sa fiu util si sunt capabil sa iau decizii rapide si corecte. De asemenea, sunt un bun prieten care te ajuta la nevoie.

• Nickname: Sebi_Jr

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut alte Nickname-uri.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani si cateva luni.

• Level: 43 +

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3 warns

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Am fost banat o data pentru gresirea parolii de 3 ori.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine) :

• Fire & Medic Departament rank 5
  • Fire & Medic Departament rank 3
  • The Tattaglia Family rank 3
  • The Tattaglia Family rank 3
  • The Tattaglia Family rank 1
  • The Cuneo Family rank 4
  • The Tattaglia Family rank 2
  • Fire & Medic Departament rank 2
  • The Stracii Family rank 2
  • Fire & Medic Departament rank 2
  • School Intructor rank 2
  • School Instructor rank 1
  • Taxi Cab Company rank 3
  • Tow Truck Company rank 1

Taxi Las Venturas:

31.03.2013 15:59

sebi_jr a intrat in factiune

30.05.2013 00:32

sebi_jr a iesit din factiune

Tow Truck Company:

12.06.2013 20:32

sebi_jr a intrat in factiune

15.06.2013 16:13

sebi_jr a iesit din factiune (cu FP)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Este ceva vreme de atunci si nu il mai gasesc.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da , am fost in F&M de foarte multe ori , multe dintre ele le-am parasit din cauza wipe-urilor dese de acum multa vreme

• Sunteți activi pe forum?: da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Bine inteles.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? : Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Iubesc dreptatea si departmentele .Am avut ocazia sa folosesc serviciile voastre si am ramas impresionat de corectitudinea, seriozitatea si rapiditatea membrilor. Acest fapt mi-a dat de inteles ca au un lider capabil. Pe langa asta, sunt pasionat de departmente si vreau sa ajut cum pot eu mai bine.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://s21.postimg.o...f/sa_mp_024.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 ore/zi

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca este cazul , da.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt o persoana serioasa , calma , imi place sa interactionez cu oamenii , imi place sa ajut pe cei care merita . Respect regulile impunse , dar imi place sa fiu respectat la randul meu . Incerc de fiecare data sa imi fac treaba cat mai bine pentru a multumi pe cei din jur si pentru a ma multumi pe mine . Sunt o fire sociabila, serioasa si intotdeauna sunt gata sa ajut, ori de cate ori imi este cerut. Imi place sa respect regulile si ordinele, atata timp cat nu sunt date in bataie de joc si cu lipsa de respect. Pe oriunde merg caut sa las o impresia cat mai buna. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde, de la oricine.

Edited by Sebi Jr

• Nickname: Baross

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 6-7 luni

• Vârsta reală: 18

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, am jignit un player zicandui "retard"

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi Cab Company LS - rank 3 ; The Paterno Family rank 2 ; Southern Pimps - rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Wipe

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Sigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Sigur ca da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi place cu ce se ocupa aceasta factiune .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): esaesa.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): - Nu

• O scurtă autocaracterizare: Salut ma numesc Luis am 18 ani si sunt din Galati . Imi place sa imi petrec timpul liber cu prieteni, sa ma joc Sa:Mp, Dota 2, sa ascult muzica. Sunt sociabil, imi fac prieteni repede, sunt de incredere.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

• Mounir1995
  • body97
  • Andy..
  • Eazy_E
  • Ronnie
  • CarLiTo.
  • NimaR
  • DjSpeed
  • Gang_Mihai
  • Sebi_Jr

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER

RESTUL RESPINSI, PUTETI REAPLICA PESTE O SAPTAMANA.

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

Edited by Inferno27

• Nickname: proof.

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2010

• Level: 16

• Vârsta reală: 13

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu

Green Street Bloods - Rank 2

San Fierro Taxi - Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am vrut sa incer ceva nou.

Green Street Bloods - 24.06.2013

San Fierro Taxi - 10.07.2013

• Sunteți activi pe forum?: Desigur.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur!

