Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname: JJamaLL

• Nickname-uri anterioare: darkestwrath

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani, cu pauze.

• Level: 28

• Vârsta reală: 17 ani.

• Sexul (real): Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

Paramedic - Rank 3

Southern Pimps - Rank 1

Vietnamese Boys - Rank 1

National Guard - Rank 1

Federal Bureau of Investigation - Rank 2

Taxi LV - Rank 2

Green Street Bloods - Rank 3

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Penultima facţiune a fost Taxi LV. Am părăsit Taxi LV pe 20.02.2013 deoarece doream să fac parte dintr-o mafie. Am părăsit Green Street Bloods pe 22.05.2013 deoarece am luat o pauză de sa:mp dar acum doresc să-mi reîncep activitatea pe serverul RPG.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Desigur. Taxi LV - http://forum.b-zone....xi#entry1732281 ; Green Street Bloods - http://forum.b-zone....80#entry1997748

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am mai făcut parte din National Guard şi Federal Bureau of Investigation. Am părăsit National Guard deoarece m-am transferat în Federal Bureau of Investigation. Am părăsit Federal Bureau of Investigation deoarece luasem o pauză de sa:mp pentru că aveam nişte probleme.

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da, nu sunt genul de om care să se plictisească repede de o facţiune.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da, am luat la cunoştiinţă toate topicurile departamentului de poliţie din Las Venturas.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc să fac parte din Police Departament deoarece consider că această muncă mi se potriveşte perfect şi că mi-aş putea duce orice misiune la bun sfârşit.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i42.tinypic.com/jrsbyg.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Acum că este vacanţa de vară pot intra oricând pe server, depinde de cum îmi programez timpul.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Eu prefer să fiu descris de alţii, dar pot spune totuşi că îmi place să muncesc pentru ceea ce îmi doresc şi nu renunţ uşor. Sunt deasemenea o persoană cinstită, pot să spun că am avut parte de o educaţie destul de bună.

Edited by J J a m a L L

• Nickname: EmmetT

• Nickname-uri anterioare: aLyn.masteR

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de 3 ani si 7 luni

• Level: 41

• Vârsta reală: 17 ani

• Sexul (real): Masculin

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Nu mi le amintesc pe toate, ultima factiune a fost Barzini si am avut rank 3.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Pe ultima am parasit-o pentru Hitmen.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Am fost inactiv pana de curand, ea este facuta cu 3-4 luni in urma.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Am fost 8 luni in FBI si am iesit de acolo pentru mafie.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Bineinteles.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Am fost inactiv, timp de 4 luni din cauza liceului, e vara si am timp sa joc si imi doresc sa ma reapuc, iar PD este un departament activ care iti ofera multe avantaje care te atrag spre un gaming activ.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://img826.imageshack.us/img826/7807/tt8.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8 h/zi

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu sunt.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurtă autocaracterizare: Am o personalitate stabila, nu imi place sa fac scandal si sa ma iau de lume aiurea, dar sunt foarte agresiv daca sunt atacat, iar daca te-ai luat de mine..suporti consecintele.stiu sa imi argumentez foarte bine faptele si sunt capabil sa iau decizii rationale. Sunt sportiv de performanta, timpul liber mi-l petrec afara cu prietenii sau la pc. Ambitios, amabil , imi place sa respect regulile si cred ca nimic bun nu ti se poate intampla daca astepti sa iti pice din cer, daca vrei ceva anume, fa ceva in privinta asta.

• Nickname: RackeTzZz

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Pe acest server joc de 8 luni si o saptamana.

• Level: 26

• Vârsta reală: 17

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School Instructors (rank 1), News Reporter (rank 3) .

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: 2/3 Fw in perioada de teste (24.01.2013), respectiv demisie (12.07.2013).

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1160

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc sa intru in Police Department pentru ca este o sansa pentru mine de a incerca ceva nou pe acest server, tinand cont ca nu am mai facut parte dintr-un departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/UhaOyC2.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-9 ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur, dar nu se pune problema.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc George, am 17 ani si locuiesc in orasul Titu, Dambovita. Sunt un tip glumet, calm, comunicativ si serios in tot ceea ce se implic, imi place sa-mi fac noi prieteni. Hobby-urile mele sunt fotbalul si jocurile pe pc.

