Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

lvpdlogo1.png

• Nickname: [69]PatrioT

• Nickname-uri anterioare: PatrioT, [GF]Nevermor3.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an+.

• Level: 35.

• Vârsta reală: 16 ani.

• Sexul (real): Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 - am numit "prost" un jucator.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: -

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

S9H5q5i.png - Rank 2.

fZFYGfz.png - Rank 1.

hmZYCD2.png - Rank 2.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din pacate nu m-am putut adapta in GSB, iar in Tsar Bratva mi-am dat demisia.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): click!

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, acum ceva timp. Nu mai tin bine minte motivul.

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi place cu ce se ocupa, vreau sa ajut cu ordinea.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): click!

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 8 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da, dar nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: SaluT! Ma numesc Virgil. Locuiesc in orasul Craiova, am preafrumoasa varsta de 16 ani. Imi plac jocurile pe P.C, din cand in cand joc baschet cu prietenii, merg la plaja :).

Nickname: AlyN17

• Nickname-uri anterioare: -

• Level: 68+

• Vârsta reală: 19

• Sexul (real): masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: da am fost, Tentativa de afaceri ilegale, conturi sparte,

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): In Vietnamese Boys de 8 ori (rank 1-3),Green Street Bloods de 5 ori(rank 1-2), Southern PimpS(rank 1), Verdant Family (rank 1), National Guard(rank 1), LsPd (rank 1), FBI (rank 1), The Tsar Bratva (rank 1), Red Dragon Triad, (rank 1), News Reporter(rank 1), LV Taxi (rank 1), School Instructors(rank 1-2), Southern pimps (rank 1).lv Pd - rank 1 el loco rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Shouthern pimps-20.05.2013,Verdant Family -21.04.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da am mai facut parte din LsPd- am iesit sa ma duc in s.i, Fbi-am luat 3fw ...Ng-cerere demisie luasem ban.

• Sunteți activi pe forum?: da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece vreau sa ajut la prinderea infractorilor, vreau sa ajut la dirijarea circulatie, vreau sa incerc o experienta noua, sa imi ajut colegii si factiunea, si imi plac departamentele

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): click

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 25/24 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da

• O scurtă autocaracterizare: Salut ma numesc Alin,am 19 ani si sunt din Dragasani.Sunt un baiat muncitor, respectos,sociabil.Imi place sportul, sa ies cu prieteni la un suc, o bere, imi plac jocurile la PC mai ales SA:MP!

• Nickname: hassan96

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4luni

• Level: 19

• Vârsta reală: 15ani

• Sexul (real): M

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School Instructor-rank1|SFPD-rank1|Vietnames Boy-rank1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: SFPD-pentru a-mi ajuta un prieten cu mafia.(2-8-2013)|Vietnames Boy-pentru a aplica aici.(05-08-2013)

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da,am scris mai sus.

• Sunteți activi pe forum?: da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un departament frumos,respectat si cu un lider pe masura.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/LLc8OGS

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 368

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: da

• O scurtă autocaracterizare: Ma consider o persoana sociabila,haioasa si inteligenta.

• Nickname: RAZVANVR6

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an si 1 luna.

• Level: 28

• Vârsta reală: 14 ani.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, odata pentru deranj event si odata pentru DM in safe-zone.

LS Taxi 02.04.2013 - 14/4/2013 Lead/Sublead. - Shobo/VAG - Rank 1

Verdant Familiy 21/04/2013 - 5/05/2013 Lead/Sublead. - DieseL/sKillz - Rank 1

The Tsar Bratva 16/05/2013 - 30/05/2013 Lead/Sublead - [F4L]Nielsen/RiekeR - Rank 1

San Fierro Police Departament 8/06/2013 - 22/06/2013 Lead/Sublead - Seba97/Razvan14 - Rank 1

Verdant Familiy 24/06/2013 - 29/06/2013 Lead/Sublead - RIEKER/[mR].PhaReLL - Rank 1

El Loco Cartel - 12/07/2013 - prezent. - Lead/Sublead. - AndreyNh0/Madytz. - Rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Verdant Family - Am avut 2 reclamatii, din care au rezultat 2 fw-uri, fiind in perioada de teste am fost demis.

