Jump to content

🚓LV Police Department🚓 - 📑 Aplicații | Applications 📑

Kelton
 Share

Recommended Posts

Nickname: aleiro08
• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De la inceputul lunii iulie 2013.
• Level: 16
• Vârsta reală: 13
• Sexul (real): Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am primit warn-uri.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Nu am avut.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu am parasit nimic.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):
-
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte.
• Sunteți activi pe forum?: Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece munca intr-un departament mi se pare interesanta si doresc sa incerc ceva nou.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu):

Ads not by this site
6311aOM.png
Ads not by this site
a2SeGbf.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Acord jocului 5 ore pe zi.
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu este cazul.
• O scurtă autocaracterizare:
Numele meu este Alin, sunt din Oradea (jud. Bihor), am 13 de ani si imi place mult SA-MP. Ma consider o persoana rabdatoare, intelegatoare si descurcareata. Nu am obiceiul sa tin minte raul, sau certurile cu cineva, si imi place sa ajut!

• Nickname:Dr.doc
• Nickname-uri anterioare:Razvan_je

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:Din 2010 cu lungi pauze.

• Level:30+
• Vârsta reală:17
• Sexul (real):Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da,odata pentru limbaj.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):

Tattaglia family(2)

Taxi Cab Company(2)

Paramedics(2)

Paramedics(1)

SFPD(1)
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:

Paramedics-nu mai aveam timp de sa-mp

SfPd- trebuia sa plec in alta tara.

• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Nu le mai gasesc.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Da.Deoarece trebuia sa plec.
• Sunteți activi pe forum?:Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?:Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?:Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Am fost si in Sfpd si mi-a placut,acum as vrea sa incerc si LvPd.

http://imgur.com/A7dqOxt - stats

http://imgur.com/3IrT76b - skill
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:6-7 in cursul saptamanii,10-11 in weekend
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Razvan,sunt din Judetul Prahova,am 17 ani,sunt o fire energica,glumeata si descurcareata.Timpul liber il petrec pe PC si cu prietenii prin cluburi.

• Nickname:xsyzR
• Nickname-uri anterioare:
KERS, [69]DanonE.
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:De 3 ani~.
• Level:43
• Vârsta reală:15
• Sexul (real):Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Da, pentru coduri in mare parte.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):El Loco -2, Corleone 1, Stracci 2, NG-1, Verdant 3.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?:Demitere, ban.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există):Nu exista.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Liderul nu se descurca.
• Sunteți activi pe forum?:Da.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da.
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?
Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Doresc sa intru in LVPD deoarece am mai incercat acum ceva timp sa intru dar fara succes, doresc sa intru deoarece vreau sa fiu si eu un player cu o factiune, activ, care prinde infractorii.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): http://imgur.com/1JdaUaR
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:10
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da.
• O scurtă autocaracterizare:Salut, numele meu este Marius, traiesc in Rm.Valcea, imi plac cainii, imi place sa sparg geamuri, imi place sa ies in oras, imi place sa ma joc. In fiecare zi ies pe afara cu prietenii la una doua, daca e cald la fotbal/basket, la scoala o duc asa si asa, doar la germana am un 3 si noh.. Imi place skatingul, ma dau cu placa deseori, imi place zapada, sunt nascut pe 22 decembrie, ma joc in fiecare zi minim 10 jocuri, nu sunt no-lifer cum zic unii, am prietena, imi place muzica, samd. Cred ca ati inteles.

Nickname: RmK_Pastore
• Nickname-uri anterioare / conturi anterioare: [CVR]alecs ( Change Name de pe clienti in RmK_Pastore )
• Level: 56
• Vârsta reală: 17 ani.
• Sexul (real): Masculin.
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Green Street Bloods Rank 3 .
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Asa am vrut eu sa ies.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, NG...asa am vrut .
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Pentru ca iubesc meseria de politist si vreau ca sa fie mentinuta ordinea.
http://imageshack.co...7/2324/cooq.png

http://imageshack.com/i/c8d5pdp

http://imageshack.com/i/5ef9dbp

• Numărul de ore petrecute în joc fără AFK: 11-12 ore .
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.
• O scurtă autocaracterizare: Sunt o persoana de treaba cu cei care merita.

• Nickname: SondOfTheTime
• Nickname-uri anterioare: Nu am avut.

