Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

• Nickname: =Vlad=

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut alte nick-uri.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani.

• Level: 55

• Vârsta reală: 16 ani.

• Sexul (real): Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): The Stracci Family (rank 1), Taxi Cab Company (rank 1), The Cuneo Family (rank 1), The Tattaglia Family (rank 1), The Cuneo Family (rank 2), The Stracci Family (rank 2), The Paterno Family (rank 1), The Barzini Family (rank 2), Taxi Cab Company (rank 1), School Instructors (rank 1), School Instructors (rank 6), Paramedics (rank 1).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Cerere demisie: School Instructors 14.08.13, Paramedics 14.09.13.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): School Instructors - http://forum.b-zone.ro/topic/8164-school-instructors-demisii-resignations/page__st__860

Paramedics - http://forum.b-zone.ro/topic/8096-paramedics-cereri-demisii/page__st__1500

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• Sunteți activi pe forum?: Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un departament foarte bine organizat care stie cum sa lucreze in echipa, si de aceea as dori sa ma alatur acestei factiuni.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/MC3mf3w.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-8 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Vlad, am 16 ani, locuiesc in Chisinau, Republica Moldova. In timpul liber imi place sa ma plimb cu prietenii sau sa ma joc la PC. Sunt un baiat serios, prietenos am simtul umorului.

Las Venturas Police Departament.

Aplicatie:

Nickname:[CBN]Black07

• Nickname-uri anterioare: _Black_

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 1 an.

• Level: 22+

• Vârsta reală: 17 ani.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

1.Taxi Cab Company LS -Rank1.

2.Soutern Pips -Rank 1-wipe.

3.Soutern Pips-Rank 2

4.El Loco Cartel -Rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Soutern pips am vrut sa incerc un departament /dar am ales mafie. El Loco Cartel -a trebuit sa plec intr-un turneu.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): El Loco Cartel http://forum.b-zone....s/page__st__140 Soutern pisps nu o mai am .

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai avut ocazia.

• Sunteți activi pe forum?: Da destul de des.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da inteleg.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da l=-am citit.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Department pentru ca este locul in care m-as stabilii mai mult, pentru ca imi place place foarte mult sa stau la rutiera si sa stabilesc ordinea in trafic. Poate pe viitor voi aplica si in SWAT si ma voi schimba de la restabilirea ordinii in trafic la restabilirea ordinii pentru civili.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/jp31gk4h1/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da sunt de acord.

• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Donu Raul am 17 ani si locuiesc in Bucuresti.. Sunt un tip de treaba,prietenos,amabil,respectuos,atent si serios care nu tolereaza glumele aiurite. Mereu sunt dornic sa invat cat mai multe lucruri noi si imi place sa duc totul la extrem. Cat despre comportamentul pe server, pot spune ca este impecabil. Respect pe toati playerii, dar am si eu limite. Pana acum nu am avut probleme cu cineva. Cat despre departament, imi place foarte mult colectivul si chiar as dorii sa intru.

Edited by CBN Black

• Nickname: KenoN.

• Nickname-uri anterioare: -.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 12 Martie 2013 :-?

• Level: 34

• Vârsta reală: 14 Ani.

• Sexul (real): masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: De 3 ori , comportament non-rp, nesimtire si deranj event

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Green Street Bloods rank 1 x2 , 69 Pier Mobs rank 3 , El loco cartel rank 1 , The tsar bratva rank 1 .

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Demisie in el loco ( Ar fi trebuit sa plec in vacanta ) The tsar bratva ban ..

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone....s/page__st__200

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

• Sunteți activi pe forum?: Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Categoric

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa-mi fac prieteni noi si sa tinem legea la putere !

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/i...dwahj6vtt/full/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: cat este nevoie .

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:da

• O scurtă autocaracterizare: Sunt o fire calma, care cauta prietenia.. Nu incep sa fac scandal ca-n piata . De abia astept sa fim colegi :> !

Edited by KenoN

• Nickname: Grey

• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Din data de 28.09.2011

• Level: 20

• Vârsta reală: 17 ani

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, am uitat parola.....

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Am avut o pauza lunga si am uitat ordinea factiunilor. Ultima factiune este National Guard(rank 1).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din cauza ca a trebuit sa iau o pauza de la calculator.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am facut parte din PD pe vremea cand era Kelton lider. Am iesit din cauza unei neintelegeri cu un jucator.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Departament pentru a ajuta la mentinerea linistiei si pacii dintre jucatorii de pe server.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/juz7ms4.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 830

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur...