El Loco Cartel- Nu ma mai simteam in apele mele acolo, pur si simplu foarte multi colegi s-au schimbat, nu imi mai placeau war-urile din SF(prea multa dusmanie, si multe altele, nu dau loc la discutii)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): El Loco Cartel (click)

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, din San Fierro Police Departament, l-am parasit deoarece doream sa incerc dinou o mafie, si am facut o greseala.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa opresc fugarii care pun in pericol vietiile cetatenilor din San Andreas.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Click

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 10 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Razvan, am varsta frageda de 14 ani, imi plac masinile, jocurile pe calculator. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la plaja, cu bicicleta prin parcuri. Restul veti descoperii pe parcurs.

Edited by RAZVANVR6

• Nickname: DavisoN

• Nickname-uri anterioare: kVb_bV / Compaq

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: ~ 3 ani

• Level: 51

• Vârsta reală: 16

• Sexul (real): Masculin

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: O singura data de catre adminul Ice. pe motiv dovezi pe skype, dar am fost indreptatit de catre Bobo fiind unbanned.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): LV Taxi (1) / Cuneo Family (6) / Barzini Family (5) / National Guard (4) / LSPD (1) / FBI (1) / Paterno Family (1) / Stracci Family (1) - Am scris numele factiunilor vechi, deoarece de cand cu update-ul n-am mai facut parte din mafii.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: National Guard (Am luat o pauza de la SA:MP) - 05/07/2013 // FBI (Trebuia sa ma pun sa invat, aveam note slabe din cauza PC-ului) - 17/03/2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): National Guard // FBI

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da am mai facut parte si le-am parasit din motive bine intemeiate, deobicei nu ies din factiuni pana nu-mi termin datoria in acea factiune, adica sa o ajut cat pot de mult.

• Sunteți activi pe forum?: Bineinteles.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Nici nu se va pune problema.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Desigur.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa mentin ordinea si disciplina pe raza orasului Las Venturas, pentru a nu se provoca accidente si alte evenimente neplacute.

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore, depinde de zi, in unele zile mai mult, in altele mai putin.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Evident.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat in varsta de 16 ani din Constanta, imi place sa citesc carti, sunt pasionat dupa jocurile pe PC dar si PS3, seara imi place sa ies in oras cu amicii, ador sa merg la fotbal, este singurul sport dupa care ma "topesc", echipa mea preferata fiind Farul Constanta evident.Sunt un tip calm, nu prea ma cert des, prefer sa tac si sa-mi vad de treaba mea.Nu imi place sa ies cu ceva in evidenta, prefer sa stau in banca mea, sunt un tip simplu si ma consider de treaba, la fel si prietenii care ma cunosc in realitate.

• Nickname: Bl4ckTig3r

• Nickname-uri anterioare: Valkyrie

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani.

• Level: 18.

• Vârsta reală: 15.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3 warn.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Complice DM ( la level mic eram nab).

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School Instructor - rank 2, Vietnamese Boys - rank 2.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am dorit sa intru in SFPD sau LVPD, deoarece imi doresc asta de cand m-am apucat pe acest server cu nickname-ul actual.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/8021-vietnamese-boys-demisii/page__st__1440 ( Vietnamese Boys) | http://forum.b-zone.ro/topic/8164-school-instructors-demisii-resignations/page__st__520 (School Instructors)

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, dar imi doresc foarte mult.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da aici este un departament, glumele nu sunt bine venite.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da sunt constient de asta.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da sunt de acord.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Asta imi place cel mai mult in departament, deci prin urmare raspunsul meu este DA.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Mereu mi-am dorit sa dau tot ce pot pentru acest departament si sa imi dedic timpul meu pentru LVPD si nu in ultimu rand sa ma ocup de infractiroi care distrug linistea publica.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Maxim 30 de minute cand ma duc la masa la ora 12:00 si la ora 18:00.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da sunt de acord.

• O scurtă autocaracterizare: Salut numele meu este George, am cincisprezece ani si locuiesc in judetul Constanta, iar in timpul liber imi place sa-mi petrec timpul la calculator, iar in general sunt o persoana calma si in general cand mi-am inceput o treaba nu renunt pana nu o termin.

Edited by G4L BlackTig3r

• Nickname: aNNNdrei

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din vara trecuta, dar in timpul anului scolar am luat o mica pauza datorita unor probleme personale.

• Level: 16

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 warns - DM aiurea

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, 3/3 warns

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): The Cuneo Family - rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Ultima factiune am parasit-o datorita inactivitatii mai mari de 3 zile.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da, desigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Motivul pentru care doresc sa intru este ca nu am intrat vreodata intr-un departament, iar pe langa aceasta, membrii acesteia sunt respectati si civilizati, sactionand pe jucatorii care incalca legea.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/aDjNFpV

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da, dar momentan nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Andrei, am 16 ani, fiind in clasa a X-a la profilul matematica-informatica. Imi place sa ies cu prietenii, sa ma plimb cu bicicleta, sa joc fotbal si table.