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 5 luni, aproximativ
• Level: 22
• Vârsta reală: 15 ani
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am primit warn-uri niciodata
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu, nu am fost banat.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Fire & Medic Departament - rank 3 , Verdant Family - rank 2

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Fire & Medic Departament - am parasit factiunea in data de : 11/11/2013, doriind sa incerc ceva nou. Verdant Family - 29/11/2013 - Am dorit sa aplic in Police Departament.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Fire & Medic Departament - http://forum.b-zone.ro/topic/8096-paramedics-cereri-demisii/page-79 . Verdant Family - http://forum.b-zone.ro/topic/8017-verdant-family-demisii-resignations/page-76
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu, de aceea as dorii sa intru.
• Sunteți activi pe forum?: Desigur!
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur! Asta m-a si atras la acest departament
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da!
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Desigur!

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da!
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Am cativa prieteni in Police Departament, dar sunt dornic sa imi fac prieteni noi... Doresc de asemenea sa mentin orasul 'curat' . In acest departament sunt sigur ca voi gasii oameni seriosi, ( lucrul care m-a si atras aici ) , muncitori si corecti
http://imgur.com/ZmAlVbM
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 5-8 ore pe zi
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu, nu sunt pe blacklistul niciunei factiuni
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Desigur!
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Bogdan, sunt din Constanta, Navodari. Imi petrec timpul liber facand sport, stand cu prietenii, prietena, familia . Sunt sociabil, dornic sa-mi fac prieteni noi, nu sunt tipul omului care poarta pica, sunt serios cand trebuie, glumet cand trebuie. Respect superiorii mei, cat si inferiorii, pentru ca: pentru a fii respectat, trebuie sa respecti si tu la randul tau!

Salut ! O seara frumoasa!

Edited by DC SondOfTheTime

• Nickname: DraggosSs
• Nickname-uri anterioare: Nu

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De aproximativ 1 luna si cateva zile
• Vârsta reală: 16
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu si nici nu imi doresc
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Nu am fost in nicio factiune anterioara
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte din niciun alt departament
• Sunteți activi pe forum?: Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da inteleg si voi respecta aceste reguli
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece este un Departament foarte bine unit , respectat si face ordine si disciplina in LV
lza.jpg
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 9-10 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da
• O scurtă autocaracterizare: Salut, ma numesc Dragos , am 16 ani locuiesc in Ploiesti si joc SA:MP pe Serverul RPG.B-ZONE.RO. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii si sa joc Fotbal , cam atat despre mine . Va Multumesc tuturor pentru timpul acordat si va doresc o Seara Buna in Continuare.

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

RmK_Pastore RmK_Pastore.png

SondOfTheTime SondOfTheTime.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• In momentul in care va prezentati pentru test sa aveti jobul de detectiv.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

DragosSs - Insuficienta experienta in alte factiuni.

---- LAS VENTURAS POLICE DEPARTMENT RECRUTEAZA IN CONTINUARE ----

Nickname:Calin33
• Nickname-uri anterioare: -

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?:1 an
• Level:22
• Vârsta reală:13 ani
• Sexul (real):Masculin
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit:0/3
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?:Nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine):Red Dragon Triad - Rank 3

69 Pier Mobs - Rank 2

Red Dragon Triad- http://forum.b-zone....nations/page-80

69 Pier Mobs- http://forum.b-zone....nations/page-15

• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?:Nu
• Sunteți activi pe forum?:Da
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?:Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?:Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?:Pentru ca demult am vrut sa intru in PD si acum am sansa
http://postimg.org/image/z9yfynfpb/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK:4-5 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea):Nu
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Da
• O scurtă autocaracterizare:Ma numesc Calin am varsta frumoasa de 13 ani.Locuiesc in orasul Alba Iulia,jocul meu preferat este SA:MP,hobby-ul meu este Fotbalul.