Edited by Racketzzz

• Nickname: B1oS

• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc din 2011 , dar mai reapucat acum 5 luni

• Level: 26

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: limbaj pe /ad ( mi-a fost spart contul ), si pentru wrong password.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi LV ( Rank 4 )

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit Taxi LV pentru ca voiam sa incerc ceva nou si am iesit pe data de 09.07.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1420

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca nu am mai fost niciodata intr-un departament si ca imi place foarte mult cu ce se ocupa departamentele.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/a5XULOn.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4 ore.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Dochia Adrian sunt din Judetul Suceava, orasul Falticeni, am 1.86 inaltime, ochii caprui, parul brunet, imi viata reala imi place sa joc Fotbal si sa ies in oras, iar in viata virtuala imi place sa ma joc Sa:mp, Fifa,Counter-Strike.

Edited by B1oS

• Nickname: Jerome_Garcia

• Previous nicknames: None

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: 2 years

• Level: 25

• Real age: 17

• (Real) Gender: Male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: 0

• Were you ever banned? If yes, why?: yes someone hacked my account, and dm a long time ago

• Previous factions and the rank you had in them (in order): Cuneo Rank 1

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: I stopped playing the game for a long period of time. Because I lost internet connectivity I think I was automatically resigned. In 2012

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any) :-

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: No

• Are you active on the forum?: Yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes

• Why do you want to join the Police Department?: : Because i think the FBI is very organized, very strong and are very nice. I want to help them be the best!

• Are you capable of teamwork ? Yes

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): f36dlx.png

2enrpmg.png

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 5-10

• You are on the BlackList at a faction?: No

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes

• A short characterisation of yourself: ?: I am very loyal and and am willing to dedicate my life to fighting crime. I do not put up with anything and I obey the rules.

I live in Australia and have good manners, kind, friendly, funny and trustworthy. I love working in a team and am also a helpful member of the B-ZONE community, always ready to assist i.e. donating money etc. I have a lot of friends in-game and out of game.

Edited by Jerome Garcia

• Nickname: [F4L]Blade

• Nickname-uri anterioare: Blade_Trinity

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 ani

• Level: 96

• Vârsta reală: 18

• Sexul (real): M

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru abuz.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Pimps - rank 2, LSPD - rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Pimps - 12.07.2013; LSPD - 05.06.2013. Am iesit pentru a intra in Hitmen.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone....20#entry2040139

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Diverse motive

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Este un dep. serios.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/fhd9b2iab/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Peste 3.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• O scurtă autocaracterizare: Glumet, serios si linistit. (Ai zis scurta)

• Nickname: [mR].SteH

• Nickname-uri anterioare: Stephano

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproape 1 an

• Level: 32

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu

-Tow Truck Compnay-Rank 2-26 zile-Lider Tohaneanu

-Taxi Cab-Rank 1-15 zile-Lider Giuliano

-F.B.I-Rank 1-17 zile-Lider ByFyDo

-Cuneo-Rank 1-7 zile-Lider KiNNNder.

-El Loco Cartel-Rank 1-14 zile-Lider Extesy

-SFPD-Rank 1-12 zile-Lider Seba97

-Verdant Family-Rank 1-8 zile-Lider Rieker

-Tow Truck Company-Rank 1-5 zile-Lider [OC]Blue_BlooD

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

-Verdant Family-Nu am fost prezent la war-uri,motive personale

-Tow Truck Company-Am fost inactiv la un Targ al factiuni

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu exista

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da,SFPD un departament foarte bun si serios si l-am parasit pentru 2/3 Fw in perioada de teste,F.B.I am parasit prin demisie pentru a incerca o mafie

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da,sunt de acord

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru ca doresc sa fac parte dintr-un departament, vreau sa incerc o experienta noua si provocari noi si imi place sa lucrez in echipa.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/v8xr83jql/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8 ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da,sunt de acord

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Stefan am varsta de 17 ani si sunt din Botosani. Imi place sa ajut lumea si sa fac glume. Tin la gluma si sunt o persoana putin energica.