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in acest departament deoarece doresc sa imi fac datoria cat mai bine si sa imi fac o imagine buna fata de ceilalti membrii.

imgur.com/Yh6uIa5

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 10 ore

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Cristi. Am 13 ani si locuiesc in orasul Iasi. Sunt un baiat sociabil, punctual si respectuos. Timpul liber mi-l petrect cu prietenii sau jucandu-ma Sa-Mp.

• Nickname: .Dany.

• Nickname-uri anterioare: Nu am mai avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 6 luni.

• Level: 22+.

• Vârsta reală: 16 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3(DB si jignire la level mic).

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

El Loco Cartel(Rank 2)-Lider Extesy

Avispa Rifa(Rank 2)- Lider Marco

Red Dragon Triad (Rank 2) - Lider Noway

Southern Pimps(Rank 1)- Lider Sonny

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Mi-am dat demisia.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există); Nu le mai gasesc.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Pana acum am fost doar in mafii si am invatat acest lucru.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Sa ajut la pastrarea unui oras cat mai linistit si sa ajut la buna desfasurare a jocului din punct de vedere legal.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/6n9cyp269/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8 ore/zi.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat de 16 ani si sunt din jud Galati. Sunt un tip sociabil , respectos, intelegator, muncitor si saritor in orice situatie. Imi place sa joc fotbal si sah, sa ies cu prietenii, iar in lumea virtuala imi place sa joc SA:MP si jocuri de strategie. Cam aceasta ar fi scurta mea caracterizare.

• Nickname: Mosby

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 29.03.2013 (3 luni si jumatate)

• Level: 17

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0 / 3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu, niciodata

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics (rank 2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Pentru a aplica in Police Department.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8096-paramedics-cereri-demisii/page__st__1420

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu

• Sunteți activi pe forum?: Sigur

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca mi-am dorit din totdeauna sa fac parte din Police Department, este pe gustul meu, imi place cu ce se ocupa etc.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/9wVZnOK.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur, insa nu se pune problema

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Mihai am 19 ani si sunt nascut in Constanta insa acum louiesc in Galati. Sunt un tip glumet, comunicativ, indraznet, imi place sa imi fac noi prieteni pe oriunde merg. Hobby-ul meu cel mai mare, daca pot spune asa, este fotbalul, m-as putea caracteriza ca fiind un "obsedat" dupa el. Cam atat despre mine intr-o scurta caracterizare

• Nickname: triplux1996

• Level: 18+

• Vârsta reală: 18

• Sexul (real):Masculin

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da. de 3 ori parola gresita.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Southern Pimps rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: pentru 3FW

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există) : -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:NU.

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:DA.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece am multi prieteni aici.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/wE7XDa2.png

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 4-5

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da .

• O scurtă autocaracterizare: Ma descurc bine la lucrul in echipa.

user-000562677.png

bar-000562677.png

Edited by triplux1996

• Nickname: xLifeEssence

• Nickname-uri anterioare: Nu am.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 1 luna si jumatate.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Am fost banat o singura data,dar admin-ul gresise id-ul.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Rank 1-Los Santos Taxi,Rank 1-Red Dragon Triad

16.06.2013 17:27

xLifeEssence a iesit din factiune (cu FP)

05.07.2013 15:33

xLifeEssence a iesit din factiune (cu FP)

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte,dar imi doresc foarte mult sa intru in Las Venturas Police Department

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da si sunt pregatit sa suport consecintele.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Eu consider ca da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece nu am mai facut parte dintr-un departament si ar fi o experienta noua pentru mine.Doresc sa ajut factiune cu abilitatile mele.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/1qzToK2.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6 ore+,depinde de zi.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur,imi doresc sa fac parte din LVPD deci sunt dispus sa o platesc.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un tip glumet dar serios cand trebuie.Imi place sa socializez,sa-mi fac prieteni noi,sa ies cu ei in oras,sa joc fotbal si sa ma plimb cu bicicleta..

Edited by LifeEssence

• Nickname:Jhaffy

• Nickname-uri anterioare:Fabrizzio(59+CONT vandut)CuSToM-Cont spart=>banat)

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Din 2009.