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un baiat ambitios si foarte organizat. Imi place sa imi fac noi prieteni si ma integrez destul de usor in noi grupuri de prieteni/colegi. Imi place sa rad si sa ma simt bine alaturi de prietenii mei.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

AddisoN bar-000540943.png

CrackSwoka bar-000487311.png

zGabi bar-000473716.png

=Vlad= bar-000237040.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • GREET
  • JAZZZZY
  • [bTD]ZYNC

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.

• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.

• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

$Amine_Saidi$ - To apply in a department you must have at least rank 3 in a inferior faction (peaceful, gang) [or superior - hitmen].

Kevinless - Nu ai avut rank 3 in Taxi LV.

[CBN]Black07 - pentru a putea aplica într-un departament e nevoie ca membrul sa aiba minim rank 3 într-o fac?iune inferioara (pasnica, gang) [sau superioara - hitmen].

Kenon. - ai interdictie in factiuni pana in Februarie 2014.

Grey - pentru a putea aplica într-un departament e nevoie ca membrul sa aiba minim rank 3 într-o fac?iune inferioara (pasnica, gang) [sau superioara - hitmen].

PUTETI REAPLICA PESTE O SAPTAMANA.

LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA IN CONTINUARE ! MAI SUNT 3 LOCURI DISPONIBILE !

LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT IS RECRUITING ! 3 MORE AVAILABLE PLACES !

Edited by Inferno27

• Nickname: [GF]Vasy.

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 2 ani.

• Level: 41

• Vârsta reală: 15 ani.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):F.B.I r1, GSB r1, Southern Pimps r5, LSPD r2, El Loco Cartel r1, SFPD r1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: 11.04.2013, 09.07.2013. Motivul a fost ca trebuia sa plec in vacanta si nu am avut timp.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/122577-sf-police-department-demisii-resignations/page__st__100

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da. Sa incerc altceva.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Sa ajut factiunea cu orice.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/wre38kmyl/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Intre 17:00--23:00 deoarece scoala o am dimineata.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, numele meu este Cristian, am varsta de 15 ani, locuiesc in Piatra Neamt. Imi place sa joc football si sa ma distrez cu prietenii mei.

• Nickname:CheChe

• Nickname-uri anterioare:Nu am

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:9 decembrie 2012

• Level:20

• Vârsta reală:15 ani

• Sexul (real):Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):69 Piers Mobs rank 3 / Fire medic departaments rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Leam parasit deoarece am acumulat 3/3 fw.Nu mai stiu data.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):-

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu

• Sunteți activi pe forum?:Da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da, inteleg

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Deoarece mi se pare un lucru foarte frumos de a fi politist.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/cq1hn8ozf/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:9-8 ore

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da

• O scurtă autocaracterizare:Salut ma numesc Danut si am 15 ani.Locuiesc in orasul Sighisoara din judetul Mures.Practic fotbal de la varsta de 9 ani.Sunt un om matur si cu pofta de viata.

• Nickname: ReXoNa.Vicious

• Nickname-uri anterioare: ReXoNa, [LM]ReXoNa

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Joc pe B-zone de aproximativ 1 an si 6 luni.

• Level: 54

• Vârsta reală: Am 18 ani, luna viitoare voi implini 19 ani pe data de 14.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, am luat ban pentru limbaj si kamicaze dar asta acum cateva luni.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi Las Venturas - rank 3.

Southern Pimps - rank 1.

69 Pier Mobs - rank 2.

Vietnameze Boys - rank 1.

Straccy - Rank 2.

El loco cartel - rank 1.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din Vietnameze am fost demis deoarece iam reprosat liderului ca face diferente intre prietenii saisi jucatorii simplii. Din Southern pimps am decis sa plec pentru ca nu imi placea.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Imi pare rau nu am.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut niciodata parte dintr-un departament dar simt ca acum este cazul sa intru.