Edited by mR SteH

• Nickname: Mike_Harrison

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 11 luni.

• Level: 15.

• Vârsta reală: 12 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 Limbaj.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedics Departament- rank 2, News Reporter- rank 1 si Southern Pimps- rank 2.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: In News Reporter am fost demis deaorece am picat perioada de teste si in Southern Pimps am fost demis pentru ca am acumulat 3/3 FW (Nu mai stiu datele).

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, nu am mai facut parte.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Eu imi doresc sa intru in Police Departament pentru ca as vrea sa ajut departamentul cu ce pot eu mai mult.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://iceimg.com/i/59/ea/59e59c7a2f.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Robert, am 12 ani si sunt din Arad.Sunt o fire prietenoasa, serioasa, activa, intelegatoare caruia ii place sa lucreze in echipa.Mie imi place sa ma joc SA-MP si fotbal cu prieteni.

• Nickname: DeathlyHallows

• Nickname-uri anterioare: Mr.Bobec , Mr.Smecheru

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Peste 3 ani .

• Level: 17

• Vârsta reală: 16

- Paramedic - rank 2,lider uiDivo ;

- Southern primps - rank 2, lider Sonny.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

- Paramedic - Demis- 26.05.2013

- Southern Pimps - Cerere de demisie- 30.06.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Southern Pimps- http://forum.b-zone.ro/topic/13081-southern-pimps-demisii-resignations/page__st__1440

Sunteți activi pe forum?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Pana acum am fost doar in mafii si am invatat acest lucru.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Sa ajut la pastrarea unui oras cat mai linistit din toate punctele de verede.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/uVlmEUn.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 8-9 ore zilnic.

• O scurtă autocaracterizare: Pai sunt un baiat de 16 ani care traieste in Maramures. Imi decdic tot timpul liber comunitatii B-zone. Sunt multe lucruri bune despre mine pe care vi le pot impartasi, cum ar fi: o minte matura, posibilitatea de a lucra in echipa, dar si lucruri care nu sunt tocmai bune si pe care nu doresc sa le impartasesc mereu deoarece nu ma mandresc cu ele. Sunt in clasa a 9a la un Liceu Tehnic si asta imi permite sa intru pe SA:MP destul de mult timp deoarece nu am un program prea incarcat. Pe langa tot ce am precizat mai sus imi place sa ies cu prietenii si sa ma uit la filme. Imi place in special sa ma uit la seriale (politiste) deoarece imi place cum se aplica legea si turnurile pe care le ia filmul. Sper ca ati citit destul cat sa ma cunoasteti mai bine. Succes tuturor !

• Nickname: K3nZor

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an

• Level:33

• Vârsta reală:17 ani

• Sexul (real):masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:3/3 warns si parola incorecta.

The Paterno Family x2 -rank 1/2

The Stracci Family-rank 2

The Cuneo Family-rank 1

Red Dragons Triad-rank 2

Avispa Rifa-rank 3

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Demisie

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/122573-avispa-rifa-demisii-resignations/page__st__120

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?:Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi doaream de foarte mult timp.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/76jbj2bnn/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da

• O scurtă autocaracterizare: Salut ma numesc George am varsta de 17 ani locuiesc in orasul Braila sunt o fire ambitioasa,prietenoasa.In timpul liber imi place sa ies cu prieteni pe afara sa joc fotbal si sa-mp

• Nickname: Razvan_je

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut alte Nickname-uri

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani cu pauze

• Level: 22 (171/86)

• Vârsta reală:16

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1 deoarece eram la inceput si am folosit un limbaj indecent.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru DM in SafeZone la level mic.