SCUZE CA AM RETRAS PRIMA DATA INFERNO

• Nickname:K0rS
• Nickname-uri anterioare: Xenonz

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Am jucat si in vara anului 2012, dar m-am lasat atunci si m-am reapucat in primavara de in concluzie am vreo 8 luni cam asa
• Level: 32
• Vârsta reală: 17
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 pentru DM aiurea asta pe la level 6 cand eram un newbie
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da 3 zile parca pentru bug abuze asta tot pe la level 6
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): 69 Pier Mobs Rank 4, The Tsar Bratva Rank 1, Verdant Family Rank 2,Red Dragon Triad Rank 1.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Verdant Family am plecat pentru ca au fost banati liderul si subliderul banuiesc ca toata lumea stie ei erau conducerea adevarata (erau cei mai buni ei chiar au facut ceva pentru verdant nu ca cei care sunt acum la conducere) si consider ca a venit un lider care nu merita lider deci numai era rost sa stau.Red Dragon Triad s-a dat wipe la toti cei de rank 1 (si eu eram rank 1), deoarece un fost coleg (de rank 1) s-a certat cu lideru pe /f , iar liderul a considerat ca cei de rank 1 nu asculta deci daia a dat wipe la cei de rank 1.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Verdant Family :
http://forum.b-zone.ro/topic/8017-verdant-family-demisii-resignations/page-76

Red Dragon Triad : -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte nu in mafii am fost daia vreau sa incerc ceva nou
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Cum am spus si mai sus am fost numai in mafii m-am saturat toata ziua de war-uri.Vreau sa incerc ceva nou
http://postimg.org/gallery/9bvmptic/
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: Aproximativ: 6-7 ore depinde in weekend stau mai mult
• O scurtă autocaracterizare: Salut ma numesc iulian m-am nascut in Alexandria jud. Teleorman, dar actulal locuiesc in Bucuresti.Sunt un baiat impulsiv de fel, ironic in unele situatii, spirit de gluma desvoltat, dar si cand este o treaba serioasa sunt cat se poate de serios

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Calin33 Calin33.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY

• Daca în decurs de 2 zile (48 de ore) nu va gasim ONLINE pentru a putea da testul veti fi respinsi.
• Nu aveti voie sa contactati alti membrii LVPD in vederea sustinerii testului decat evaluatorii precizati mai sus.
• Cand doriti sa sustineti testul puteti contacta evaluatorii prin comanda /sms.

RESPINSI:

K0rS - Nickname-ul tau nu e "KorS" (cu o de la Oradea) si voi vorbii cu Richie sa vad ce s-a intamplat in RDT. Astept o aplicatie facuta cu mai multa seriozitate.

• Nickname: Patricio

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 luni +
• Level: 28
• Vârsta reală: 19
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): El Loc Cartel rank 1, Los Santos Taxi Cab Company rank 1 si Los Santos Police Departament rank 3.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Din taxi am iesit deoarece nu mai aveam timp de joc, data: 07.08.2013, iar din LSPD am iesit din cauza colectivului, data: 30.11.2013
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Demisie taxi:
Click, demisie LSPD: Click
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, din LSPD si am iesit din cauza colectivului
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi place sa fac parte din departamente, consider ca sunt facut pentru asa ceva.
Click
Salut,numele meu este Alexandru,am 19 ani,sunt o persoana serioasa atunci cand este nevoie,glumet cand cred eu ca este momentul potrivit,dar si muncitor cand este timpul. Imi place sa-i respect pe cei din jurul meu,dar si regulile care imi sunt puse,imi place sa practic footbal dar si alte sporturi.M-ai multe ve-ti afla pe viitor.

Nickname: Iuli
• Nickname-uri anterioare: Domnul level 7

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De vreo 5 luni dar am facut niste pauze mari

• Vârsta reală: 18 ani
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: Nu am avut.

• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Red Dragon Triad Rank 1 - am fost 3 saptamani in ea
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: RDT am parasit-o pentru ca nu aveam experienta
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu

• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da
• Înțelegi că dacă nu stai cel puțin două săptămâni în Police Department vei ieși cu 60 Faction Punish?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Da.

http://i.imgur.com/vWJeMNU.png - Status

http://i.imgur.com/6r8pgS5.png - Time

http://i.imgur.com/gM0XEGg.png - Skill detective
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 3-8 ore

• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Da.
• O scurtă autocaracterizare: Salut sunt Laur sau Cristi prietenii imi spun Kinezul am 18 ani sunt din Iasi ma joc samp de vreo 5 luni primul cont a fost Domnul , imi place sa ies in weekend cu prietenii la un football la o bere . Sper sa fiu acceptat si ne vom cunoaste mai bine

Edited by Domnu

lvpdlogo1.png

ACCEPTATI PENTRU TESTE

Patricio Patricio.png

TESTELE SE DAU CU:

• INFERNO27
  • BLACKTHIEF
  • CSMN13
  • WISLER
  • [bTD]ZYNC
  • NALE
  • EU_SHARKY
  • ANDR3UTZZU

RESPINSI:

Iuli - Insuficienta experienta in factiuni.