• Nickname: Mrradu

• Nickname-uri anterioare: [mR].CrypTmaKeR.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 ani cu intreruperi

• Level: 34

• Vârsta reală: 17 ani

• Sexul (real): M

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3 cand eram level mic.pentru dm

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Am dat /q la somatia unui politist

Vienameze boys-rank2

Verdant Fanily-rank 2

Green Street Bloods -rank 1

The tsar bratva -rank 3

Souther pimps-rank 1

Tow truck companu-rank 1

Taxi -rank 2

News reporter -rank2

Sfpd -rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am vrut sa ma las de joc o perioada.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da am mai fost in sfpd,am vrut sa ma las o perioada de joc

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi place cu ce se ocupa,si am prieteni aici

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/gkueay7q9/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7ore/zii

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurtă autocaracterizare: Ma numes Radu,am varsta de 17 ani locuiesc in Bucuresti,in timpul liber imi place sa ma distrez cu prieteni,sa ies cu fetele,chesti obisnuite.

Edited by danny313

• Nickname: RazvanPopovici

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: ~ 1 an

• Vârsta reală: 17

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): -

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Bineînțeles.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Le citesc de 2 zile încoace deoarece este visul meu să devin un officer iar pentru asta am învățat regulamentul foarte bine.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece până acum am stat retras, nu am avut facțiuni anterioare, dar m-am păstrat pentru un departament, acum a venit timpul sa aplic, deoarece am suficient timp și suficientă răbdare să stau cu radarul și să sancționez pe cei care circulă ilegal.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Apasă

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 9-10 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, sunt Florin, am 17 ani, sunt un băiat simplu, îmi place să mă joc SA:MP, să ies în cartier împreună cu prietenii și să joc basketball.Am aproape 2 metrii, joc basket de performanță, m-am apucat acum 5 ani, încă de când eram un ciutan și m-a ajutat foarte mult.Sunt un tip calm, retras, nu-mi place să ies în evidență cu nimic.Cam atâta pot spune despre mine, vă puteți da singuri seama ce fel de persoană sunt dacă stați să mă cunoașteți.

• Nickname: XiseR

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 6 luni dar cu o mica pauza

• Level: 18

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3 Nu am primit

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat.

School Instructor Rank 1

Red Dragon Triads Rank 1

69 Pier Mobs Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

Red Dragon Triads am parasit fiindca m-am certat in perioada de teste (09/05/2013)

69 Pier Mobs am parasit fiindca am fost inactiv cateva saptamani (14/06/2013)

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am facut parte.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da , desigur

• De ce doriți să intrați în Police Department?: As dorii sa intru in Police Departament fiindca este o factiune activa si serioasa cu niste membrii de treaba. Doresc sa curat stranzile de infractori si sa amendez playerii care nu respecta regulile de circulatie. As dorii sa imi fac prieteni noi. Nu am mai fost in departamente si de aceea as dorii sa intru in Police Departament. Doresc sa ajut acest departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/fPrNthU.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore , daca nu am treaba chiar si toata ziua

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat de 17 ani si locuiesc in Satu Mare, In timpul liber imi place sa ma joc SA:MP , basketball si football cu prieteni. Sunt un baiat competitiv , amuzant , serios , punctual , sociabil

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Cemil - ACCEPTAT bar-000531721.png

BladeSttar - ACCEPTAT bar-000350131.png

[b2w]CraNe - ACCEPTAT bar-000383331.png

[69]PatrioT - ACCEPTAT bar-000400274.png

AlyN17 - ACCEPTAT bar-000291213.png

RAZVANVR6 - ACCEPTAT bar-000462230.png

DavisoN - ACCEPTAT - bar-000028524.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.

• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

PauLyNNho - Nu consider ca esti pregatit sa te alaturi acestui departament.

dutzuqq - Minti in aplicatie, nu ai avut rank 2 in Taxi LV.

Ciufulici - Nu consider ca esti pregatit sa te alaturi acestui departament.

SilveR_Gaby - Nu imi place cum ai parasit ultima factiune.

hassan96 - Nu te-ai remarcat in celelalte 3 factiuni, nu imi inspiri incredere.

Bl4ckTig3r - Nu ai poza cu /stats.

aNNNdrei - Nu consider ca esti pregatit sa te alaturi acestui departament.