Tattaglia Family-Rank 2

Fire & Medic Department- Rank 1

Taxi Cab Company-Rank-2

Fire & Medic Derartment-Rank 1

De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Deoarece s-a dat wipe ,dar data nu mi-o amintesc.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):A fost acum ceva timp si nu le mai gasesc.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da, in Fire & Medic Department , deoarece nu mai aveam timp sa stau pe sa-mp.

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Desigur.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Iubesc dreptatea. Am avut ocazia sa apelez la serviciile voastre si am fost uimit de rapiditate si seriozitate membrilor. As dori sa ajut si eu cat pot de bine.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):http://imgur.com/KPXuFeR

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da

• O scurtă autocaracterizare:Salut,sunt Razvan am 16 ani si sunt din Prahova.Sunt o persoana serioasa , calma , imi place sa interactionez cu oamenii , imi place sa ajut pe cei care merita . Respect regulile impunse , dar imi place sa fiu respectat la randul meu . Incerc de fiecare data sa imi fac treaba cat mai bine pentru a multumi pe cei din jur si pentru a ma multumi pe mine . Sunt o fire sociabila, serioasa si intotdeauna sunt gata sa ajut, ori de cate ori imi este cerut. Imi place sa respect regulile si ordinele, atata timp cat nu sunt date in bataie de joc si cu lipsa de respect. Pe oriunde merg caut sa las o impresia cat mai buna. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde, de la oricine.

Edited by AvasT

• Nickname: kabiX

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 07/09/2011 ( Am avut 2 pauze )

• Level: 17+

• Vârsta reală: 17 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 ( Limbaj : coaiee )

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi Cab Company ( rank 1 ), Fire&Medic Department ( rank 2 ), The Tsar Bratva ( rank 1 ), Verdant Family ( rank 1 ).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit Tsar Bratva pentru ca liderul era inactiv, nu mai avea grija de factiune, la war-uri nu aveam nici rank 4+ on pentru /attack si asa am decis sa ies, iar din Verdant Family am iesit deoarece nu mi-am gasit locul in acea factiune, si cu dorinta de a intra in Las Venturas Police Department !

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Verdant , Bratva nu mai gasesc.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca este un departament serios, si vreau sa am de aface cu infractorii.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8 ore.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, sunt Daniel din Calarasi, sunt o fire ambitioasa, de bun simt, foarte serios cand trebuie, glumet cate odata ( in limita bunului simt ).

• Nickname: Valkyrie

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Nu stiu o data aproximativa .

• Level: 15

• Vârsta reala: 19

• Sexul (real): Masculin .

• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ati fost banati vreodata? Daca da, de ce?: Nu

• Factiunile anterioare si rank-ul în acestea (în ordine): School Instructor rank 2 .

• De ce a?i parasit ultimele doua factiuni ?i data în care ati ie?it?: Din School Instructor am iesit pentru ca vroiam sa incerc ceva nou .

• Link-uri catre demisiile ultimelor doua factiuni (daca exista): -

• Ati mai facut parte dintr-un departament? Daca da, de ce l-ati parasit?: Nu

• Sunteti activi pe forum?: Da

• În?elegi ca Police Department este un departament serios ?i trebuie sa ai un limbaj ?i comportament exemplar?: Da

• În?elegi ca daca nu stai cel putin doua saptamâni în Police Department vei ie?i cu 60 Faction Punish?: Da

• Ati citit Regulamentul Police Department împreuna cu celelalte topicuri importante ?i sunteti de acord ca veti fi sanc?ionati pentru încalcarea acestora?: Da

• De ce doriti sa intrati în Police Department?: Pentru a ferii lumea de infractiuni si a face ordine in randul soferilor ce merg neregulamentar in trafic punand viata in pericol si ceilorlati participanti la trafic .

• Poza cu /stats, detective skill ?i /time (obligatoriu): http://imgur.com/568uQDK

• Numarul de ore petrecute în joc fara AFK: 4-5 ore .

• Te afli pe BlackList-ul unei factiuni? (specifica factiunea): Nu

• Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurta autocaracterizare: Ma cheama Alexandru si locuiesc in Bucuresti . Imi place lucrul in echipa , stiu sa fac o gluma buna cand e cazul , optimist si un baiat la locul meu .