• Nickname: Isal
• Previous nicknames: -

• Since when are ypu playing SA-MP on B-Zone ?: 10-11-2013 03:39
• Level: 19
• Real age: 15
• (Real) Gender: Male
• Number of ingame warnings and the reason you got them:
0/3
• Were you ever banned? If yes, why?: No
• Previous factions and the rank you had in them (in order): -
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: -
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): -
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: -
• Are you active on the forum?: Always when i online
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: Yes, I like serious and i can speak well
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: Yes
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: Yes
• Why do you want to join the Police Department?: I want join because i like truth and i will give sanction if someone breaks the rules

• Are you capable of teamwork ? Yes, my motto " Never look back and do Team Work"
• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): http://i.imgur.com/uz1HcQl.png
• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 3-5 hours
• You are on the BlackList at a faction?: No
• If yes, you agree to pay to be removed from it?: Yes
• A short characterisation of yourself:
Hello my name Isal I 15 years old i like play computer my hobby playing basket and my ambition become a doctor i like justice and i always follow the rules, and i like helping my friend but i don't know why when i have problem my friend not help me, i have motto "Never Look Back and Do TEAM WORK" I kind and i from Indonesia, i have friend in SFPD and i always play fair, Thanks you for read

Edited by TFw Isal

• Nickname:aleiro08

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 4 luni +
• Level: 18
• Vârsta reală: 13
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Nu am avut.
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: Nu am avut.
Nu am avut.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am avut.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Desigur

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Deoarece imi place sa fac parte din departamente, consider ca sunt facut pentru asa ceva.

Ads not by this site
wjSQYWN.png
Ads not by this site
G1odb5M.png

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: 4/5 ore
Salut,numele meu este Ain,am 13 ani,sunt o persoana serioasa atunci cand este nevoie,glumet cand cred eu ca este momentul potrivit,dar si muncitor cand este timpul. Imi place sa-i respect pe cei din jurul meu,dar si regulile care imi sunt puse,imi place sa practic footbal dar si alte sporturi.M-ai multe ve-ti afla pe viitor.

• Nickname: r4zvi
• Nickname-uri anterioare: nu am avut

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: de 1 an aproximativ dar am avut ceva probleme si am luat o mica pauza
• Level: 15
• Vârsta reală: 18
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1 Warn - Excesive Drive By
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu am fost banat
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Nu am avut
• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: -
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu am mai facut parte dintr-un departament
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora ? : Da

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? : Da
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Department deoarece imi place ca toate regulile sa fie respectate .

/time : hcqB5Ii.png

/skill : rzb4Awp.png

/stats : BM2A1YX.png
• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: aproximativ 6 ore
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): NU
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: DA
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Martin Dan am 18 ani sunt din Oradea . Sunt un tip obisnuit , glumet de felul meu , imi place foarte mult munca in echipa , imi place sa fiu inconjurat de prieteni si sunt mereu deschis sa imi fac noi prieteni !

• Nickname: Zully
• Nickname-uri anterioare: ---

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: De vreo 5-6 luni.
• Level: 20+
• Vârsta reală: Am 16 ani.
• Sexul (real): Masculin.
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Nu.
• Facțiunile anterioare și rank-ul în acestea (în ordine): Paramedic (Rank 2), Southern Pimps (Rank 1), Los Santos Taxi (Rank 1).
Southern Pimps am iesit pe data de 15/07/2013 deoarece voiam sa incerc lucruri noi, iar din Los Santos Taxi am iesit pe data de 28/07/2013 din cauza unor probleme medicale in viata reala.
• Link-uri către demisiile ultimelor două facțiuni (dacă există): Click Southern Pimps , Los Santos Taxi.
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Nu.
• Înțelegi că Police Department este un departament serios și trebuie să ai un limbaj și comportament exemplar?: Da.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora? Da.

• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ? Da.
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in LV Police Departament deoarece as vrea sa experimentez lucruri noi, in plus de asta cred ca m-am nascut sa fiu politist.
• Poză cu /stats, detective skill și /time (obligatoriu): Click !