Mrradu - Minti in aplicatie. Nu ai avut rank 3 in Tsar Bratva

RazvanPopovici - Nu ai nici o factiune precedenta. Nu consider ca esti pregatit sa te alaturi acestui departament.

XiseR - Din ultimele 2 factiuni ai iesit cu FP. Nu imi inspiri incredere.

PUTETI REAPLICA PESTE O SAPTAMANA.

!!! LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA IN CONTINUARE !!!

• Nickname: RAZVANVR6

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 an si 1 luna.

• Level: 28

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, odata pentru deranj event si odata pentru DM in safe-zone.

LS Taxi 02.04.2013 - 14/4/2013 Lead/Sublead. - Shobo/VAG - Rank 1

Verdant Familiy 21/04/2013 - 5/05/2013 Lead/Sublead. - DieseL/sKillz - Rank 1

The Tsar Bratva 16/05/2013 - 30/05/2013 Lead/Sublead - [F4L]Nielsen/RiekeR - Rank 1

San Fierro Police Departament 8/06/2013 - 22/06/2013 Lead/Sublead - Seba97/Razvan14 - Rank 1

Verdant Familiy 24/06/2013 - 29/06/2013 Lead/Sublead - RIEKER/[mR].PhaReLL - Rank 1

El Loco Cartel - 12/07/2013 - 05/08/2013 - Lead/Sublead. - AndreyNh0/Madytz. - Rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Verdant Family - Am avut 2 reclamatii, din care au rezultat 2 fw-uri, fiind in perioada de teste am fost demis.

El Loco Cartel- Nu ma mai simteam in apele mele acolo, pur si simplu foarte multi colegi s-au schimbat, nu imi mai placeau war-urile din SF(prea multa dusmanie, si multe altele, nu dau loc la discutii)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): El Loco Cartel (click)

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, din San Fierro Police Departament, l-am parasit deoarece doream sa incerc dinou o mafie, si am facut o greseala.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa opresc fugarii care pun in pericol vietiile cetatenilor din San Andreas.

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 10 ore.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Razvan, am varsta frageda de 14 ani, imi plac masinile, jocurile pe calculator. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la plaja, cu bicicleta prin parcuri. Restul veti descoperii pe parcurs.

- Am invatat mai bine acum, sper sa mi se acorde o a doua sansa, deoarece nu vreau sa dau cu piciorul.

Edited by RAZVANVR6

• Nickname: Deuce.

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Un an.

• Level: 16.

• Vârsta reală: 18 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3. Il am de un an de cand m-am apucat pentru limbaj.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, odata pentru schimbare rent la payday.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Avispa Rifa, Rank 2.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Avispa Rifa(demisie)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/122573-avispa-rifa-demisii-resignations/page__st__180

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca ar fi prima data intr-un departament si imi place munca de politist.

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8h.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Cosmin, am varsta de 18 ani si locuiesc in Bucuresti. Sunt o fire sociabila, caruia ii place sa-si faca noi prieteni. Momentan imi urmez studiile la Liceul Teoretic "Marin Preda" in ultimul an si anume clasa a XII-a. Hobby-ul meu este fotbalul, dar si jocurile pe calculatoare.

• Nickname: dutzuqq

• Nickname-uri anterioare: Dutzu123

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc de aproximativ 3 luni

• Level: 25

• Vârsta reală: 16 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am primit warn

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat niciodată

• y1SlQ0M.png - Rank 1
  • FYpEL5N.png- Rank 1
  • 6nnGrcd.png- Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1420 şi http://forum.b-zone..../page__st__1380

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu , nu am mai făcut parte dintr-un departament , dar îmi doresc

• Sunteți activi pe forum?: Cât timp sunt activ pe joc sunt şi pe forum

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da , am citit şi sunt de acord

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece vreau să ajut foarte mult acest departament , pentru că a fi poliţist este o muncă grea şi apreciez foarte mult munca lor .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/faBvqvX.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Aproximativ 5- 6 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu , nu mă aflu pe nici un Blacklist

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da , sunt de acord

• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Andrei si am varsta de 16 ani . M-am născut în judeţul Prahova , un oraş minunat cu nişte oameni muninaţi . Mă aflu la liceul Alexandru Ioan Cuza cu profilul Filologie ( intensiv engleză ) . Trăiesc viaţa din plin , îmi place să mă distrez , să ies cu prietenii prin cluburi sau la petreceri , cu bicicletele sau rolele orice să mă distrez . Sunt o fire puţin orgolioasa , dar ştiu să şi zâmbesc . Hobby-urile mele sunt sportul , motoarele si bineînţeles : calculatorul .