• Sunteți activi pe forum?: Da, chiar foarte activ.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Inteleg foarte bine acest lucru.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da, sunt de acord.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da, cu siguranta.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Eu consider ca am capacitatea de a lucra in echipa.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc foarte mult sa intru in Police Departament pentru ca imi place corectitudinea. Mereu mi-am dorit sa intru dar nu am avut timp sau am fost respins, iar acum simt ca este momentul potrivit sa imi incep cariera de politist.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): [imgur](http://i.imgur.com/RoCTIdj.png)

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Joc aproximativ 4, 5 ore pe zi minim.

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu ma aflu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da, sunt de acord.

• O scurtă autocaracterizare: Numele meu este Mihai, sunt o fire comunicativa, indrasneata, serioasa si foarte perfectionista. Imi place sa duc un lucru la capat daca ma apuc de el, ma acomodez foarte repede peste tot si sunt prietenos. Unde ma duc imi place sa las loc de Buna ziua. Sper sa ma cunoasteti voi mai mult personal.

• Nickname: Rocky.Balboa

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 2 ani.

• Level: 43.

• Vârsta reală: 16.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 (/ad pentru rob)

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): 3xVietnamese Boys (rank 1), Southern Pimps (rank 1), 2xTTC (rank 1), 2xLV Taxi (rank 1), SFPD (rank 1), News Reporter (rank 1).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: SFPD (dorinta de a incerca ceva nou - 24.05.2013), News Reporter (m-am lasat de SAMP in perioada vacantei - 31.05.2013)

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da (SFPD). Am parasit acest departament pentru ca urma sa ma retrag in perioada vacantei si doream sa intru intr-o factiune pentru refugiu, dar n-a fost sa fie cum mi-am dorit.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa?: Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca am inceput sa activez din nou si simt ca acest departament mi se potriveste.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/za8hnsl.jpg

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: ~2000.

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un tip cu o minte deschisa la tot ce este nou, imi place sa vad realitatea vietii si uneori incerc sa trec peste pragul imposibilitatii. Imi place sa descopar lucruri noi, sa invat cate ceva din toate si la randul meu sa pot invata pe altii. Sunt independent si hotarat pe ceea ce vreau sa fac in viata. Sunt responsabil si lucrul asta ma face fericit. Imi place sa-mi creez singur drumul in viata si sa ma pot tine pe propile mele puteri.

Edited by B Rocky

• Nickname: Edward_Nisan

• Nickname-uri anterioare: Nisan

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de aproape 1 an

• Level: 35

• Vârsta reală: 17 ani

• Sexul (real): Masculin

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:1/3 pe la lvl 5-6 deoarece am blocat intrarea la pay'n'spray

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da pentru afaceri ilegale (pe la lvl 12-13) . Al doilea nu l-am luat eu ci fratele meu se juca pe server si a facut reclama primind ban pe IP pentru reclama si automat jucand de pe PC-ul meu am luat si eu, am vorbit cu kelton si mi-a sugerat sa imi schimb ip-ul .

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School Instructor rank 2 si LV Taxi Rank 3

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: In data de 31 martie , School Instructor l-am parasit prin primavara deoarece nu mai aveam timp de report iar LV Taxi am iesit pe data de 9 iulie deoarece am fost nevoit sa plec si doream sa intru intr-un departament si deoarece primisem acel ban pe IP pe care l-am explicat mai sus .

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): School Instructor -> http://forum.b-zone.ro/topic/8164-school-instructors-demisiiresignations/page__st__740 LV Taxi -> http://forum.b-zone.ro/topic/8121-las-venturas-taxi-demisii-resignations/page__st__1420

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da,chiar imi place

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Eu imi doresc sa intru in Police Departament deoarece am auzit numai lucruri bune despre aceasta factiune de la fosti membri. De asemenea am fost uimit din cele spuse de rapiditate si corectitudinea membrilor acestui departament.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/47nwog29t/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-4 ore in timpul scoli iar in week-end 5-6 ore (stiu ca nu stau cat stau altii insa fiecare ora este muncita cu truda pentru tot ce imi propun sa fac)

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu, din cate stiu eu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da

• O scurtă autocaracterizare : Ma numesc Edi am 17 ani si sunt in clasa a XI-a . Sunt o persoana serioasa , calma , imi place sa interactionez cu oamenii , imi place sa ajut pe cei care merita . Respect regulile impunse , dar imi place sa fiu respectat la randul meu . Incerc de fiecare data sa imi fac treaba cat mai bine pentru a multumi pe cei din jur si pentru a ma multumi pe mine . Sunt o fire sociabila, serioasa si intotdeauna sunt gata sa ajut, ori de cate ori imi este cerut. Imi place sa respect regulile si ordinele. Pe oriunde merg caut sa las o impresia cat mai buna. Sunt gata sa invat mereu cate ceva, oriunde, de la oricine.