Edited by Valkyrie4Fun

• Nickname: [pH]Xperience

• Nickname-uri anterioare: Buntz_Love

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De aproape 1 an.

• Level: 21, aproape 22.

• Vârsta reală: 15.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat pana acum.

SF Taxi Company->Rank 3

El Loco Cartel->Rank 2

FBI->Rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: El Loco Cartel am parasit-o pentru a putea intra in FBI iar data este :

14.06.2013 19:55

FBI am parasit-o pentru a putea aplica in LVPD iar data este : 14.07.2013 21:25

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):

El Loco Cartel-> http://forum.b-zone.ro/topic/122574-el-loco-cartel-demisii-resignations/page__st__80

FBI-> http://forum.b-zone.ro/topic/8015-fbi-cereri-de-demisie/page__st__1020

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am facut parte din Federal Bureau of Investigations. L-am parasit pentru a aplica in LVPD.

• Sunteți activi pe forum?: Da, chiar foarte.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Evident.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Sunt de acord.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? DA, sunt perfect de acord cu el.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da, lucru dovedit si in factiunile anterioare.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Police Department a insemnat mult pentru mine inca de la un level mic, intotdeauna mi-am dorit sa fiu eu cel care confisca o licenta sau imparte amenzi. In plus, am foarte multi prieteni in LVPD si intr-adevar, este o factiune respectata.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/o56wxgjjr/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Fara AFK joc in jur de 9-10 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu, nu ma aflu pe niciun blacklist.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Sigur, fara nici cea mai mica ezitare.

• O scurtă autocaracterizare: Numele meu este Ilies Raul Andrei si am varsta de 15 ani. Sunt un baiat bun care asculta si imi place mult sa ajut pe toti cei care imi cer ajutorul de fiecare data. Imi place sa ii ascult pe cei mai in varsta si sa le urmez sfaturile, am bunul simt si stiu sa respect pe cei ce merita, dar la randul meu astept si eu respect. Hobby-urile mele sunt: Sa:Mp-ul, Fotbalul, iesitul cu prietenii, distractia ca oricarui alt baiat..Imi place sa imi petrec timpul alaturi de prieteni sa ma distrez alaturi de acestia si sa cunosc persoane noi!

• Nickname: Radw

• Nickname-uri anterioare: hitman0415

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de aproximativ 5 luni

• Level: 19

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: pe contul vechi, nu am stiut ca s-au regenerat parolele, si am bagat parola gresita de trei ori

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): LS Taxi rank 1; Red Dragons Triad rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: LS Taxi demisie (27 mai); Red Dragons Triad wipe (mefx a lasat liderul, nu mai stiu exact cand)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): LS Taxi (pagina 3) http://forum.b-zone....ns/page__st__40

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte dintr-un alt departament

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Imi asum acest lucru

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Categoric

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Department deoarece este un departament ce se respecta cu membrii si lideri buni, si datorita faptului ca la inceput membrii fac parte din Politia Rutiera, acest lucru ma incanta foarte tare

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/ac0kcwyf1/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: De obicei joc aproximativ 10 ore pe zi (chiar si mai mult, cand nu am ce face)

• O scurtă autocaracterizare: Buna seara ! Ma numesc Radu, sunt din Bucuresti si am 17 ani. De obicei sunt foarte meticulos in lucrurile pe care le fac, nu las treburile neterminate, nu ma grabesc, nu lucrez de mantuiala. Sunt o persoana activa, respectoasa, politicoasa si muncitoare. Ajut de fiecare data cand am posibilitatea sa o fac. De asemenea, am si cateva hobby-uri acestea find masinile si fotbalul.

Edited by wdaR

• Nickname: [F4L]Blade

• Nickname-uri anterioare: Blade_Trinity

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 ani

• Level: 96

• Vârsta reală: 18

• Sexul (real): M

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru abuz.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Pimps - rank 2, LSPD - rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Pimps - 12.07.2013; LSPD - 05.06.2013. Am iesit pentru a intra in Hitmen.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone....20#entry2040139

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Diverse motive

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Este un dep. serios.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/fhd9b2iab/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Peste 3.