Edited by dutzuqq

• Nickname: RoLLs.

• Nickname-uri anterioare: Nu am

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: August 2012

• Level: 19

• Vârsta reală: 12

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am primit niciodata

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Tow Truck Company rank 1,El Loco Cartel rank 2,Green Street Bloods rank 1,The Tsar Bratva rank 1,Taxi LV rank 1,Vietnamese Boys rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Taxi LV am parasit pentru ca e vara si nu puteam sta on data:5 iulie.Iar Vietnamses Boys am iesit pentru ca era dezorganizare si prea multa ura data:5 august

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Taxi LV: http://forum.b-zone..../page__st__1400 Vietnamese Boys: http://forum.b-zone..../page__st__1440

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am facut si de accea vreau sa fac parte.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da eu mai mereu lucrez in echipa

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi place foarte mult

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://s7.postimg.or...3/sa_mp_000.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore sau chiar mai mult

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Mihai,am 12 ani si sunt in clasa a VII-a.Locuiesc in comuna Cernatesti judetul Buzau.Am ochii albastri,par blond si am simtul umorului.

Edited by R0LLs

• Nickname: RoCkeT.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 7 luni.

• Level: 22

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru transfer ilegal de bani.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): El Loco Cartel- rank 2, The Tsar Bratva- rank 1 si Taxi LS - rank 1 ( nu au mai fost locuri pentru a da si eu testul)

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Taxi LS- nu au mai fost locuri pentru a putea da testul, iar din The Tsar Bratva am fost demis deoarece am avut defectiuni cu PC-ul .

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am avut ocazia.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Vreau sa intru deoarece imi place cu ce se ocupa acest departament si vreau sa-l ajut cat pot eu mai mult.

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Dragos, am 16 ani si locuiesc in Constanta. Practic un sport, rugby si vreau sa ajung la performanta. Sunt o persoana prietenoasa, amuzanta, intelegatoare si care are capacitatea de a lucra in echipa.In timpul liber ma joc SA:MP si imi place sa ma distrez.

• Nickname:ThePower

• Nickname-uri anterioare:Stefan_Alex, HeadSHot

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:3 ani

• Level:25

• Vârsta reală:15

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:-

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:-

69 Pier mobs - Rank 1

Red Dragon Triad - Rank1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Probleme personale

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):-

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da F.B.I a fost de mult nu prea mai stiu.

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Deoarece vreau sa aplic leage, nu prea am vazut politisti activi si vreau sa fiu primul.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/5fqbm7qr7/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:5-6

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):-

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:-

• O scurtă autocaracterizare:Salut, ma numesc Stefan am 15 ani locuiesc in judetul Ilfov, sunt un tip de treaba, glumet si cu cei 7 ani de acasa.

• Nickname: SilveR_Gaby

• Nickname-uri anterioare: /

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2012 august

• Level: 58

• Vârsta reală: 21

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: de 2 ori (DB fara sofer) - Transfer ilegal .

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Tattaglia Rank 1, Taxi LV factiunea veke rank 1 , Verdant Family Rank 2 , Stracci Rank 1 , Tow Truck Company Rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Pentru ca eram satul sa tractez si a fost un mic conflict din cauza liderului .

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu mia acceptat demisia din ttc ultima factiune pt ca am zis ca lideru e imatur si a luato precum e o jignire.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu prima data e .

• Sunteți activi pe forum?: 50 de ori pe server minim mai mereu controlez cate ceva .

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da imi place sa lucrez in team .

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca mereu a fost dorinta mea si consider ca este o factiune potrivita pentru mine pentru ca sunt activ si serios .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/b9XMwXL.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 10-12 ore pe zi 14.00-02.00-03.00 depinde .

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu nu cred

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da normal

• O scurtă autocaracterizare:Salut ma numesc Gabi am 21 de ani in timpul meu liber joc SA:MP . Sunt un baiat de treaba am cei 7 ani de acasa , respect daca sunt respectat si dau orice daca esti sincer cu mine .

• Nickname: PROOF.

• Nickname-uri anterioare: mR.oTTo si multe altele.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 3 ani.

• Vârsta reală: 13

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

Green Street Bloods - Rank 2

San Fierro Taxi - Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am vrut sa incerc cate ceva nou.