• Level:Pe acest cont 19+.

• Vârsta reală:18

• Sexul (real):M

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:In toata "cariera" mea de pe comunitate am fost banat 1 zi,pentru dm aiurea.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):School Instructor-rank 4

Tow Truck Company-rank 5

Tow Truck Company-rank 1

Stracci Family-rank-5

Tattaglia Family-rank 2

Cuneo Family-rank-2

Paterno Family-rank-4

Hitman Agency-rank 4

Taxi-rank3

LSPD-R3

F/M-Rank 1

Red Dragons-1

Southern-1

El Loco-1(wipe)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Demisie si wipe.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):-

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da,nu mai stiu motivul pentru care am iesit din factiune,a fost acum mult timp,probabil demisie,dar din pacate nu mai exista linkul.

• Sunteți activi pe forum?:Non-stop.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Desigur.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Vreau sa ajut cu tot ce pot aceasta factiune,sa imi creez "o cariera " in LVPD.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://imgur.com/YxhzZIk http://imgur.com/1yTGOCj

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:Non-stop aproape.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Din cate stiu, nu dar daca sunt cumva,voi achita.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Alex,locuiesc in Constanta.Am frumoasa varsta de 18 ani.Sunt un fericit,deoarece zilele acestea am reusit sa imi carnetul.Ca si fire sunt un baiat descurcaret,de gasca si iubitor de distractie.

• Nickname: Bogdibmx

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an si 5 luni

• Level: 46

• Vârsta reală: 16 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 (live)

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru comportament non rp.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporter (2), Paramedics (4), National Guard (2), Verdand family (3), Red Dragons (2), Hitmen Agency (2)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit Red Dragons acum 3 luni jumate pentru a intra in Hitmen Agency si am iesit azi (13.07.2013) din Hitmen Agency pentru a aplica in LVPD.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8019-agency-resignations/page__st__540

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Lipsa de timp.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa ma alatur LVPD-ului, deoarece am multi prieteni aici si vreau sa intru din nou intr-un department, iar acesta mi se pare potrivit pentru mine.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/6wv0g6lqx/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6+

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Bogdan, locuiesc in Cluj Napoca si am varsta de 16 ani fara 4 zile. Sunt o fire prietenoasa, calma si cu bun simt. Imi ajut prietenii si persoanele care merita. Nu imi prea plac certurile, de aceea incerc pe cat posibil sa le aplanez, dar daca respectivul prezinta o doza ridicata de nesimtire, nu stau cu mainile la spate. Incerc sa fac cat mai bine ceea e imi propun sa fac, nu imi place sa lucrez cu jumatati de masura. Consider ca cele mai importante lucruri intr-o comunitate / colectiv sunt respectul si toleranta, fara acestea nu rezolvi nimic.

• Nickname: AshimaP

• Nickname-uri anterioare: AshimaPetrisor

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Decembrie 2012

• Level: 15

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu, pe acest cont.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics, Rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Mi-am dat demisia (probleme personale)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8096-paramedics-cereri-demisii/page__st__1400#entry2135480

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Pe AshimaPetrisor, am fost in National Guard si am fost demis deoarece am primit ban.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Evident

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Desigur

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa aplic in Police Department deoarece este o factiune importanta pe acest server, imi place activitatea pe care o desfasoara acest departament, mi-a placut activitatea din National Guard, cred ca mi se potriveste, in plus activarea mea in aceast departament ma va ajuta sa ma dezvolt ca si jucator al acestui server.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/6uFIo8H.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: depinde de necesitate... pot acorda pana la 8 ore cumulate in fiecare zi

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un tip serios, descurcaret cu un simt al umorului serios care se ghideaza dupa principiul "Cand e de munca, muncim, iar cand e de distractie ne distram". Sunt adeptul disciplinei, profesionalismului, imi palce sa fac totul ca la carte si accept cu incredere orice critica la adresa mea, deoarece cand esti critical poti evolua.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.