• Nickname: RuSsH

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De aproximativ o luna

• Level: 15

• Vârsta reală: 17

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): -

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -

• Sunteți activi pe forum?: O sa imi incep activitatea pe forum, inca sunt la inceput

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Desigur

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da, chiar practic un sport de echipa la nivel de performanta

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru a pune serverul pe picioare, sa opresc ilegalitatile si sa reduc nebunia din trafic dand amenzi si stand cu radarul

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i42.tinypic.com/17d2c9.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: aproximativ 5-6

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da , dar nu este cazul

• O scurtă autocaracterizare: Sunt un sportiv de performanta din Constanta, cu toate ca practic un sport de performanta, si anume ,baschetul, am timp liber sa ma jos si SAMP. Am experienta in grafica, lucrand ca grafician la o firma de evenimente locala(Sensation Media Group). Punctul meu forte este munca in echipa iar de aceea consider ca ma voi incadra foarte bine in LVPD

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

[GF]Vasy. bar-000355306.png

Edward_Nisan bar-000514707.png

ReXoNa.Vicious bar-000404036.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • GREET
  • JAZZZZY
  • [bTD]ZYNC

• Dacă în decurs de 2 zile (48 de ore) nu vă găsim ONLINE pentru a putea da testul veți fi respinși.

• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.

• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

CheChe - Ai iesit cu FP din ultima factiune, nu imi inspiri incredere.

Rocky.Balboa - pentru a putea aplica într-un departament e nevoie ca membrul sa aiba minim rank 3 într-o fac?iune inferioara (pa?nica, gang) [sau superioara - hitmen].

RuSsH - pentru a putea aplica într-un departament e nevoie ca membrul sa aiba minim rank 3 într-o fac?iune inferioara (pa?nica, gang) [sau superioara - hitmen].

Edited by Inferno27

LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA !

MODELUL DE APLICATIE ESTE DISPONIBIL PE PRIMA PAGINA A ACESTUI TOPIC !

LAS VENTURAS POLICE DEPATMENT IS RECRUITING !

THE APPLICATION MODEL IS AVAILABLE ON THE FIRST PAGE OF THIS TOPIC !

Nickname: Chicoo

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 07.01.2013

• Level: 34

• Vârsta reală: 15 ani

• Sexul (real): Bărbat

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da. Aveam lag și am urcat într-un Hydra de la NG, l-am pornit și am urcat 1 metru cu el în aer. Am primit ban de la Admbot, nu de la un admin adevărat. Dar, am primit unban într-o oră de la Kelton.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): School Instructors - Rank 2 ; School Instructors - rank 3

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Prima dată am fost demis din School Instructors pentru că am greșit la câteva teste pentru licențe și am ieșit pe data de 05.02.2013, iar a doua oră când am fost în School Instructors am ieșit eu pentru că am vrut să intru într-un departament, am ieșit pe data de 28.09.2013.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Click

• Sunteți activi pe forum?: Da, verific forumul tot la câte 20-30 de minute când sunt online.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da, pot să spun că am cei 7 ani de acasa și un limbaj corespunzător unui om educat.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur

Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da

De ce doriți să intrați în Police Department?: Îmi doresc să intru în acest departament pentru a menține ordinea pe străzile din Las Venturas și pentru a prinde playerii care au wanted.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Click

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur, nu vreau să mă aflu pe blacklist-ul vreunei facțiuni.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, mă numesc Adrian și am 15 ani, în data de 10.10.2013 fac 16 ani. Locuiesc în orașul Beclean din județul Bistrița-Năsăud și învăț la Colegiul Național „Petru Rareș”, sunt în clasa a 10-a la profilul economic. Sunt o fire sociabila, îmi place să-mi petrec timpul cu prietenii, pe sa:mp, în oraș, la o sămânță sau la fotbal. Mulțumesc că mi-ai oferit șansa să aplic în acest departament.