• Numărul de ore petrecute în joc zilnic fără AFK: In jur de 5-6 ore.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Nu este cazul.
Ma numesc Ionut, eu cred ca am din tote cate ceva, in primul rand sunt un om bun, glumet, am o fire calma, ma descurc foarte bine cu lucrul in echipa, incerc mereu sa-mi fac prieteni si de cele mai multe ori ma inteleg foarte bine cu toata lumea.

Nickname:[brrRapp]Danutsz
• Nickname-uri anterioare: iFreak
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: 3 - 4 Lunii
• Level: 15+
• Varsta reala:15 ani
• Numarul de warn-uri din joc si motivul pentru care le-ai primit: 0/3
• Ati fost banati vreodata? Daca da, de ce?: Nu
• Factiunile anterioare si rank-ul in acestea (in ordine): Nu am fost.
• De ce ati parasit ultimele doua factiuni si data in care ati iesit?: -
• Link-uri catre demisiile ultimelor doua factiuni (daca exista): -
• Ati mai facut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce la-ti parasit?: -
• Sunteți activi pe forum?: Da cans intru si pe SAMP
• Intelegi ca Police Department este un departament serios si trebuie sa ai un limbaj si comportament exemplar?: Da foarte mult si respect acestea
• Intelegi ca daca nu stai cel putin doua saptamani in Police Department vei iesi cu 60 Faction Punish?: Da
• Ati citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteti de acord că veți fi sancționați pentru incalcarea acestora?: Da.foarte de acord
• Aveti capacitatea de a lucra in echipa ?: Da. mereu am avut-o
• De ce doriti sa intrati in Police Department?: Doresc sa intru in Police Department deoarece vreu sa ajut si eu cu ceva server-ul si sa pedepsesc oameni rai.
• Poza cu /stats, detective skill si /time (obligatoriu): http://imgur.com/bQE0lOI .
http://imgur.com/Jgxxpan http://imgur.com/aNUTmo6
• Numarul de ore petrecute in joc zilnic fara AFK: 7-9 h
• Te afli pe BlackList-ul unei factiuni? (specifica factiunea): Nu
• Daca da, esti de acord sa platesti pentru a fi scos de pe acesta?: Daca m-asi afla da
• O scurtă autocaracterizare: Ma numesc Danutz, Am 15 ani , Imi plac jocurile video si sa fac ordine in viiata de zi cu zi celor rai. Am 1.72m si sunt di orasul Baia Mare la liceul Emil Racovita.Sunt sociabil si capabil pentru munca in echipa.

lvpdlogo1.png

RESPINSI:

Isal - Insufficient experience in other factions.
Zully - Nu ai avut rank 3 in nici o factiune precedenta.
aleiro08 - Insuficienta experienta in alte factiuni.
r4zvi - Insuficienta experienta in alte factiuni.
[brrRapp]Danutsz - Insuficienta experienta in alte factiuni.

• Nickname: Farouk_and_Ahmad
• Previous nicknames: Mercedes.Benz

• Since when are you playing SA-MP on B-Zone ?: ( Farouk_and_Ahmad : 15.07.2013) ( Mercedes.Benz : 06.07.2013 )

• Level: 18
• Real age: 14
• (Real) Gender: Male
• Number of in game warnings and the reason you got them: 0/3
• Were you ever banned? If yes, why?: Yes , for illegal transfer ( i didn't know it was illegal )
• Previous factions and the rank you had in them (in order): None
• Why did you leave the last two factions and the dates you left them in?: I was not in a faction before
• Resignation link to the last two factions you have been in (if any): i was not in a faction before
• Have you been a member of any department? If yes, why did you leave it?: no
• Are you active on the forum?: yes
• Do you understand that the Police Department is a very serious department and you need to have a very good attitude and language?: yes
• Do you understand that if you don’t stay for at least two weeks in PD you will be kicked out with 60 Faction Punish?: yes
• Did you read the Police Department Rules and the other important threads and do you agree to be punished for breaking these rules?: yes
• Why do you want to join the Police Department?: So i can arrest people who make illegal stuff and get warning ( Killing , Bank Rob , selling guns beside cop etc.. )

• Are you capable of teamwork ?: yes i am
• A screenshot with /stats, detective skill and /time (obligatory): post-52944-0-73305900-1386187153_thumb.jpg
• How many hours do you play daily withouth being AFK?: 3hours/day
• You are on the BlackList at a faction?: no
• If yes, you agree to pay to be removed from it?: yes
• A short characterisation of yourself: My name is Farouk , i am 14 years old , I play bzone for 1 year and 3 hours / day . I am strict person and love a lot the pd factions.