( Check signature pentru data ).

• Sunteți activi pe forum?: Desigur!

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Sa ard playerii care nu respecta regulile de circulatie !

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Cristi si am 13 ani. Locuiesc in frumosul oras Iasi. Timpul liber mi-l petrec cu prietenii sau jucandu-ma SaMp.

• Nickname: cristian_mzn

• Nickname-uri anterioare: Nu am mai avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De un an

• Level: 29

• Vârsta reală: 18 ani

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): LV Taxi rank 1 si 69 Pier Mobs rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: LV Taxi pentru a incerca ceva nou iar 69 Pier Mobs am fost demis

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): LV Taxinu il mai gasesc iar 69 Pier Mobs nu exista iar data nu o mai stiu

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un departament bun si activ,si imi place meseria de politist

• Poză cu /stats, detective skill și /time(obligatoriu): http://postimg.org/image/6wcoks77f/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore pe zi

• O scurtă autocaracterizare: Salut,ma numesc Cristian si am 18 ani. Sunt un baiat serios cand este cazul,amuzant si intelegator.Imi place sportul si sa imi petrec timpul liber cu prietenii si jucandu-ma SAMP.

Edited by CristianMzn

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Deuce. - ACCEPTAT - bar-000401721.png

RoCkeT. - ACCEPTAT - bar-000580483.png

PROOF. - ACCEPTAT - bar-000559713.png

cristian_mzn - ACCEPTAT - bar-000402519.png

RoLLs. - ACCEPTAT - bar-000460659.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.

• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

RAZVANVR6 - aplicatie facuta pentru +1, deabia ai picat testu si faci iarasi aplicatie ?!

dutzuqq - Din ultimele 2 factiuni ai iesit cu FP, nu imi inspiri incredere.

ThePower - Nu ai nici o factiune precedenta, nu consider ca ai experienta necesara pentru a te alatura acestui departament.

SilveR_Gaby - aplicatie pentru +1, ai fost respinsa acum 2 zile si iar aplici ?!

PUTETI REAPLICA PESTE O SAPTAMANA.

!!! LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA IN CONTINUARE !!!

Mai sunt 3 locuri disponibile !

Edited by Inferno27

• Nickname: Thundr

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de prin 2010

• Level: 15

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: -

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: /call 112 la event.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Barzini rank 1. Vietnamese Rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: A fost dezastru cu noul lider Coza si am decis sa ies.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1440

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: -

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Sa fiu departea Justitiei.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://iceimg.com/i/a2/96/30179eae3b.png

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): -

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: -

• O scurtă autocaracterizare: Un baiat glumet care isi vede de treaba lui si care este dornic sa-si faca noi prieteni.

Edited by redix

• Nickname: Alex_Workout

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De aproximativ 5 luni.

• Level: 15.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3 pentru Dm cand eram incepator.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru Dm si deranj event la level mic.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Vietnamese Rank 1, 69 Pier Mobs Rank 1, Verdant Family Rank 1, Vietnamese Boys Rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Am parasit ultimee 2 factiuni, deoarece in Verdant nu am dat testul de arme si in Vietnamese Boys am facut abuz de heal si de aia m-au demis.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Nu exista.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, am facut parte din departamente inca.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece niciodata nu am facut parte dintr-un departament si as vrea foarte tare, la fel in departamente membrii sunt activi si seriosi.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/euvv154pp/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 7-8 ore.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da,sunt de acord dar nu este cazul.

• O scurtă autocaracterizare: Un baiat glumet, serios, activ si cu cei 7 ani de acasa. Am simtul umorului bine dezvoltat dar urasc glumele proaste.

• Nickname: Alexan

• Nickname-uri anterioare: Aken

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2008

• Level: 18

• Vârsta reală: 19

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 ad cu rob

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, transfer ilegal de bani.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): F/M rank 4, National Guard rank 4, Rroms rank 3, La cosa nostra rank 3, Yakuza rank 1, Taxi Cab Company rank 1, LVPD rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Taxi Cab Company Demis din cauza banului iar LVPD Demisie.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): LVPD http://forum.b-zone....ns/page__st__40

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da am facut parte din National Guard si LVPD, demisie in ambele cazuri.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este o factiune activa.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/JOkfiV0.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4-5 depinde de zi.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Alexandru si am varsta de 19 ani. Pasiunile mele sunt Jocurile video, FootBalul si Anime-urile iar pe moment invat sa devin Bucatar Profesionist.

Edited by nWo Roronoa Zoro

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.