Edited by Chicoo

Nickname: Bunicu

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ 1 an si 3 luni

• Level: 58

• Vârsta reală: 22

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3 /ad aiurea si dm aiurea la lvl 7-15

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: niciodata

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Verdant familu rank 1 si 2 | Green street bloods rank 1 si 4 | Southren pimps rank 2 | Red dragon triad rank 1 | 69 pier mobs rank 2 | avispa rifa rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: demisie la ambele. gsb=>27.09.2013 Southren pimps => 08.09.2013

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/13080-green-street-bloods-demisii-resignations/page__st__1600#entry2385476 | http://forum.b-zone.ro/topic/13081-southern-pimps-demisii-resignations/page__view__findpost__p__2335769

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte,din pacate

• Sunteți activi pe forum?: da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca imi place sa incerc ceva nou si imi place viata de cop in game

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i40.tinypic.com/s326wl.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 6-7 depinde de timpul liber pe care il am

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: da

• O scurtă autocaracterizare: Salut,ma numesc Catalin sunt nascut in Alexandria dar locuiesc in Bucuresti! Sunt la facultatea de administratie si afaceri la universitatea din bucuresti,trec anul III. Imi place sa imi fac prieteni si sa lucrez in echipa

• Nickname: kodzor

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De 1 an

• Level: 33

• Vârsta reală: 17

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: 3/3warn, cu mult timp in urma

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): El Loco Cartel rank 3

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Pentru a intra intr-un departament.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone.ro/topic/122574-el-loco-cartel-demisii-resignations/page__st__260

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: nu

• Sunteți activi pe forum?: da

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: da

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Desigur

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi doresc sa intru in acest departament pentru a mentine ordinea pe strazile orasului Las Venturas.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5 ore luni-vineri, iar in weekend 8 ore pe zi.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: da, dar nu este cazul

• O scurtă autocaracterizare: Imi place munca in echipa, imi plac glumele bune, dar sunt si un tip serios cand este cazul.

Nickname: Nynja

• Nickname-uri anterioare: - Cioby.

De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Registered: 30.05.2010 23:09

• Level: 55

• Vârsta reală: 16 ani

• Sexul (real): Bărbat

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Limbaj, si abuz de escape

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Red Dragon Triad - Rank 1 - Las Venturas Police Departament - Rank 2 Hitman Agency - Rank 1 Avispa Rifa - rank 1 News Reporters - Rank 3 , Fire medic Departament - Rank 3 .

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din Red Dragon Triad am iesit azi in data de 28-09-2013 , iar din Las venturas Police Departament am iesit in data de 24-08-2013.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): http://forum.b-zone..../page__st__1540

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Desigur

Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da

De ce doriți să intrați în Police Department?: Imi place foarte mult sa ma intorc inapoi in LVPD , pentru ca in nici o factiune nu ma simt asa bine ca in LVPD.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/lvhngdb1x/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-6 ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur.

• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Gabriel, am frumoasa varsta de 16 ani si locuiesc in Bucuresti. Imi place foarte mult sa joc fotbal, si sa imi petrec timpul cu prietenii pe afara si nu in ultimul rand sa ma joc pe calculator.

Edited by Nynja

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Chicoo bar-000531380.png

Bunicu bar-000471852.png

kodzor bar-000101480.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • JAZZZZY
  • [bTD]ZYNC
  • NALE

RESPINSI:

Cioby - Nu ai avut rank 3 in logurile de la niciuna dintre factiunile mentionate, daca un admin imi va confirma opusul voi revenii asupra deciziei.

---- LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA IN CONTINUARE ----

Edited by Inferno27

• Nickname: Chahouba

• Previous nicknames: -

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: 7 months

• Level: 25+

• Real age: 16

• (Real) Gender: Male

• Number of ingame warnings and the reason you got them: 1/3 (amenintari cu ban )

• Were you ever banned? If yes, why?: No

• Previous factions and the rank you had in them (in order):

Taxi Los Santos - RANK: 1

XWN3Nrl.png (Rank2) -

OEsVdYA.png (Rank1) - Lider Vinnie

San Fiero Police Departament. Rank 1 , Lider : Seba97

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: Bad Team! I leaved last faction in 13.09.2013 11:21

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): http://www.b-zone.ro...?f=12&ac=562533

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: No,

• Are you active on the forum?: Yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes, Of course

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes, Sure

• Why do you want to join the Police Department?: I like this job and i like cops in real too , and it has good leader !