Here is a screen shot with [/stats] : post-52944-0-37666300-1386187106_thumb.jpg

My RPG Bar : Farouk_and_Ahmad.png

Edited by K4L Farouk Alboushy

Nickname: [GF]DaDo
• Nickname-uri anterioare: DaDo

• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ 1 an
• Level: 50
• Vârsta reală: 24
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: Da, pentru bug abuse cand aveam level mic.
Southern Pimps (1), School Instructors (1), Federal Bureau of Investigations (1), Taxi Los Santos (6).

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: In ultima factiune am fost de 2 ori. 1 data am iesit ca nu mai aveam timp de samp si a 2a oara nu imi terminasem raportul din cauza problemelor cu pc. Le-am rezolvat dupa. Din F.B.I am iesit pentru ca am acumulat 3/3 FW.
http://forum.b-zone.ro/topic/122559-los-santos-taxi-demisii-resignations/page-10
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am facut parte dintr-un departament. Am acumulat 3/3 FW
• Sunteți activi pe forum?: Da, sunt.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Inainte sa aplic le-am citit si invatat

• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Department pentru ca este o factiune activa si ar fi o experienta noua, mai ales ca am fost doar in F.B.I .
http://imgur.com/JekvxSy
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu cred.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Bineinteles.
• O scurtă autocaracterizare: Salut. Ma numesc Alex, locuiesc in Bucuresti. Sunt un baiat linistit, serios, glumet cand e cazul, imi place sa-mi fac prieteni noi. Hobby-uri: motociclism, plimbari cu prietenii si Sa:Mp.

Nickname: ChahouBa
• Nickname-uri anterioare:
• De cand jucati SA-MP pe B-zone?: Aproximativ 1 an
• Level: 32
• Vârsta reală: 24
• Numărul de warn-uri din joc și motivul pentru care le-ai primit: 1/3 (amentinu ban)
• Ați fost banați vreodată? Dacă da, de ce?: auto clicker

• y1SlQ0M.png Rank 1
  • fZFYGfz.png (Rank3) -
  • IiTUvkD.png Rank 1
  • vPPwfgn.png Rank 1
  • lNWxNfS.png [Rank1]

• De ce ați părăsit ultimele două facțiuni și data în care ați ieșit?: News reporter : bad echipa . Din SFPD am iesit pentru ca am acumulat 3/3 FW.
http://rpg.b-zone.ro/factions/logs/sfpd/search/ChahouBa
• Ați mai făcut parte dintr-un departament? Dacă da, de ce l-ați părăsit?: Da, am facut parte dintr-un departament. Am acumulat 3/3 FW
• Sunteți activi pe forum?: Da, sunt.
• Ați citit Regulamentul Police Department împreună cu celelalte topicuri importante și sunteți de acord că veți fi sancționați pentru încălcarea acestora?: Inainte sa aplic le-am citit si invatat
• De ce doriți să intrați în Police Department?: Doresc sa intru in Police Department pentru ca este o factiune activa si ar fi o experienta noua, mai ales ca am fost doar in F.B.I .
http://postimg.org/image/8utlbz10l/
• Te afli pe BlackList-ul unei facţiuni? (specifică facţiunea): Nu cred.
• Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?: Bineinteles.
• O scurtă autocaracterizare:Salut,numele meu este ChahouBa ,am 13 ani,sunt o persoana serioasa atunci cand este nevoie,glumet cand cred eu ca este momentul potrivit,dar si muncitor cand este timpul. Imi place sa-i respect pe cei din jurul meu,dar si regulile care imi sunt puse,imi place sa practic footbal dar si alte sporturi.M-ai multe ve-ti afla pe viitor.

• Eduard.. changed the title to 🚓LV Police Department🚓 - 📑 AplicaÈ›ii | Applications 📑
  • Kwebbel unpinned this topic
  • Battlelord pinned this topic
  • Edward unpinned and pinned this topic
  • Edward unlocked, locked and pinned this topic
  • Edward unlocked and locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.