• O scurtă autocaracterizare: Glumet, serios si linistit. (Ai zis scurta)

Retrag. Scuze!

• Nickname: Razvan_Jackson

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an.

• Level: 30

• Vârsta reală: 13 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 - DM aiurea.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: 1 data - /q on wanted.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): News Reporters ( rank 2 ), Paterno Family ( rank 1 ), Paterno Family ( rank 1 ), News Reporters ( rank 1 ), Fire & Medic ( rank 1 ), The Tsar Bratva ( rank 2 ), National Guard ( rank 2 ), Avispa Rifa ( rank 1 ), Southern Pimps ( rank 1 ), El Loco Cartel ( rank 1 ), National Guard ( rank 1 ).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: El Loco Cartel ( 2/3 FW in perioada de teste ) - 25.06.2013. National Guard ( Sa incerc ceva nou ) - 15.07.2013.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): El Loco Cartel -, National Guard - http://forum.b-zone..../page__st__1040

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, Vroiam sa incerc noile mafii.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Deoarece este o provocare pentru mine, si doresc sa-mi fac noi prieteni.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/9auebluxd/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Razvan Cristian, am 13 ani si locuiesc in Arad. Sunt o fire serioasa si amuzanta. Imi place sa fac lucruri noi, sa ma distrez impreuna cu prietenii si sa ma joc jocuri.

Edited by SB RazvanJackson

• Nickname: Gang3Xplore

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: aproximativ 6 luni

• Level: 32

• Vârsta reală: 15

• Sexul (real): masculin

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodata.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School Instructor, GSB, LS Taxi, F.B.I, Verdant Family - rank 1; 69 Pier Mobs, Southern Pimps- rank 2.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: 69 Pier Mobs am parasit-o pentru a intra in Verdant Family in data de 26.06.2013.

Verdant Family am parasit-o deoarece m-am saturat de mafii in data de 6.07.2013.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Click, Click2

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am mai fost in F.B.I si am parasit aceasta factiune deoarece nu eram pregatit pentru a face parte dintr-un departament.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Bineinteles

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da, si il voi respecta.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi plac mult departamentele si LVPD este cel mai potrivit pentru mine si pentru ca ma simt pregatit sa fac parte din acest departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/k3hEAi4.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-8 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu pe nici un blacklist.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu se pune problema.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Bogdan, am 15 ani si locuiesc in Galati. Sunt un om cum se cade si la locul lui, imi place sa ma fac remarcat prin fapte bune si sa imi fac prieteni noi. Acesta sunt eu prezentat in cateva cuvinte.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Bogdibmx bar-000394514.png

JJamaLL bar-000233183.png

EmmetT bar-000108433.png

B1oS bar-000347688.png

Mike_Harrison bar-000444299.png

Razvan_Jackson ( transfer din National Guard ) bar-000446244.png

Gang3Xplore bar-000553537.png

RackeTzZz bar-000506811.png

K3nZor bar-000386622.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.

• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESTUL RESPINSI, PUTETI REAPLICA PESTE O SAPTAMANA.

Edited by Inferno27

• Nickname: [CBN]CrisTi.

• Nickname-uri anterioare: Fcd1948

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 6 luni

• Level: 40

• Vârsta reală: 23 ani.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, Dm.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Avispa rifa (1),69 Pier Mobs (2) , Southern Pimps (3)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: 69 Pier mobs (probleme personale ), Avips rifa (numai cunosteam pe nimeni acolo )

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): 69 Pier mobs - http://forum.b-zone....s/page__st__100 , Avispa Rifa - http://forum.b-zone....s/page__st__100

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc foarte mult sa incerc un departament si cred ca acesta este potrivit pentru mine.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Cristi , sunt din Bucuresti , am 23 de ani , imi plac jocurile pe calculator , fotbalul si sa ies in oras cu prietenii la bere.

Edited by CBN Cristi

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.