• Are you capable of teamwork ? Yes, of course

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://postimg.org/image/stky0irsr/

• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 9-10+ hours !

• You are on the BlackList at a faction?: No

• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes

• A short characterisation of yourself: I am chahouba From tunisia my favorit Game is samp i like this game and make all time to play samp

Edited by Chiheb Chaibi

• Nickname:Spintecatoru

• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: vreo 4 ani

• Level:105

• Vârsta reală:24 Ani.

• Sexul (real):Masculin.

• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 2/3. Tot ei au inceput si tot ei au facut post

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu, nu am fost.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):x2 Paramedics rank 1 Tow Truck Company rank 1 Taxi rank 1 F.B.I rank 1 Barzini rank 1

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu am mai avut timp (lucru)

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da wipe

• Sunteți activi pe forum?:Da.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Desigur.

• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?:Da.

• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in Police departament pentru ca , este o factiune respectata .

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://postimg.org/image/t5n2l0jlv/

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 2-3 ore ziua si noaptea pana dimineata

• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.

• O scurtă autocaracterizare:Salut ma numesc Alex sunt o fire prietenoasa nu jignesc daca nu sunt jignit.

Nickname: Spazie

Nickname-uri anterioare / conturi anterioare:

Level: 33.

Vârsta reală: 15 ani.

Sexul (real): Masculin.

Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.

Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.

Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

Taxi Cab Company Los Santos (1) ; Red Dragon Triad (3) ; Avispa Rifa (2) ; Tow Truck Company (3) ; Tsar Bratva (2)

De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: TTC - Cerere demisie - 10.09.2013 ; Tsar Bratva - Cerere demisie - 28.09.2013

Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):

Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.

Sunteți activi pe forum?: Da.

Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.

Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Desigur.

Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi place cu ce se ocupa si ma consider capabil de a face fata in acest departament.

Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://i.imgur.com/4XSu4rL.png

Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 4-5 ore.

Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.

Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: -

O scurtă autocaracterizare: Sa zic asa scurt si la subiect, sunt un baiat cu multe defecte si putine calitati.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Spazie bar-000584527.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • JAZZZZY
  • [bTD]ZYNC
  • NALE

RESPINSI:

Chahouba - You didn't had rank 3 in any previous faction.

Spintecatoru - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta.

---- LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA IN CONTINUARE ----

• Nickname: ReXoNa.Vicious

• Nickname-uri anterioare: ReXoNa si [LM]ReXoNa

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 1 An si 6 Luni.

• Level: 56

• Vârsta reală: 18 ani, pe data de 14 Octombrie fac 19.

• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, acum foarte mult timp pentru kamicaze si limbaj.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Taxi Lv - rank 3. Southern Pimps, El loco cartel, ttc, Vietnameze - rank 1. Straccy si 69 Pier mobs - rank 2.

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din ttc am fost demis pentru tractare ilegala. Iar din Vietnameze pentru ca i-am reprosat liderului ca face discriminari.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Imi pare rau nu am.

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte.

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da

• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca imi place foarte mult dreptatea Vreau sa demonstrez tuturor dar mie in principal ca sunt un jucator corect si aplic legea cum se cuvine.

• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): [imgur](http://i.imgur.com/R9NYKEt.png)

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5,6 ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da

• O scurtă autocaracterizare Numele meu este Mihai si sunt o fire perseverenta. Imi place sa ma plimb si natura. Sper sa ma cunoasteti mai mult personal.

• Nickname:Umano

• Previous nicknames:--

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?:9 or 10 months

• Level:15

• Real age:16

• (Real) Gender:male

• Number of ingame warnings and the reason you got them:--

• Were you ever banned? If yes, why?:no

• Previous factions and the rank you had in them (in order) :--

• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in? :--

• Resignation link to the last two factions you have been in (if any) :---

• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it? :--

• Are you active on the forum?:yes

• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?:yes

• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?:yes

• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?:yes

• Why do you want to join the Police Department?:because i want to finish crime

• Are you capable of teamwork ?yes

• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory):

sa_mp_001.jpg• How many hours do you play daily withouth being AFK?:8+

• You are on the BlackList at a faction?:no

• If yes, you agree to pay to be removed from it?:ok

• A short characterisation of yourself:i am a good citizen and i want to give my time to lvpd to finish crime accept me if u think i am good that's all :)

Edited by umano12

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.